Barnkalas och Myggfest!

Godkväll!
Nu har jag nyss klampat innan för dörrarna för att finna min katt nerkladdad i vax!!!
Roberts käre vän hade tydligen lämnat burken öppen och kvar framme när vi åkte härifrån så jag har fått tvättat bas, tur nog var det mest på ena tassen och lite vid nosen. Han är ej lycklig på mig nu!

Annars har min dag varit ganska full av aktiviteter, Vaknade och gav min karl frukost på sängen, tyckte att de kunde han vara värd. Sen åkte vi till Sandviken för att slänga det sista av skräpet och ta med oss lite grejer, Efter det var det hämtning av Liam och iväg till Karin, plockade upp henne och Bettan och sen till Annso för där fyllde minsan Melle 2år :) Han lycklig som aldrig förr och bra speedad av allt folk, Det var pissvarmt men gott fika och trevligt sällskap så då ska man inte gnälla..
Efter det var det tänkt att vi skulle till Syster för att gratta henne också, men vi tar det imorgon ist när vi har mer tid, så vi for raka vägen till Kungsgården där var alkoholintaget redan i full gång och Robert var inte seg med att hänga på, Jag har nog mest suttit och fnittarat åt de mest ologiska diskutionerna och viftat bort mygg.

Nu har jag dumpat av karl i Sandviken för han skulle springa omkring där med sina kamrater, och jag är trött och ska hämta Liam tidigt imorgon, så jag tänker äta min kalla hamburgare och sen snussa kudde.
Men Sköt om er!

<-- Melvin på min, roberts,karins och bibbis present :)

Upptag av bloggande! :)

Hej!
Gud jag känner att jag nu är en så pass utråkad person så jag tänker tamme tusan börja skriva här igen.
Det har hänt en hel del kan jag tala om sen jag skrev sist, eller sen någon läste vad jag skrev sist :p

Jag och min käre sambo, även kallad Robert har i alla fal tagit vårat pick och pack (+Liam) till Forsbacka igen, det pga av att jag chockerande nog är gravid, (får inte säga på smällen för Robert) det har ju jag visserligen vetat om länge, men nu är det liksom öppet för omvärlden också, inte så lätt att dölja längre heller för den delen :)

I allafall så kände jag att det skulle bli för mycket för mig att åka med Liam till dagis och ett ny föttbarn på bussen fram och tillbaka till Forsbacka var och vannan dag, + att våran ekonomi blir sämre när jag går hem.

Nu sitter jag och försöker få upp bilder från min telefon till datorn, vilket inte verkar vilja fungera sen håller jag även på kokar potatis, för jag och Liam ska äta det och fiskbullar om en stund.
HA, det fungerade !

Men nu ska jag sätta fart med matlagandet och donandet, för vi ska minsan iväg och leka med Annso och Melle innan läggdags också. Take Care!

Btw, Jag har hört att det ska vara populärt med magbilder ;p

RSS 2.0