Jag såg en stjärna falla

det var inatt när alla sov
jag tror jag önskade
att du var nära

för en minut sen brann den
för en sekund sen försvann den
det var det bara jag som såg

Tror ni jag kan få in en sång i början av varje inlägg hela julen? :)

Idag har vi inte alls gjort mycket, jag har knappt kommit ur pyjamasen känns det som. Karin kom förbi vid lunch och drack kaffe och snackade skit. Satt även och tittade efter jobb, vilket påminner om mig att jag ska gå in och söka ett.
Robert har nämligen sagt att han vill vara hemma och vara pappaledig så jag tänkte börja jobba lite iaf, inte mycket för då kan jag missa så mycket med min älskade tjej, det är ju nu i början som man lägger märke till allt och hon gör dom stora framstegen.

Man uppskattar det minsta leéndet, eller att hon verkligen har börjat följa med blicken. Vi har även vart duktig och köpt en bok åt henne så som vi faktiskt skriver flitigt i. eller jag iaf, tjatar även på Robert att han ska vara duktig.

Imorgon kommer bli än jobbig dag, först ska Liam in till Gävle för han ska åka till Stockholm, sen kommer Robert hem då är det bara två timmar kvar till bvc, efter det skulle min kära stora syster Helena komma med köksbordet som vi ska få, kan inte berätta nog om hur lycklig jag är över att få ett nytt bort.
Glasbord var inte den brightsaste idé vi har haft faktiskt, Hon ska även få en kopp kaffe och nån kaka hade jag tänkt :)
Efter det ska Robert in till arbetsförmedligen, lämna redovisnignen och hämta Liam. Ett jäkla åkande helt enkelt, för honom :D

Nu ska jag dona lite i köket och sedan busa med Juline :)
Uppdaterar imorgon om den nya vikten och längden.

Lillskruttan :)

Stjärnorna faller i natten nu

himlarna sänker sig ner över jorden
Och när stjärnans bloss tänder sitt ljus hos oss
brinner en låga klar i hela Norden

Julen är här
och lyser frid på jorden
Glädjen är stor
i ett barns klara ögon bor den
Julen är här
i våra mörka länder
Kom, låt oss ta varandras händer
när julen är här











Första advent, jag har äntligen städat så snart när jag får tummen upp ifrån Robert tänker jag börja plocka fram alla min tomtar.. tror han anser att det är förtidigt faktiskt, kan det bli för tidigt?

Dagen har spenderats i Sandviken med julskyltning, ganska lite om du frågar mig allt är ju nere i garaget och det är inte direkt barnvagns vänligt så jag gick nog mest omkring och suckade.
Men Liam och Robert var bra underhållna med alla miljoner lottstånd. Karin och Rebecka var även med dom.
Jag gjorde även som jag lovat och prövade det här med glögg igen, men det är fan inte min sak .. jag tycker det känns som man dricker hår? ..

Nu ska vi snart slänga lilleman i säng och beställa en pizza.

Städerska sökes..


Jag håller på att bli tokig på mitt hem, jag plockar och plockar men likt förbannat hittar man en blöja här, lite kläder där glas överallt.
Jag har sagt nu i flera dagar att jag ska dammsuga och damma så det bara är att lägga ut juldukarna och tomtarna men har iaf inte kommit någon vart alls.
Imorse efter jag lämnat Liam på dagis hade jag kunna gjort det, men när jag kom innanför dörren och hör att Juline sover, kunde jag inte låta bli att krypa ner i sängen brevid henne igen.
Somnade ganska fort och vaknar av sms från johanna som säger att hon är påväg, tittar åt höger och möts av ett flinande barn, jag är helt såld.

Kliver upp och Juline inser ganska fort att hon är hungrig, blir ganska kinkig att jag inte gör mat fort nog, äter och blir sen nöjd i BBsittern framför mtv, johanna kommer och säger ganska fort att hon blivit väldigt stor.. mamma stolt :) Vi hinner snacka lite skit innan hon far vidare till nästa bebisbesök.

Ida ringer och säger att hon sitter på bussen, så iväg med oss till köpis för att handla till middan ikväll.
Nu har Ida just åkt och jag har precis fått Juline somnat, och då har hon endast sovit 1,5 timme sen vid tolv. Så jag hoppas hon kanske sover hela natten, med avbrott för mat förstås.

Jag funderar på att titta på the notebook här i min ensamhet, min karl är duktig och jobbar, var mycket gnäll innan han kom iväg men iväg kom han. Han måste skaffa sig ett nytt yrke, jag håller på bli tokig på allt gnäll.

Imorgon ska jag iväg på köpis igen btw, med min kära sandra  :)

På lördag blir det biomyyys :D

Jisses vad jag är lycklig. Nu på lördag ska jag gå och få se den efterlängtade new moon.
Har fixat ihop ett gäng barnvakter nu för det behövs ju så Juline får umgås med Karin och Bettan medans Liam får leka rövare med Matte, känns stabilt enligt mig :)

Ikväll ska jag och Juline mysa framför one three hills första avsnitt hade jag tänkt, sen om hon tänker lika dant kan man ju aldrig räkna med, min karl har nämligt farit sin kos till jobbet.
Liam har jag nu lagt eftersom han ska iväg på dagis imorgon, han har inte vart den lättaste att hantera idag, eller vart väldigt utråkad kanske man också kan kalla det.
Men vi hoppas på en bättre dag imorgon, ingenting kan förstöra min lycka just nu :)

Pyttipanna och ägg vad jag har ätit, fast magen börjar kurra efter nå smaskigt nu så funderar på att ställa mig och baka innan serietittande, Juline ligger och sparkar och har sig i vagnen.

HAH, det för mig till en annan historia.
Härom dagen så låg hon och sov i vagnen, så såg jag hur den började gunga och ha sig och ben flög här och där men jag tänkte att jag skulle låta henne vara eftersom hon inte grät.

Sådär låg hon när jag väl gick och tittade, och då la jag henne med skuldrorna på kudden, inte konstigt att vagnen gungade.. söttjejen :)

Jul och allt där till..

Jag kan inte komma på ett år då jag inte har uppskattat att julen ska komma, Jag ser alltid fram emot den som ingenting annat med alla upplysta fönster, pynt och allt annat där till.
Och det gör jag i år också, men jag förstår inte hur jag ska hinna med allt jag vill göra. Jag vill hinna baka lussekatter,peppakakor även ge mig på att försöka tycka om glögg.
Jag vill hinna plocka fram alla tomtar, storstäda och stå i timmar och bara glo på granen för att kunna vika ut grenarna rätt och få ljusen att sitta perfekt.
Men hur ska jag lyckas med allt detta? och framför allt hur ska jag få ihop orken.

Det som jag nog vill allra allra mest just nu är nog att slippa detta regn, få snö så det blir ljust om dagarna, nu vet jag att solen skiner idag, men jag tänker inte ha några störr förhoppningar på att den är här för att stanna, kanske det skulle göra att orken kommer tillbaka?
Juline sover om nätterna, så jag kan inte skylla på det heller och hon sover nu också, men jag vill inte ligga och sova hela dagarna, jag vill hinna göra saker.
Så vad har jag åstakommit idag? INTE ETT JÄVLA SKIT, jag har suttit framför den här burken sen jag lämnade Liam på dagis.

Ett jävligt plottrigt inlägg men behövde skita ur mig klagan.

Pappa och Nova förra julen.


Jag var bara tvungen..

Har läst olika bloggar nu och många har gjort det, och inte kan jag vara sämre än dom.
Så självklart var jag tvungen och se efter hur Juline kommer e ut om ca fem år :)

Här har ni resultatet.


Att barn sätter stopp för livet!

Någonting som kan få mina ögon att svartna är när jag läser eller hör folk prata om hur ens liv försvinner pågrund utav att man skaffar barn, Hur man kan sitta och säga att barnen låser än från att leva livet.
Ett sådant utalande från en förälder anser jag vara ett tecken på att man skaffade barn för tidigt och kanske skulle ha "lekt" av sig mer innan man stadgade sig.
Nu tänker inte jag sitta här och säga att man inte får omvärdera när man skaffar barn, men man måste väl förtusan förstå vad som komma skall.

Jag hade många vänner som reagerade när jag berättade att Juline skulle komma, Just pågrund av att jag har levt det liv jag har, Jag har spenderat dom flesta helgerna med fest och allt det till, sprungit på krogen och en hel del av gångerna gjort bort mig, gjort spontana resor, stängt av mobilen och bara kopplat bort världen och jag har fattat beslut som bara inte är av denna värld.
Men det är just det beteendet som har gjort mig till den jag är idag, och det är av den erfarenheten som fått mig att växa upp och inse att vakna dagen efter med minnesluckor och huvudvärk är kanske inte den största bedriften man vill ha här i livet.

Jag är nu 20år 10 månader och tio dagar gammal och jag har presterat mycket mer än många av mina så kallade gamla vänner. Jag har ett stabilt förhållande, ett bra boende, en rullande ekonomi och sist men absolut inte minst så har jag och Robert två bustroll 24/7.
Jag skulle aldrig vilja gå tillbaka till det gamla, jag har hittat mitt kall här i livet och det är att ge all min kärlek och energi till Juline, Liam och Robert.


Dom gick och Gifte sig..

Jag skojjar inte heller, jag i godan tro åker till min syster för att fira hennes sambos trettioårs fest. Klockan fyra blir vi alla tillsagda att ta på oss kläderna och gå ut i vardagsrummet och vänta tills alla var klar. Juline var lite grinig så jag smiter upp för trappen och ska gömma mig, tänker att jag inte orkar konka på henne kläderna.
Sitter i Novas rum och donar och helt plötsligt sticker syrrans huvud in och hon riktigt fräser åt mig att klä på mig och gå ut.
Jag fräser tillbaka att Juline är grinig och att jag inte vill, hon säger åt mig igen att nu gör jag minsan som hon säger så jag tar Novas täcke om Juline och muttrar ner för trappen.
Då hade de flesta redan hunnit ut så jag går mot bakgården och möts av röda mattan upplyst med machaller och stearinljus.
Längst fram står prästen med en bibel, och ur mig kommer det bara DOM SKA GIFTA SIG och efter det kom tårarna.

Nu sitter jag här några dagar senare och har fortfarande inte riktigt förstått att min kära syster har gått och gift sig, kommer nog ta ett tag till att förstå.

Men nu ska jag kolla på nya avsnittet av Greys som jag totalt hade förträngt..

Nu blir det fredags myyys.

Dagen idag vart inte riktigt som vi tänkt oss, vi valde att ta sovmorgon och en lång en sådan vart det också, tror inte jag kom ur sängen förens halv tolv :o .. Liam var redan uppe och så var Robert.
Började stressa som sören pågrund av allt som skulle uträttas på köpis.
Robert går för att hämta bilen och köra fram den, kommer tillbaka 3 minuter senare. Vi har punka, Robert är på piss humör och går endast omkring och svär, jag står där med en trampande Liam och en gnällig Juline.

Det hela slutade iallafall med att vi fick låna Hanna och Alex bil för att ta oss till köpis uträttade det vi skulle och sen hem igen, för Annso och Magnus behövde fem minuters barnvakt.
Robert fick sitta där och jag började springa i tvättstugan, det var ledigt efter våran tid också så jag har fortsatt tills nu, så nu finns det inte ett smutsigt klädesplagg i hela detta radhus.

Morgondagen börjar närma sig med stormsteg, och med det kommer även nerverna.. Kommer verkligen mamma klara av det här, att vara vaken halva natten och sedan upp med dom andra små.
Jag hoppas hoppas allt kommer gå bra.

Juline har haft en sovar dag idag eller har väl vart vaken ca fem timmar under dagen, nu ligger hon och pressar fram fisar så det är nog blöjbyte på gång :)

Min älskade karl har även gjort kvällsfika åt oss.

Jag tror han gillar mig :)


Familjen Vaccin!

Nu har vi vart iväg hela högen till BVC, Liam skulle nämligen få sin spruta idag, Jag har nog aldrig varit så imponerad av ett barn förr, han gjorde inte en min. Satt där snäll och glad medans sköterskan stack honom, det var nog mer jobbigt för mig skulle jag tro.
Efter det så kunde jag inte låta bli och fråga om dom kunde vaccinera Robert också och det gjorde dom glädjeligen.
Frågade även om det var sant att dom skulle sänka åldern ner till tre månader men det viste dom ingenting om, så då tog jag beslutet att även vaccinera mig så jag inte kan dra hem något skit till lilla fröken.

För tillfället nu så har vi inte fått några större biverkningar, eller inte jag iaf Liam sa när jag nattade honom att det gjorde lite ont i armen, och jag hoppas så innerligt att det inte blir värre än så.
Robert har även ont i armen och påstår nu att han har feber, vilket jag inte tror, han mest är lite mjäkig min karl ;p

Imorgon blir det en stressig dag, eller egentligen inte för vanligt folk, men för mig som är van vid att ha noll saker att göra och nu ha typ tre och under tidspress.
Först och främst ska vi ta oss till köpis för att inhandla present åt Per och sen in på Coop och köpa en kalas klänning åt Juline, Systemet står även på listan :)
Allt detta ska hinnas med innan klockan 14.00 för då ska jag börja springa i tvättstugan, vilket verkligen är behövligt då tvätthögarna här är för pinsama att prata om.
Sen ska jag även hinna städa grundligt för att kunna imponera på mamma när hon ska vara här på lördag, vill ju inte att hon ska behöva mötas av en soptipp när hon är snäll och sitter barnvakt så vi får roa oss.

Nu tror jag faktiskt vi ska förflytta oss till sängen, för Juline har somnat och sover nog ett par timmar nu innan hon ska ha mat igen.

Vänder det nu?

Natten inatt var helt ok, Juline vaknade omkring ett och tyckte det var dax att vara vaken som vanligt, saken var dock den att hon skrek inte hon var precis tvärt om snäll och glad.
Så jag hoppas innerligt att det vänder nu, för jag skulle inte ha någonting emot att vara vaken då på natten med en snäll bebis :) Rutiner och så är ju lite för tidigt att börja tänka på.
Kvart i tre somnade hon mätt och belåten i sin EGEN säng, hon och Robert behövde inte sova på soffan. Vaknade igen halv sju och då var hon lite trökig men så är det.
Somnade om igen åt vid halv tio och sen sov till halv två, Nu ligger hon här på bordet i BBsittern och sprattlar och roas av tavlan på väggen.
Det är vid dom här tillfällerna man glömmer precis allt som har varit jobbigt och kämpigt.

Igår var Ida här och hälsade på, berättade lite om sin resa till egypten och snackade allmänt skit.

Nu är Karin här och ska dricka kaffe och umgås Robert ska iväg och jobba och Liam är ute och leker med sin kära Emil :)
Skriver mer senare..


Ursäkta torkan!

Suck, Jag har hur mycket att skriva och berätta, men jag vet bara inte var jag ska börja.

Härom kvällen fick vi åter igen åka in till barn med Juline, då hon fick feber och vägrade äta under en hel dag, så 23.30 valde vi att åka in efter att försökt en timme få kontakt med rådgivningen.

Väl inne så välje våran kära tös att slå upp ögonen börja jollra och febern har gått ner till 37.5 vilket dom tydligen inte anser som feber. Vi började istället diskutera varför hon inte behåller min bröstmjölk men ersättningen och de trodde det kunde vara komjölksallergi.
Vi fick åka hem ganska snart med en laktosfri ersättning som vi skulle börja ge pga av jag inte skulle få amma på 2-4 dagar tills mina bröst var "rena" från all laktos.
Både jag och Robert kände att vi inte riktigt köpte det dom sa utan bara trodde det kunde vara någonting jag har ätit. Väl hemma gav vi den nya ersättningen ett försök, men min dam valde att inte äta den, vi gav upp efter ca 2 timmars skrikande efter mat och bytte tillbaka till den gamla hon tog den med hull och hår.

Så nu dom senaste två dagarna har hon endast fått ersättning, för jag känner att jag inte klarar av det psyiskt att ge henne bröstet längre pga av att hon bara spyr och får ont i magen, Mår hon dåligt av mig på det sättet och det finns andra bra lösningar så anser jag att man ska göra det, och hon har fått i sig det viktigaste då jag har helammat henne i två månader.

Iallafall, Jag lugnade ner mig och vi har haft bra dagar nu, förutom hennes kolik på nätterna men det är ju som sagt BARA mellan 01.00 och 04.00 ända gångerna man kan få henne sova är när man går omkring med henne i vagnen ute, tröskel inne fungerar nämligen inte. Men det är ganska svårt ibland pga av att vi har en till liten filur här hemma som för övrigt är hur bra som helst och lyckas sova sig igenom allt men iaf..
Jag är för harig för att gå runt hela nätterna ute i forsbacka och Robert är nog en aning för lat så vi går omkring på våran uteplats så hon somnar med terräng åkning :)

Jag förstår om alla tänker att jag endast gnäller över Juline och berätta allt som är fel med henne, men nu är det faktiskt så att hon är världens sötaste bebis om dagarna, när hon inte är bajsnödig eller hungrig för jisses vilket tempramet, och jag vet exakt var de kommer ifrån..

Men andra saker i mitt liv som just nu är relevanta, är att på lördag ska vi ha barnvakt igen, och det blir ingen mindre än min stockholms mamma som kommer och ska ha dom små liven, även Nova för det är nämligen Novas far Fridas sambo (min syster) som fyller 30, så vi ska dit och socialisera oss och kanske dricka någon cider, så jag ska på systemet för 2andra gången på fredag.. ganska pinsamt egentligen, andra gången och jag fyller 21 i Januari.. Haha

Men nu står min kära sambo och trampar, han vill nämligen titta på nya avsnittet av OTH innan fröken Juline Cerny sätter igång igen.
juste, tack för alla fina kommentarer på kortet.
Fotografen har ni här: http://www.brobergfoto.se


Familjen Ljushuvud

Jag tackar skaparna till miniform droppar, de har räddat min psykiska hälsa. Vi började ge det till Juline igår och hon reagerade direkt. Hon har börja fisit mycket mer också vilket jag anser vara en bra sak, då kommer ju luften ut istället för att den ligger kvar i henne och gör ont.
Idag har hon iallafall valt att sova ikapp det hon har missat dom senaste dagarna, har endast vart vaken mellan ett och tre och sen mellan fyra och sex. Men jag känner att jag tänker låta henne sova, Det måste ju ta på henne också att skrika hela nätterna.

Snart ska min kära sambo åka iväg och jobba, börjar 22 så jag och Liam har bestämt att vi ska ha myskväll med godis.
Jag och Robert har blivit idiot förklarade två gånger också, och det är ganska pinsamt.
Vi köpte ju ny bil i våras, och nu hade vi börja fundera hur mycket vi betalt av och hur mycket det var kvar, så vi frågade hans pappa om han viste hur vi kunde få reda på det eftersom han köpte bil samtidigt.
Han tittade på oss väldigt frågande och sa sedan åt oss att vända på pappret.
Vi har alltså i ett halvår funderat, och varje månad har det stått på baksidan av räkningen.

Sen för typ en kvart sedan kom vi på att vi alltid har tittat på hallonbåtar från fel håll, De är ju till och med urholkade åt de hållet de ska vara..
Inte direkt två Einsteins, Jag tycker nästan synd om Liam och Juline som lär växa upp tillsammans med oss ljushuven :D

Morgondagen då, Jag har bjudit in Familjen Kraft/Broberg hit på middag och inviga vårat nya spel dom kommer och jag ska göra Moussaka har jag tänkt, så jag, Liam och Juline ska väl iväg och handla till det imorgon när vi vaknat och gjort oss klar, vilket nuförtiden kan ta hela förmiddan.. ;p


Ska jag vara ärlig saknar jag faktiskt min mage, Lite men bara lite :)

Jag undrar..

Jag har många runt omkring mig som också nyss har fått barn, eller inom året iaf. Jag följer deras bloggar väldigt flitigt och läser om allt, Jag har iallafall insett att dom antingen inte vill vara lika öppen som jag, eller så är deras bebisar en dans på rosor.
Juline har verkligen prövat min kärlek nu det senaste dygnet, och tur är väl det att jag älskar henne så innerligt. Sen klockan tolv igår natt har hon sovit åtta timmar, och enligt vad jag läser är det ca vad hon ska vara vaken. Vilket i min värld betyder att hon sovit på tok för lite!
Vilket märks på hennes humör, Jag vet inte om hon har en släng av kolik också, det är väldigt svårt att avgöra, eftersom hon var snäll idag när hon faktiskt sovit två timmar i streck.

Hur som helst jag har inte gjort mycket idag, orkade inte som sagt inte ens hämta Liam från dagis, det gjorde matte och dom kom hit, jag lagade mat medans matte underhöll jullan och pratade massa strunt.
Den idioten smakade även på min bröstmjölk, haha en ordentlig tesked. Han tyckte nog inte att det var så pjokigt.

 
Jullan kan :D


Otursdag in my as!!

Jag har aldrig trott på skrönerna omkring fredagen den trettonde, alltid funnit det ganska humoristiskt hur folk kan stanna inne en hel dag enbart för ett speciellt datum.
Jag tror min syn har förändras, klockan 00.03 inatt började Juline skrika, helvéte vad hon skrek, ingenting var bra ingenting fungerade, tillslut när hon var tyst en stund kunde man höra hur hennes mage bubblade, Jag har nog aldrig hört sådana ljud ur en sån liten människa förut, Inte konstigt att barnet skriker. Hon skiter fyra gånger.

02.30 ger jag upp och klär på henne och går ut med vagnen, hon somnar.
03.15 kommer jag in igen, hon sover när jag klär av henne, och vi är påväg upp för trappen. SLPÄCH säger det i blöjan. hon skiter ner sig.
03.20 en ganska nöjd och klarvaken Julineligger och myser i sängen.
03.40 bubblandet börjar igen och även skriken.
04.05 SPLÄCH ennu en redigt skit blöja. men skriket fortsätter.
04.30 Pappa Robert ger upp sovandet och tar över, får henne såklart att somna på tio minuter.
07.00 Vaknar och får mat, gnölar lite men somnar ganska snabbt om.
10.00 Vaknar, skriker och får mat. har bajsat igen, fortsätter skrika.
10.30 Anländer jag hos Annso, Karin tar henne 10 minuter senare sover hon.

Nu sover hon igen och det tänker även jag göra. Är aptrött och Robert har ordnat så Matte hämtar lilleman på dagis.

Det gör så ont i mig när hon har ont, och jag vet inte vad det kan vara, förmodligen någonting jag ätit, men säg mig vad? 1,5 rad choklad kan väl inte sätta sådan pina i henne.


Jag är nog fruktansvärt omogen ibland.

Jag tänker stå för nu att jag är omogen relativt ofta, Jag kan irritera mig på småsaker och är ännu bättre på att göra små saker till stora saker, Jag kan flamsa omkring och göra mig dummare än jag är, Jag kan titta snett på folk jag inte känner och jag kan prata på för mycket om saker jag inte borde ibland.

Men det som jag gör som vissa kanske aldrig kommer att lära sig, är att jag skulle alltid stå för det jag har sagt eller gjort, jag erkänner när jag inser mina fel och jag har lätt för att be om förlåtelse, och jag är väldigt duktig på att förlåta.

Jag har pratat med en vän nu och kom och tänka på hur mycket uppväxten sätter prägel på hur man beter sig som "äldre" själv.
Jag kan säga det, jag och Robert är som eld och vatten när det kommer till uppfostran, han är den slappa typen som tar i när det behövs, och jag är den som vill ha ordning och reda från början.
Jag har jätte svårt med folk som äter med händerna eller tar saker utan att fråga, det värsta jag vet är nog när folk inte tackar för maten.

Jag har stor respekt för människor som klarar av att ta hand om sina barn ensam och forma deras liv till det bästa möjliga. För de som står på sina egna två ben och tar sig ann världen. De som vågar prata öppet om sina känslor och verkligen de som vågar visa dom.

Det jag inte respekterar är människor som måste trycka ner andra för att själva må bra, Folk som gömmer att de mår dåligt och tror att man ska förstå.
Och folk som inte ger alla en andra chans, för alla kan misslyckas.


Detta inlägg grundar inte till några personer eller deras bekymmer, jag vill bara berätta mina tanker och känslor, och passar det inte så behöver man inte läsa.

Med denna bild säger jag och Juline godnatt.


Nu mina vänner!

Har vi fått internet igen och vardagen känns som vanligt när man kan ha datorn igång och hålla på dona lite om vart annat :)
Dubbel som man är sa jag för ca 10 dagar sen att jag klarade mig bra utan internet, men nu dom senaste dagarna har det vart hemskt, men nuså:)

Vad som har hänt under de senaste veckorn är väl att mitt kära barn har bytt viktklass igen, 5160g vägde hon idag och är 57,5cm lång så växer, det gör hon verkligen.
Sen har även min andra ögonsten gått och fyllt fem år, och vi har fått en hel del information att när man är fem år är man väldigt stor och ska göra som stora pojkar gör.
Vilken i Liams värld är att man ska få vara vaken längre, inte kladda runt munnen när man äter och börja tänka innan man gör saker.
Den sista har jag mycket med att göra också, för ibland kan han göra saker som man inte riktigt förstår, varför ellre hur han över huvudtaget fick tanken för sig.
Men sen är han bara för söt när han kommer en kvart senare och säger - Krillan, vad fin du är i håret.
Och det kan vara exakt vad man behöver ibland, Man känner ju sig inte direkt fager när man springer omkring här dagarna i ända antingen ner kräkt eller ner bajsad.

Robert har även börja jobba mer nu, så man får känna hur det känns att kliva upp på morgonen och göra båda barnen klara för att ta sig iväg till dagis, men det är ganska skönt att få en tidig start på dagen också, annars kan minsan jag och Juline ligga och tröna tills elva om hon tillåter.

Johanna har åkt tillbaka till Norge också, efter ca 2 veckor hemma. Även fast vi kanske inte umgås lika intensivt som förr så saknar jag henne mycket och gillar ordentligt när hon är hemma och lyser upp mina dagar med massa skvaller och flum.
På tal om vänner så har jag just stängt dörren för mina föredetta klasskamrater som har vart och sagt hej, Det var också mysigt så man fick reda på lite hur dom mår och har det.
Emelie bara växer, på ett väldigt bra sätt lär jag säga, sötmagen med en förhoppnings vis väldigt väldigt sötbebis i ;)
Hanna, Sandra och Sara var här dom med och pratade massa strunt, Hanna skulle komma tillbaka imorgonbitti så skulle vi äta frukost tillsammans. thats good shit :)

Rinnsnuva har jag, men för övrigt mår jag bra och trivs kanon bra i radhuset.


På söndag kommer vi vara med i tidnignen, Så höll ögonen öppna :D


Inge internet..

Jag lever, eller nu för tiden säger man kanske att vi lever.
Men vi har inte fått nå internet till nya stället.

Börjar blogg igen så fort vi har fått snurr på grejerna.

Internet och Despo, mmh gotta!

Jo nu var det ett tag sedan jag skrev, och anledningen är den att jag helt enkelt inte har haft internet, Vi flyttade i fredags vilket var mer kaos än jag någonsin kunde föreställa mig. Det tog hela jäkla dagen att ta sig in i radhuset, och sedan ägnades helgen till att packa upp en heldel.
Sen på lördagskvällen hade jag även barnvakt i mer än en timme, vilket var skönt samtidigt som jag var på helspänn hela kvällen.

Annsos halloweenfest var iaf hur trevlig som helst kvällen fick dock ett väldigt oväntat slut, men jag var nöjd och belåten!

Juline växer så det är inte klokt, och det är väldigt bra för mitt psyke.
Nu sitter jag coh halv skriver samtidgt som despo är på och Robert pratar i bakrunden, jag har nämligen vart och lånat internet av Annso så båda två är ganska taggade på att ha datorn, men hämtarn börjar och jag tänker sega ut på det bra länge :D

RSS 2.0