uppdt

Hej :)
Klockan är nu tjugo i ett när jag börjar skriva detta inlägg, man vet aldrig hur långt det kan bli när jag väl börjar.

Jag har iallafall haft en veckas semester nu, och det har vart hur skönt som helst, Nu har jag gått på nätter på jobbet och det känns som ett väldigt bra beslut av mig, eftersom jag faktiskt börjar bli ganska tung, så man får en mjuk start innan man tar tag i dom tre sista veckorna på jobbet.
Som det ser ut nu så kommer jag kunna jobba hela sommarn ut, för jag "tar i trä" har inga som helst problem än med själva graviditeten.
Eller vist tusan kan jag gnälla över halsbränna vissa dagar, svullna fötter och ha ont i ryggen på kvällarna, men det är det ända.
Min bebis behandlar mig bra helt enkelt, och har garanterat inte avskräckt mig ifrån att skaffa fler barn efter detta. Jag ska skratta mig lycklig det är en sak som är klar, för man kan ju läsa om vissa som är tvungen att gå hem reda i vecka 20pga foglossning, ryggbesvär etc.

Det ända jag funderar över nu är om jag är efter, för vi har inte börjat handla en massa saker til Fjunis än, vi har visserligen både vagn, skötbord och spjälsäng (De dyra sakerna) som jag fått i av mina kära syskon som känner sig klara med barn :)
Men sen när man läser om massa saker som ska inhandlas så börjar jag nog få lite halft panik, eller kommer jag hinna och orka med det när jag går hem? Det är liksom så jag har planerat, Jag fixar det när jag är ledig och jag köper det när jag har tid.
Är jag oansvarig som väntar, borde jag förbereda mig bättre?
Mentalt är jag iallafall klar, jag bara väntar på elfilurus till att komma, och märker ibland hur jag sjunger på kvällarna när h*n livar omkring eller hur jag allmänt går och pratar med bebisen.

Namn är vi ju klara med, tror jag. Man kan nog inte riktigt säga 100% förns man sätt krabaten och liksom gjort sig till rätta med tanken, att det här är mitt!
Men de som ligger etta på listan just nu är iaf

Pojke: Viggo Amadeus Cerny
Flicka: Lilja Justine Mary Cerny

Det där med efternamnet är en självklarhet för mig att h*n ska få Roberts, plus att jag någon gång i framtiden kommer ge med mig på Roberts tjat om giftemål, och då kommer jag också bli en Cerny :)

Vi har även vart hos barnmorskan idag, och där såg allt mycket bra ut , mitt blodtryck har lagt sig på en mycket stabilare nivå och det värkar dom mycket nöjda över, jag också för den delen, för när utbildade barnmorskor påpekar "det är alldelse för högt" då blir man ju nervös, men nu har det gått ner från 152/75 till 139/65 och med det är dom nöjd.
Magen mätte 29cm 2cm större eller säger man längre? sen sist, och hjärtljuden låg på 149 lika som förra gången. Hon informerade mig även om att jag  nu hade gått upp 9.7 kilo..  (är i v 31)
Herregud var mitt ända ord, och jag ser verkligen hårdträningen framför mig, det blir joggningrundor med barnvagn i höst, det är en sak som är klar :)

Nog prat om bebis, haha vilket jag tror att mina närmaste uppskattar, Kan komma på mig själv att jag bara pratar om fjunis hela tiden, men det hör nog till så det tycker jag dom minsan får leva med :)

Förra veckan var vi som sagt ute i sommarstugan, och jag lovade ju en massa bilder därifrån, duktig som jag var så knäppte jag ett, och det var när vi körde in med båten i viken.. haha, men jag lägger upp det sedan.
Sen ska jag även lägga in kort på lite annat mys vi har gjort och även på magen.

Men nu har jag inte riktigt tid att skriva mer, ska fixa lite saker här på jobbet och försöka bli klok på mitt schema.
Fixar bilderna imorgon, och det LOVAR jag :)
Godkväll.

SEMESTER!!

haha jag tror jag aldrig har träffat någon som är så lycklig som jag över en veckas semester :)
Nu sitter jag iaf och göra min sista timme innan jag ska iväg. iväg bort bort bort till sommarstugan :)

Så nu kommer jag vara mer oaktiv än vanligt denna vecka, eller jag kommer inte skriva någonting så är det med den saken, men jag lovar att ta en massa kort där ute så ni får se hur fint det är och så vidare :)

Nu ska jag sluta sitta här och göra någonting vettigt.. TJARÅ!!

Lite allt som allt!

God eftermiddag :)

NU har jag blivit människa igen efter en hård arbetshelg, tog mer än jag trodde det skulle göra, men idag har min kära sambo låtit mig sova mycket så nu är man på bra humör och ryggen har bestämt sig för att vara snäll :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta just nu, bara för att jag skulle vara duktig :) Igår arbetade jag och sen var vi till
Annso innan Robert lagade maten, fick efterrätt till och med, han är väldigt duktig hemma karl om ni frågar mig, Han är nämligen hemma med Liam och har FP så Liam får sommarlov också, så denna vecka gör dom massa saker, som tex har dom vart i Högbo och imorgon bär det av till Furuvik, och jag kan inte följa med, för nu är jag den som tjänar pengarna :)
Men nästa vecka från Måndag till Fredag åker vi minsan till sommarstugan, för då har jag 6 dagars semester :)
Det ska bli väldigt mysigt, få koppla av och äta massa bär har Liam lovat att plocka :)
De som åker är; Jag, Robert, Liam, Frida, Per, Nova, Thea (och Fjunis såklart, har inte så stor valmöjlighet faktiskt :).  så det kommer vara full rulle iaf.

Justja, vi har vart iväg på 50års firande också i stockholm, Mammas Daniel fick för sig att bli gammal, så det var bara att packa väskan och röra sig ner åt, men det gjorde inte oss så mycket för det bjöds på underbar mat och hemskt trevlig sällskap.
Ända var väl att dagen efter gick vi på grönan  (Robert, Frida, Per och Jag) och jag kunde inte göra speciellt mycket, fick mest vara gossedjurs bärare medans det andra åkte :)

Justja IGEN, vi har vart iväg till Leksandssommarland också, det var typ förra torsdagen eller nå, när det var sådär pissigt varmt, då kunde jag heller inte göra så mycket, men sola det kunde jag, och eftersom det är ända stunden jag kan vara i solen, förutom i stugan så brände jag mig med glädje :p

Men just nu sitter vi bara hemma och väntar på att Mattias och Ina ska komma förbi och dricka kaffe antar jag, sen senare ikväll ska jag och Robert iväg på bilbiongon, det är bra att åka när det är dåligt väder, då är det inte så mycket folk, och större chans att vinna :D
Lägger in lite blandat med bilder nu tänkte jag. TJARÅ!


Ja, jag är Sveriges värsta bloggare!

Hej :)
Inleder lite fint här med att säga förlåt över min frånvaro, men grejen är att jag hittar inte min kabel till kameran, och det är mycket roligare att skriva när man har bilder att visa till, annars blir det så opersonliget eller vad man säger.
Sen jobbar jag en heldel nu också, lunkar omkring på jobbet med magen och donar, men jag gnäller inte pengarna rullar in :)

Kan ju iaf berätta om idag, då började vi med att åka in och gratulera Sandra som fyller 21 idag :)
Sen vart det världens åskväder och jag var lagom hysterisk, och det kände såklart Fjunis av så h*n vart uppstressad också, det var bara att sätta sig ner och försöka komma till sunt förnuft.
Efter det sprang jag och Robert ut i ovädret för jag skulle till jobbet och Liam hämtas ifrån Linda.
Och nu sitter jag där och har lite rast innan man ska ta tag i kvälls bestyren :)

Men en sak lovar jag, att när jag hittar kabeln och inte är lika dålig som människa som nu, så ska ni få en ordentlig uppdatering :)

Ditt barn är nu ca 25 cm långt från huvud till stjärt och vikten ca 1,2 kg. Det utvecklas och växer mycket snabbt nu. Lungorna är så pass färdigutvecklade att det klarar av att andas luft, men om barnet skulle födas så skulle hon eller han ändå behöva hjälp med andningen
.

RSS 2.0