Dag ett avklarad!

Jag satt och tänkte igenom dagen och dess mat intag nyss, och jag tyckte att jag hade varit skit duktig, men tror fan inte det.
Frukost: en tallrik yoghurt med musli, två mackor och massvis med kaffe
Lunch: två korvar på ikea
Fika: Cheescake
Middag: En tallrik rotfruktssoppa och en halv macka

Har blivit massa kaffe också, men det är ingenting jag tänker minska ner på, då överlever jag inte!
Hur som helst så måste jag verkligen börja tänka vad jag stoppar i mig.
Jacob springer omkring här nu och har tagit upp chips, men ikke jag ska stå emot frästelsen, fast det kurrar på bra i magen.
Men vill man gå ner 20 kilo som jag, då lär jag nog göra nå drastiska förändringar.
Vi tar nya tag imorgon och hoppas på att jag sköter mig bättre.

Ni kommer få följa mig och mitt ny tänkande, tänker dock inte berätta vad jag väger, men vi räknar ner ifrån 20 och hoppas vi når målet innan jag fyller 45.
Kommer väga mig en gång i veckan, varje måndag morgon!

Mitt köpstop går däremot jätte bra, jag har satt 500kr på två veckor, och började ju igår.
Då gjorde jag inte av med en krona.
Idag har jag gjort av med 10kr på ikea.

Så 12 dagar kvar och 490kr.

Juline min lilla prinsessa har kommit hem idag också, vilket bara är ett stort glädjemoment, hon och jag har lekt hela kvällen och busat massa, ni som är vän med mig på fb kan ju gå in och kolla klippet :P
Jag är inte teknisk nog för att lägga ut det här :)

Nu ska jag och min prins mysa ner oss och kolla på I rymden finns inga känslor.

En ny vändning!

Helgen har varit bra och jag är nöjd och belåten!

Idag har jag iallafall gjort det konstaterandet att jag väger väldigt mycket för mycket, och att jag och jacob spenderar pengar på massa jäkla skit.

Så nu ska jag följa Marias föredöme och ha köp stopp i två veckor, fast jag kommer lägga upp det så att jag kommer ha 500kr kontant och ska klara mig på det så länge som möjligt, man får självklart handla nödvändigheter såsom mat och andra förbruknings grejer, men inge kläder eller dylikt.
Och det är självklart femhundringen som ska täcka dom utgifterna.

Det mina vänner kommer bli en fruktansvärd utmaning för mig, jag är extremt jäkla duktig på att handla saker som verkligen inte behövs, kan inte gå in någonstans utan att komma ut med någonting.

Men jag har redan handlat kläder åt Juline den här månaden så hon klarar sig ett år framöver, eller iofs behöver hon en ny overall men det kan vänta två veckor, hon har ju faktiskt andra kläder.
Hur som helst, jag tror jag tänker skriva upp här varje dag om jag har handlat någonting och vad isf så ni får ha lite koll med mig att jag sköter mig.

Sen det här med vikten, det är ju ett jäkla bra ställe att börja här med, för köpstop då kommer det inte bli hem handlat nå godis eller andra smaskvaror så de tror jag på. 
Börja med matkalender med kanske, skriva upp vad man ätit så kanske man tänker på att dra ner lite.

För jag tror det är största tjuven i min drastiska viktökning, små ätandet och fikat. 

Men nu måste jag verkligen krypa till kojs, Juline kommer hem imorgon så då vill jag vara pigg och alert, ska först jobba 8 timmar men det kommer gå galant.
Håll tummarna för mig, nu kommer ni får vara med om två helvetesveckor där jag inte får spendera pengar eller äta socker. 


Funderingarna är många svaren få!

Jag har haft världens slappaste dag, jag har inte fått någonting gjort utan bara suttit på arslet hela dagen, det finns en miljon saker jag kan göra, men jag har noll motivation.

Tänk vad överaskad min karl skulle bli om han kom hem till ett städat och rent hem, inte för att det är sådan oreda, men det hade kunna varit roligt. 
Men det ända jag gör är att sitta och fundera.

Jag vet allvarligt inte vad som kommer att hända i framtiden, och det skrämmer skiten ur mig. Jag vet att jag kommer ha Juline och Jacob, det är en sak som är säker, det är de två ända säkra kort jag har i min lek.
Men resten då?
Jovist, jag har ett jobb som jag älskar och jag har fått en fast tjänst, men mer då? 
Ska allt rulla på såhär?

Jag tror jag vill mer, jag vill ha mer. Jag vill utvecklas och bli bättre.

Jag förstår inte hur det gick till när jag var barn, alla minnen man har och allt man såg, lever man i en fantasi värld som barn?
Man minns julafton när alla var samlade och allt var frid och fröjd, somrarna med kompisarna och allt annat.

Undrar vad alla dom gör nu? Jag har ingen som helst kontakt med någon, det ända kontaktnät jag har kvar från min barndom är mina föräldrar, resten är som bortblåst, och det blir även minnena dom försvinner sakta men säkert, jag har ingen att säga till
- Kommer du ihåg när vi var åtta bast och rymde hemifrån. 

Äh, idag är en sådan skitdag då allt kan gå fel. 
Jag ska nog inte göra något större av det, utan dunka mig ur min bubbla och ta tag i nuet istället, försöka städa lite och fixa och sedan ska jag åter gå till att inte göra någonting. 

Göra nya minnen, med de som gör mig lycklig nu. Vilket är mitt fantastiska barn och min underbara pojkvän. 


Super kurre har en listig plan!

Nu är det tisdag, och jag har precis lämnat Juline på dagis, ska dricka en kopp kaffe och surfa omkring här innan jag ska iväg till jobbet.
Jobbar eftermiddag idag så Jacob får hämta skruttis när han kommer hem ifrån jobbet.
Imorgon är jag dock ledig och Juline ska iväg till sin pappa, så då tänkte vi försöka åka och storhandla någon gång under dagen så vi får full kyl och frys igen.

Man märkte igår när maten skulle lagas att det började sina, när man stod och funderade om man skulle ta tag i att göra i ordning fisk. 
Jag vet inte varför men jag envis alltid med att handla hem någonting med fisk, lax, torsk etc, men det ligger alltid kvar underst och blir aldrig uppätit.


Jag har ju som sagt fått nytt jobb, eller nytt jobb vet jag inte om man kan säga, jag är ju kvar på min gamla plats men inte som timvikarie längre utan som fast anställd, vilket känns jäkligt kul.
Men jag tror jag inte riktigt har fattat det än, kommer väl göra det i februari antar jag när personalen förmodligen kommer börja ställa mer krav på mig.

Det kommer bli massa nytt och lära sig, eftersom vi går från kommunalt till privat men det kommer säkert lösa sig till det bästa..
Nu känner jag att jag svamlar på bra här, men det är som det är.

En bild på fröken filur sen vi var på leklandet :)

Idol Live!

Det finns mycket att säga om gårdagen, jag vet inte riktigt var jag ska börja bara.
Jag tycker det absolut är synd att det inte var slutsålt, det såg lite fjompigt ut med stolar tomma här och där, och att 70% av publiken var småbarns föräldrar.
Men annat än det så var det relativt bra drag i publiken ändå, men mycket beroende på vem som sjöng.

När dom inledde det hela med "To night´s gonna be a good night" så satt man verkligen på helspänn, man väntade och väntade och tillslut kom han ut, och då kan jag lova att ljudnivån höjdes med 1239 decibel.

JAY SMITH!
Han sjöng i ca 23sek och man hann knappt se honom förns han var borta igen.
Alla idolerna fick sjunga igenom varsin låt, det var rätt segt när det var tre ballader på rad, men det funkade, jag kände att jag började bli irriterad, jag ville bara se min jay.

Sen när alla hade var klar så kom Carin? Da Silva ut igen och började surra med Waise att dom skulle dansa, vilket dom gjorde. 
Sen kom Minnah, Linnea, och Elin ut igen och började sjunga tillsammans, det var jätte bra tillslut blir det världens ändring och de börjar sjunga första raden på "Like a Prayer" 

Då mina vänner kan jag vara vuxen nog att säga, jag skrek och jag klappa och jag var i total extas sen kommer han ut på scenen och gör den låten, shit han är fan lika bra som på tv, det är inge fejk . dra åt helvete vad duden kan sjunga! och bra het är han också för den delen, på lite avstånd ;p
Det första Jacob säger dock är;
- vad kort han är! ;)

Det var en totalt enorm bra show bara, men som sagt lite synd på publiken och ljudteknikern, han hoppas jag dom skippa att ge betalt, fyfan vilken sopa!

Men för show ger jag dom ++++ 
och för helhet +++

Jag är totalt nöjd med kvällen tack älskling för julklappen!



Läkerol Arena :)

En av mina julklappar ifrån Jacob var att vi tillsammans skulle gå och se Idol Live på Läkerol Arena, och den kvällen är ikväll.
Tiden har hunnit gått så fort sen i julas så jag har inte riktigt hunnit med att längta fram datumet, men nu känner jag att det ska bli skit skoj och kan inte vänta tills ikväll.

Jag har skaffat Maja att sitta barnvakt, så hon kommer omkring sex och ska leka med Juline, skulle även ha med sig en kompis som skulle sova över hos oss, det blir kanon bra så hon får lite sällskap.

Imorgon söndag vet jag inte riktigt vad vi ska göra på fm men Juline och Jacob mys är ett måste, sen ska jag iväg och jobba på kvällen.
Måndag kommer min skrutta vara ledig ifrån dagis, vi skulle ha åkt och bada med Melvin och Annso men Melle har blitt sjuk så det blir nog inge, får se om vi tvingar med oss någon annan eller om vi hittar på någonting annat att underhålla oss med :)

Jag har ingenting vettigare att skriva förtillfället men återkommer säkert med saker jag stör mig på eller är lycklig över. så håll till godo :)

Natten!

Jag tror jag är för bortskämd när det kommer till Juline, jag är van vid att hon sover från ca 19.30 till ca 08.30 i ett och samma kör. 
Nu håller hon på att få två nya tänder, och jag tror det är dom som spelar henne ett fnatt, för inatt har hon vaknat ca 3 gånger, eller inte vaknat men legat och gnytt i sängen.

Höns mamma som man är så var jag ner och kollade till henne, bytta blöja och vaggade henne i min famn, och jag kan säga att jag hade glömt den känslan man får när dom ligger tätt tätt mot bröstet och sover, man verkligen känner hyr trygg dom känner sig och en annan blir så mild och harmonisk själv.

Jag satt mig i gungstolen och det var bra nära att jag inte hade hjärta att lägga tillbaka henne, men efter ca 15 min med en sovandes bebis i famnen så började mjölksyran komma i armen och min egen trötthet tillbaka, så Juline fick fortsätta sova i sin säng, och efter den gång så fortsatte hon sova till nyss :)

Över till någonting annat. 
Idag ska jag på mitt första APT möte, vilket är både skit nervöst och spännande som fan, får se hur allt går och jag kommer ju garanterat få en chock över hur mycket som görs, som en annan inte har sett.

Juline hälsar.. 

Jag blir så less..

Jag har börjat om på det här inlägget säkert 7 gånger nu för att försöka få fram det jag vill ha fram, men det går inte. 
Jag skulle vilja skrika, skälla och ibland slå till för att vissa i min omgivning ska fatta vad det är som händer.
Är dom så dum och naiva att dom inte förstår vad dom gör, eller tror att det inte gör någon skillnad?

Jag börjar bli så jäkla less på att folk har börjat blunda, att ingen längre ser vad som händer för att vi börjar bli så "vana" att hon alltid kommer vara som hon är, en uppkäftig snorunge som tror att hon kasta ur sig vad som helst mot vem som helst, utan konsekvenser, att hon alltid kommer ha folk som håller henne om ryggen.

De ända hon har är sin familj, och inte ens dom orkar med henne, till och med dom pratar när hon inte hör och hon är så fruktansvärt naiv att hon förmodligen inte ens vet om att hon gör fel.
Hur länge kan man leva på tonårs fasoner, hur länge kan man gömma sig bakom den fasaden? När måste man växa upp?


Jag bara önskar att personen ifråga kan komma till insikt, förstå vad hon slarvar med.

RSS 2.0