skura damma torka dona fixa greja?

Nu har jag vart hemma ca 30 minuter från sandviken, har vart hos BM och syster vilket var hur trevligt som helst :)
Hos barnmorskan fick jag ta blodtryck och väga mig, vilket alltid är lika läskigt, men nu har jag gått upp 11kilo totalt vilket enligt mig är skit mycket men helt normalt enligt henne, Jo tjena, det är inte hon som ska gå bort allt fikabröd och mcdonalds sen, iofs är det kanske mitt problem eftersom det är jag som äter det? Men MYCKET enklare att skylla på någon annan :)
Vi mätte magen och den hade vuxit 3cm sen sist så 34 ligger jag på nu vilket också var helt normalt fjunis hjärta slog 156 slag i minuten och huvudet låg neråt nästan fixerat, det var liksom ganska mycket som det skulle.. vilket föll mig i smaken :)

Sen pratade vi även om mina tankar på hur en förlossning gick till, jag sa inte så mycket utan mest typ att jag får väl ta det som de kommer och acceptera läget, för ut måste den ju. :)

Vidare till någonting annat, Annso den lilla knodden jobbar eftermiddag idag, så jag och Liam ska vara hemma, jag ska iaf ta tag i städningen och göra fint här, och sedan försöka hålla efter så det inte blir så mycket åt gången, för nu börjar det bli jobbigt att dansa omkring med dammsugarn ska jag tala om och vi ska inte ens tala om mina svettningar, det är ju en sak jag inte kommer att sakna..

Har även lagt ut våra Vibratone på tradera, och hoppas få en liten peng för dom där, aldrig använda och kan nog inte ens förklara varför dom vart köpta, men är det någon som är sugen på en sådan är det bara att gå in och bjuda :) eller säger man buda?
SKITSAMMA nu ska jag städa..


Bakluckeloppis.. :)

Idag har vi vart på loppis hela dagen, hade även egna prylar som vi sålde iväg för en billig penning, tror vi fick ihop 400kr iaf, vilket är ett litet klirr i kassan och kommer nog behövas i slutet av månaden, för nu är det många små utgifter hit och dit hela tiden.

Just nu sitter Robert och Liam i badet, jag ansåg dom båda vara för smutsig för att finnas, så dom åkte ner båda två så jag sitter i soffan och myser med Hanna som är över och hälsar på :)

Imorgon börjar en ny vecka också, och alla börjar jobba igen, vilket är mindre trevligt för min del eftersom jag inte har så mycket att göra, och orkar inte göra så mycket längre heller så fort jag rör på mig så får jag sammandragningar så man är ju inte direkt sugen på att åka iväg heller, Det är faktiskt jobbigt att vara jag ibland >_<.
Men lite planer har jag iaf, Imorgon 10.30 ska vi till barnmorskan och göra förlåssningsplan? och grejja en massa med henne, sen pratade jag med systeryster idag så vi skulle komma dit efter och bli bjuden på lunch innan Robert ska iväg och jobba och jag hämta Liam.
Får se på vad vi drar ut på för äventyr sen, kanske bara tar det lugnt hemma kan vara mysigt det också, beror på vad han är på för humör :)

Men nu ska jag umgås lite med Hanna ..

Pill och åter pill..

Men tror du jag har haft sammandragningar idag eller? Tjena hej, jag kommer knappast klara det här i en månad till, ska till BM på måndag och då får vi ta ett ordentligt prat, för om det fortsätter såhär på nätterna kommer inte jag kunna vara mentalt stabil länge till.

I allafall, jag var och hämtade Liam och mycket riktigt hamnade jag hos Annso där vi pillade med en massa för bakluckeloppisen vi ska på imorgon, Robert kom väl vid två sådär så då vart det mat för fulla muggar.
Efter det kom jag i min klara period på att "fan, jag har ju inte börjat prismärka eller någonting själv.."
Så woups iväg hem och börja, nu har jag iaf gjort två kartonger och fixat massa för bebisen :)

Nu har Jobaba kommit hit med sitt körkort så jag ska väl babbla med henne en stund innan vi ska tillbaka till Annso och kolla på Män som hatar kvinnor :D


Är allt acceptabelt i matväg ?

Det undrar jag, för jag vet inte om det är okey att jag nu här på morgon kvisten hade havregryn och krossad schweizernöt i min yoghurt, sen till det äter jag macka och dricker festis..
Måste vara en sån där gravid nojja..

Skitsamma, Nu ska jag iaf snart ner till svärmor min som var god nog och har haft Liam över natten, eftersom jag jobbade kväll och Robert natt, vi får se vad vi två ska hitta på för någonting, men jag har en svag känsla i bakhuvudet att jag kommer hamna på Annsos altan och Liam i lekparken med alla andra driljoner barn, meen thats good shit :)

Sen tänkte jag också lägga ner en minut på att säga att jag tänker ta tillbaka allt jag har snackat skit om mammabyxor och hur minsan jag aldrig skulle ha nå byxor som sitter på magen.. För nu kan jag berätta att dessa byxor räddar mitt liv, jag vet inte vad jag skulle göra utan dom, jag vet inte hur jag skulle andas för den delen heller. Så hatten av för mammabyxor gott folk.

Sätta fart är vad jag ska göra nu, skriver väl igen sen antar jag.

Mah mah mah

Okey, vem var surast i stan imorse då ? Jo, det priset tog jag hem med buller och bång, men det varade inte så länge faktiskt, jag hade lugnat ner mig vid tio, och tur var väl det för då ringde Annso och vi for iväg till Köpis igen :)

Jag var faktiskt duktig och inhandlade en massa braiga saker som Fjunis kommer behöva
- Första kläderna
- Blöjor
- Torka rumpan servetter
- Nappar
- Barnolja
- Sängkläder till spjälsängen

Sen fick jag även "rulla ut från skötbordetskydd och spjälsängs skydd av Annso vilket är kanon bra.. Tack :)

Men nu ska jag faktiskt göra någonting vettigt, för jag sitter på jobbet och väntar på att de ska komma hem, så man hinner kanske förbereda lite om man har tur, skriver mer ikväll och kanske lägger ut bilder om jag känner mig så aktiv..

Det är en sån dag ..

... Ni vet när man vaknar och bara allt kan gå fel? Är på världens pissigaste humör och ingenting funkar som det ska och allt känns bara allmänt jobbigt, Idag har jag en sådan dag, jag har knappt sovit en blund inatt utan bara snurra och haft mig, pinkat har jag säkert gjort 30 gånger också.
Saken blir inte bättre av att jag förra torsdagen i mina glada dagar tog på mig att jag skulle jobba idag, IDIOT jag är, ringde igår morse och berättade hur det låg till, men tydligen så finns det inga vikarier, så det är bara att dra på smile groparna och åka och jobba.

Dagen idag vet jag inte vad jag gör av, väldigt öppen för förslag för den som vill glada upp mig, för jag är helt tömd på allt vad entasiasm och energi är och vill bara lägga mig ner och grina.

Har ni tråkigt?

Har ni taskigt med att göra så har jag ett tidsfördriv på tre mintuter :)

Maktkamp på köpis..

Herrejisstanes vad människor donar och grejar, Mediamark öppnade ju idag på nya köpis köp stad vad tusan det nu vill kalla sig, och har tydligen världens bästa priser, så då måste ju alla andra elektronik butiker ha det också, vilket leder till hysteri bland befolkningen tydligen.. Ganska tragiskt..

Jag har iaf fått en massa små saker köpt, inte så mycket men en del iaf
- Täcke till spjälsängen
- Kudde till spjälsängen
- Spy handdukar
- Överdrag till "inte rulla ur saken" till skötbordet
- Nya platsmuggar för utflykter
- Ny mopp och hink, i skrik orange och gul :)

Sen käkade vi även mat på ikea, vilket alltid är gott men dom har tydligen börja tagit betalt för salladen, vilket var lite snopet men var bara att betala och se glad ut.
Nu har jag gjorde det tråkigaste på hela månaden, betalat räkningar.. så 9500kr swich borta.

Får se vad eftermiddagen leder till för äventyr, kanske inte gör ett piss? :O :)


Upp upp och iväg..

Jajemen, idag ska jag lämna boet och faktiskt ut i stora världen, eller till Valbo iaf :) Ska nämligen till IKEA och köpis, detta gillar jag , så kanske jag hinner göra någonting roligt för mina pengar och inte bara betala massa räkningar, tänker även köpa saker till Fjunis för nu har inte Robert någonting att säga till om längre :)

Nu ska jag ta fram kläder åtLiam också, dom ska knäppa kort på skolan idag och då vill man gärna ha ett finger med i spelet.. haha sen ska jag stressa i ordning mig själv och sedan tjoffs så är jag borta.
Kan skriva en fin liten lista på vad jag handlat när jag kommer hem, så kan ni njuta med mig !!

Btw, min karl vet inte hur man är tyst när man kommer hem på  nätterna >_<


Kontakt med BB.

Jag undrar om alla förstföderskor är lika hysteriska som jag? .. Jag har i alla fall pratat med BB nu om mina förvärkar som jag haft på nätterna sen i söndags, anledningen till att jag ringde är väl för att dom nu har vart under dagarna också, inte så ofta 3-4 gng i timmen men man blir ju lite orolig iaf.
Första hon frågade var om urinvägsinfetion, men det kollade vi ju sist hos barnmorskan, så det var det inte, sen sa hon att om dom fortsätter komma under dagen imorgon så ska vi komma upp på kontroll på fredag.
Det tycker jag var skit läskigt, vist fan går man bara och väntar på att fjunis ska komma nu, men jag blir ändå hysterisk..

Äh, massa svammel nu iaf, byter samtalsämne!
Idag när Liam kom hem från dagis var han helt lyrisk och jag förstod inte riktigt vad han sa, dyblöt var han också, och jag ställde såklart frågan "har inte du haft regnkläderna på dig idag" men det då var det minsan så (översättning av Robert) att ett torkskåp att börja rykt och satt igång brandalarmet så när Robert kom till skolan var brandkåren där och alla barnen stod ute i regnet på led.
Det var inte så farligt, men blöt var han så det var nya kläder och nu ska jag kasta honom i säng snart, han sov nämligen hos farmor inatt och då blir det inte så många timmar sömn, så han är färdig som människa redan.

Jag ska väl glo på tv ett par timmar till innan jag tar mig an john blund för imorgon ska jag och Annso på IKEA och spendera pengar..
Robert jobbar som vanligt så sova själv fick man göra idag.
Fick reda på hur mycket jag skulle få i föräldrapenning om dagen idag också, lite missnöjd men det är en liten slant iaf.

EFTERLYSNING: Någon som kan ordna med min blogg? jag har försökt själv, men det vill sig inge bra, och det är nog roligare och skriva om man tycker den är fin... så finns det någon tapper själ där ute som har taskigt att göra om dagarna, snälla hjälp mig :D


Bortglömd bild på mig och Liam, Januari typ :)


Vad rolig jag är ..

Jag tror inte att jag riktigt är gjord för det här med boggande, eller jag har väl hemskt mycket att skriva men kommer mig aldrig för att göra det :p
Just nu händer det jäkligt mycket, och det är förberedelser hela tiden, för snart är 9månaders väntan över ska jag tala om :)..
Mycket har hunnit ändras också, eller iaf namnen och våra rum här hemma, Liam har fått en mys hörna i vardagsrummet, vi har nämligen alltid varit ganska hårda med att han ska leka sina "krigar" lekar på sitt rum, men nu börjar han bli äldre och intresserar sig faktiskt av andra saker också, så vi skaffade oss en bärbar dator och den andra sketna saken fick flytta in till honom, där han är nöjd och belåten att man får titta på film i sängen på fredagar och lördagar ( när det inte är dagis dagen efter)
Så där datorn har stått har vi nu en matta med lampa, kuddar barnböcker, pussel, pärlplattor etc, så vill liam vara med oss här ute så har han dom lugna lekarna här, vilket även är bra eftersom fjunis kommer nog spendera mycket tid med oss här ute, och då vill man inte heller skicka iväg Liam hela tiden, han måste ju få vara exakt hur delaktiv han vill :)

Sen har vi fått taket målat på toan, så nu ser det inte så hemskt ut där inne längre, vi har även lärt oss att bråttas med skötbordet som tar ca 60% av all plats där ;p I sovrummet står spjälsängen och bara gapar tom, den har dock inte fått sängkläder än , men jag ska styra upp det nu när man får lön :)

Med mig är det väl sådär, beror lite på vilken tid på dygnet du frågar mig, har väldigt mycket förvärkar och sammandragningar på nätterna så man är ju inte Sveriges lyckligaste människa dom första timmarna på dagen innan man hunnit liksom acceptera att man ska vara vaken, men jag lunkar på och försöker göra mitt bästa att hålla humöret uppe, för snart är det över och då kommer jag förmodligen sakna det lite..

Namnen ja , jaa dom har ändras, inte så mycket kanske men ganska ordentligt iaf, om du frågar mig :D
Flicka: Juline Elisa Mary Cerny
Pojke: Glenn Richard Cerny

RSS 2.0