Men nuså!

Nu är jag lite smått upprörd faktiskt, Jag har sprungit omkring i säkert 15 min och letat efter min kamera kabel och förstår inte vart den har tagit vägen, jag som tänk lagt in bilder sen igår :)
Btw, Jag badade utomhus igår, JAA det gjorde jag minsan i säkert 20 min också.

Nu ska jag snart gå till Annso, den donnan fyller nämligen år idag, sen ska jag lämna Liam hos Maud också, för dom ska åka iväg till Finland till Mumindalen, jag och Robert fick inte följa med :O :)
Får försöka lösa det här med kameran tills ikväll, HEJDA!

Dåliga människa!

Hej :)
Nu mår jag lite dåligt eftersom det var flera dagar sen jag skrev sist.
Har gjort ganska mycket också faktiskt, så det är kanske därför, Idag började jag offciellt på mitt sommarschema också, väldigt lugn och härlig dag på jobbet så jag gnäller inte :)

I fredags (midssommar) var vi ute i årssunda hos Roberts moster och åt massa god mat och så vidare, kan lägga ut lite bilder från de sen.
Resten av helgen donade jag hemma och sen har vi vart med Frida och Per :)
Som sagt idag har jag jobbat och inte gjort mycket annat.

Nu har jag slängt ihop lite grejer som vi ska ha med oss imorgon, för då ska vi minsan åka ut till Annso, Melle och Magnus sommarstuga och mysa hela dagen, hoppas på strålande väder, men enligt rapporten så får vi det också, så imorgon kväll kommer jag skriva och lägga in bilder, hoppas även på att själv få lite färg :)

Det var allt för denna gång. Hej sålänge

Furuvik!

Godkväll högen!

Nu har jag äntligen satt mig ner efter en väldigt aktiv dag, vaknade och sprang iväg med Liam till dagis innan jag skulle ta bussen till jobbet. Väl på jobbet så var typ allt klart så det var bara att invänta taxin som tog oss till Furuvik :)

Satt och pratade massa strunt i bilen dit och kom i allafall underfund med att vi hade skit tur med vädret, sen där går man ju den normala rutten med alla djur och sådant innan maten, och vi stannade extra länge och kollade på mina kära grisar, och det var en gris mamma som fått kulltingar för några veckor sen bara, så dom var hur söt som helst och sprang omkring på varandra och grejer :)

Hem igen, missade jag precis bussen och tur som jag har var Robert i Valbo då, så han kunde köra hem mig. Hemma sprang jag typ in och bytte skor, sen iväg för att hämta Liam på dagis, vi gick till Annso och drack en kopp kaffe, sen hem ställde mig och diska i en timme, sen var Robert söt och gjorde mat tillsammans med Liam, dom gjorde sås till makaronerna, som tur var stod den på sidan, för innan jag hann ta informerade Robert mig om att han haft i 1,5 matsked vitlökssalt.. och gissa om det smakade vitlök!
Jag diskade efter maten, och nu har jag plockat lite för jag tänkte damma och dammsuga imorgon medans Liam är på dagis. Sen visare det sig vart dagen för mig :)

Bebis info är väl typ att jag inte förstår vad fjunis ska med en hel mage till när h*n envisas med att ligga och trycka på mina revben dagarna i ända! :)


Mina Gllliiiiisar och maskarna Jackobph äcklade med :p

Men hörrni det regnar!

Hej!
Jag tror inte det är någon som missat att det regnar va? Herrejävlar, vad jag har tröttnat på de nu, man har liksom ingen lust att göra någonting alls.
Idag och igår har vi iaf gjort lite nytta, eller nytta vet jag inte om man får kalla det, vi har spenderat pengar :)
Igår köpte fick hela familjen nya skor, jag fick ett par sandalar, robert ett par vanligt ytterskor och Liam fick nya stövlar.
Sen köpte Robert en parfym åt mig också som jag ville ha, det är jag tacksam över :)
Jag har visserligen köpt ett Xbox 360 Pro till honom så han är ganska överlycklig och villig till det mesta, han har till och med diskat idag :)

Sen idag har vi även köpt en diskmaskin som kommer om 3 dagar typ, så det är jäkligt skönt, slipper man handdiska mer, det är fan nästan tråkigare än att det regnar, men jag tycker lite synd om Liam som blir så rastlös av att vara inne hela tiden, Så idag tog jag med honom på 7års kalas hemma hos min broder :)

Nu är jag iaf hemma igen och ska ta tag i lite saker innan jag kryper ner i soffan och myser med mina pojkar, Till och med Fjunis i magen har tråkigt tror jag, det har vart väldigt lugnt och stilla idag. bara sover och sover.
Men på Tisdag ska vi till BM och mäta mage, sticka fingret, väga och lyssna hjärtljud, så det känns roligt :)
Men höbba, hejdå!

Student, och skit väder!

Hej alla glada!

Nu har man kommit hem ifrån en ganska händelserik dag, Jag vaknade idag av att Robert sötnosen kom in med frukost på sängen åt mig, Vilket är väldigt uppskattat, så i godan ro låg jag där och läste och åt min frukost, sen kommer han in igen och säger att hans mamma kommer och hämtar oss om 20min för att vi ska iväg på Nathalies student.
SHIT var det ända jag tänkte för jag skulle duscha och dona, men stressa är jag bra på, så jag var klar på 20minuter, men sen kom inte Maud på ytterligare 30min så då hann jag med en massa annat också :)

Iväg på student iaf och allt dess innehåll, Jag tycker dock att studenterna i Sandviken var dåligare än vad vi var förra året, dom liksom bara gick där och gick, inge skrik eller liv men det kanske var vädret vad vet jag!
Fick hemskt gott fika hos kjell iaf, det uppskattades :)
Sen vidare hem till Annso för det dagliga kaffet, de är lite som en drog, eller beroende framkallande att man ska dit, jag trivs iaf :)

Nu har vi iaf kommit hem och jag sitter och tjatar på Robert att han ska diska och Liam gnäller för att han inte får glass, det är som vanligt här faktiskt.  :)
Men nu ska jag göra mig kvällsmackor och prata med Hanna som kom förbi och sa hej :)

Klääääder!

Hej igen.
Nu har man kommit hem från några timmars shooping med syster på köpis, är väldigt nöjd med mig själv eftersom jag inte har gjort av med allt för mycket pengar :)
Det vart:
1 Klänning
2 par leggnings
2 långa linnen
1par mamma trekvart byxor
3 par trosor
1 pincett
1 långärmad kort tröja?
och sen smyg köpte jag plagg till Fjunis också, men det berättar vi inte för Robert ;)
Lägger ut en bild på kläderna - till bebis, eftersom jag vet att min moder smygläser min blogg och hon inte vill veta vad det är för kön :)
Fortsatt trevlig dag, hejsvej


Bilbingo & Skattepengar

Godmorgon!
Igår var en väldigt bra dag i min mening, den började med att jag fick sovmorgon till klockan nio vilket inte händer alla dagar faktiskt, efter det var det frukost och sedan kom Karin och invigde våran balkong med kaffe drickande.
Efter det ringer syster och informerar mig om att hennes skattepengar har kommit och att vi ska åka till CityGross vilket gör mig lite arg eftersom jag också vill ha mina pengar!!
Robert ringer även han och kollar och inser att han också har fått dom, vid den tidpunkten var jag ensamast i världen med att inte fått pengar kändes det som.
Jag tog iaf Roberts kort och åker iväg med syster, handlar och donar och sedan ute i bilen igen så ringer jag och kollar min bank en sista gång, Tro på fan, Då har jag också fått pengar :D

Väl hemma igen så var jag till Annso en snabbis och bubblade en stund, sen vart det omkring körning för att göra klart för bilbingo, (döm hur ni vill, det är roligt >_<) kokade kaffe och packade fikabröd.
Lämnade av Liam hos Hanna och sedan for vi ner, det var fint väder igår så vi satt ute hela tiden och mös, vart kallt mot slutet men hård som man är, så banga man inte :)
Ganska tråkigt spel rakt igenom, ingen som fick vänta eller vann någonting, sen på sista freeplay, då var jag faktsikt bara två nummer ifrån 5000 :p

Nu sitter jag iaf och väntar på min kära syster, för vi ska till köpis och bränna pengar innan jag ska göra av dom på vettiga saker. :)
Take Care!

Graviditetsvecka 25
Fostret är nu ca 22cm långt mellan huvud och stjärt och väger runt 800g. Skulle det födas nu har de ca 45-55% chans för överlevnad.

Spoooooky!

God eftermiddag mina läsande kamrater!

Världens underligaste grej hände mig nyss, nää men nu kanske jag överdriver men spooky var det iaf..
Kommer hem efter en förmiddag hos Karin med kaffe och annat mys och känner att det är någonting som inte stämmer, har verkligen känslan av att det har varit någon hemma hos mig och flyttat på saker, Så jag springer omkring fram och tillbaka för att kolla att allt är kvar etc.
Sen efter typ elfte svängen omkring upptäcker jag att gadrobsdörrarna till sex gadrober saknas, hur dum är jag egentligen som inte ser det från början, det är ju såklart Gavlegårdarna som har vart här för att fixa dom.

Sen är jag även lite irriterad över att jag inte äger någon bokningsgrej till tvättstugan, så det lär jag ringa om så jag får en ny, vi har hunnit sammla på oss lite tvätt nu faktiskt.
Meen nog om det.
Nu sitter jag och ska äta min lunch och sedan städa och diska lite hade jag tänkt, jag blir så jäkla lätt raslös när jag inte jobbar och bara sitter på rumpan hela dagen, fast tänker inte överanstränga mig iaf så jag får fejksammandragningar som häromdagen, det var inte roligt.. helt normalt enligt mamma min men jag gillar det iaf inte, Fjunis ska ligga kvar i 15 veckor till har jag bestämt, eller iaf 14 :)

Kanske skriver mer sen, sköt om er, HEJ
 <-- Min lunch :D

Wäkkelkorv & Nostalgitripp

God eftermiddag.
Efter en väldigt seg morgon med inte så mycket att göra kom vi iväg till Frida och Per till sist, när vi äntligen kom fram hade syster inte ens börja på maten, så jag satte i mig Novas gamla lunch.. (mhh varme géle :)

Efter lite latande i soffan så sattes det igång i köket, Frida lagade mat, Per skar sallad, Robert dryga omkring med karamellfärg, jag dukade och Nova ringde på dörren.
Sedan serverades det hemmagjord potatismos och wäkkelkorv, översättning på wäkkelkorv är att det inte är "tillmans" korv och då duger den inte redigt för Frida men vi andra känner ingen skillnad.
Efter gick pojkarna ner för att spela tvspel och jag var moraliskt stöd när Frida gjorde disken, det jag gör bäst helt enkelt.

Sen bjöds det på kaffe, glass,jordgubbar, nougatsås,bulla och kakor
Jag och Frida satt och kollade på massa gamla kort i album och här på datorn och det kom ljud som inte brukar höra hemma som tex naaaaw, oooh, bläää etc.

Nu ska vi åka hem vilken minut som helst eftersom barn ska läggas till höger och vänster..
Heeeeeeda.
 <-- Gamla semester bilder :)

Tar saken i egna händer!

Jag ursäktar röran, men här byggs det om.
Jag har beslutat att lära mig själv hur man göra, och det kan ta sin lilla tid så därför får ni ha överseende på hur det ser ut här .
tack på förhand, och önska mig lycka till

Badhus & Tonfisk

Hej och välkomna!
Klockan är tio på morgonen och jag sitter och äter frukost framför datorn, vilket inte händer så ofta, men Liam ville titta på tv och jag orkar inte tjafsa med han så då hamnade jag här :p

Dom senaste dagarna har jag gjort ganska mycket faktiskt, I fredags var jag iväg på Saras 20års förfest där det var en massa tjejer jag kände och för en gångs skull var jag inte den ända som var nykter, Lina var minsan på min sida denna gång, hon körde nämligen :P
Hade iaf väldigt roligt, men ju mer dom dricker ju högre blir både musiken och deras röster, så klockan elva beslutade vi att fjunis fått nog och åkte till max ist.
Väl hemma sen möttes jag av att Karin vart och hämtat sin bil, det är en exakt lika som ozzy enligt Robert, men jag tyckte Karins såg större ut. Huvudsaken är att den rullar framåt :)

Igår hade man ställt klockan för då skulle jag packa i ordning badkläder och äta frukost innan Annso kom och hämtade oss för badhuset, först hämtade vi Liam dock men iaf..
Hade hemskt så trevligt där med massa bus och donande, men sen var vi ganska färdiga alla fyra så då vart det lunch och sedan middagssovning för både Melle och Liam.. (hör och häpna)
Vi passade på att fika lite och sedan kom även min karl, vart inte så mycket mer den dagen hem och göra mat, sen avslutade jag dagen med att läsa ca 4 sidor Kulla-Gulla innan jag somnade med lampan på :)

Idag tror jag att min kära syster ska leka lite med oss, får se om hon hör av sig, annars är jag ganska öppen för förslag om det är någon som har några.

JUSTJA nu när jag har er på tråden, om det är någon som känner att dom är duktig/kan fixa min blogg så den inte skriker rosa och fixa lite bilder här och där får gärna säga till, är i ganska stort behov av det innan jag dör av rosachock.
Tack och Hej

Uppdatering sen tidigare..

Sådär, nu har vi vart och handlat lite mat så vi klarar oss i två veckor typ, det är bra.
Sen sprang jag omkring med Karin och Rebecka för att hitta examens kläder åt henne hon vart ganska nöjd tillslut tror jag.

Graviditetsvecka 24

Barnet är nu ca 21cm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 700g. Skulle barnet födas nu har det 20-25% chans att överleva.



Nu är det iaf dags för mig att lägga mig och vila en stund, eller med andra ord slappa framför tven innan jag ska laga mat, Sen ska Robert få borra upp dom sista hyllorna också så det blir klart och sen är det bara tre små kartonger kvar att packa upp, Det känns hur skönt som helst. Ska knäppa kort på lägenheten så fort allt är klart.
Over and out för idag.

Jobb och surauppstötningar :)

God förmiddag? :)
Nu sitter jag på jobbet och har tio minuters ensam tid eller vad man ska kalla det, ruch innan lunch kanske också det heter, lite mer passande kanske också :)
Idag är en bra dag, jag vaknade på bra humör och av att fjunis sparkade, och de ska jag berätta är en väldigt obeskrivlig känsla, eller jag kanske kan?
Tänk er när ni åker i ett gupp med bilen, den där sugande lite kittlande känslan, så känns det i snabba återkommande rörelser, sen är det ju mindre trevlig och bli sparkad på kissblåsan, men det är någonting man får ta antar jag. :)

Jag har inte gjort så mycket sen sist jag skrev, tror väl jag hunnit med en kaffe hos både Annso och Karin. MEN justja, igår hämtade vi barnvagn och skötbord hos min broder, som är snäll nog och låter oss ärva hans grejer, eller hans barn grejer rättare sagt.
men lite tidigt att montera upp de än så det får stå i klädkammarn i någon månad till.

Efter jobbet ska jag nog bara hem och umgås med mina karlar hemma, laga lite mat och kanske handla lite också, Robert hade fått pengar och eftersom vi inte har vart så smarta denna månad så är dom redan behövda, Båda två sitter och suktar efter skattepengarna som vägrar komma :p
Imorgon hoppas jag på att hitta barnvakt så jag kan åka in på Saras 20års fest också, det skulle vara mysigt att umgås lite med de gamla tjejerna :)

En till rolig sak som jag kan berätta, Onsdag nästa vecka kommer min mamma till Gävle, det tycker jag är hemskt så mysigt så jag får umgås med tanten lite, och kanske gnälla över hur tung magen börjar bli. Det visar sig :)

Meeeen, jag lägger in bilder när jag kommer hem.. hejda

Grillning & Inlämning av nycklar!

Hejsan!
Nu har jag tid igen att sätta mig ner några minuter och skriva om mina senaste dagar, Igår hade jag fullt upp med att först hämta Liam på morgonen och sen mös jag hos Karin en stund innan jag väckte min karl, som för den delen hade jäkligt ont i benet, trapat snett var hans förklaring, men sen hur sant det är kommer man nog aldrig få veta.
Han kom iaf hem halv fyra på natten och viftade tre stora rosor i ansiktet på mig, det tyckte jag var ganska mysigt :)

Sen igår var vi och firade min syser, en dag sent iofs bättre sent än aldrig skit mysigt  hade vi med grillning och massa annat :) Även jag fick en present av Frida, Fick en sån där travelkopp som man kan ha kaffe i och dricka medans man ränner omkring, har velat haft en sådan länge :)

Hon skulle komma förbi här imorgon appropå ingenting, undra vad vi ska göra för skojj!
Sen idag har vi flyttat det sista från förådet i Sandviken och lämnat in nycklarna, så nu är allt klart där, känns ganska skönt men sen ser det ju ut som ett Hvete i denna lägenhet ist, men man får väl plocka bäst man kan.
Sen var vi hemma hos Karin som bjöd på lunch den snälla damen, och efter det hämtade jag Monstret och Melvin på dagis :)
Fikade och pratade lite strunt hos Annso, sen blev jag och Melle friserad, vilket var väldigt skönt och vart stiligt med :)
Nu ska jag mysa lite med Liam framför tven innan han ska sova, sen tror jag även Hanna skulle komma förbi en stund.

Allt för mig denna gång, Hörs igen!

RSS 2.0