Dagens filur mys fortsätter !

Värmen har kommit tillbaka någorlunda och det betyder att vi är ute och leker :) Juline och casper myser nu ute i solen på olika vis dock!

Jag har trevligt sällskap av mamma Hanna och Linnea, som precis informerat mig om att hon ska iväg och vaxa sig..
Spänningen är oliiidlig var det här samtalsämnet slutar ;p


I goda vänners sällskap!

Min dag igår vart väldigt bra ändå, fast jag var så negativt inställd till allt.

Jag var iväg på personalmöte som planerat, och det var lika underhållande som jag förväntat mig.. Tur att jag har humoristiska arbetskamrater så att skrattet aldrig är långt borta.

Väl hemma igen så möttes jag av Linnea, Pelle och Melody på altan. Gick och hämtade lillskruttan tidigare eftersom det helt plötsligt fanns en lekkamrat hemma istället.
Vi fikade och barnen lekte på hur bra som helst, var ut en sväng så barnen fick kladda med vatten och Linnea hjällpte mig att börja städa på altan.

När familjen Smedberg / Wallin hade åkte så böts dom av att Emelie kom och gasta, hon och Jacob vart snabbt iväg skickad för att handla det som behövdes till grillafton som vi planerat.

Jag och Juline gjorde sallad, dukade och städade undan.
Jacob anlände hem och började skala potatis samt morötter, sen rammlade alla in och helt plötsligt var det fullt hus.
Juline ksom fick köttbullar, korv och makaroner till middag tidigare kastade in handduken halv åtta, och då hade vi inte börja ätit än.

Middagen var som väntat väldigt farligt smaskig , och jag unnade mig själv en halv Non Alcoholic Carlsberg faktiskt.
Vi satt och surrade efter maten och vid tolv var hela familjen Kraft/Öman i säng.

Nu har mannen i huset farit för att dona med nå avgasrör och jag och Juline myser framför Manny och väntar på att denna dag ska få nå spännande för sig!

Men som sagt jag bugar och bockar för alla som gjorde min dag hur härlig som helst igår.
- Juline, Jacob, Emelie, Stoffe, Sandra, Anka, Hanna, Alex, Linnea, Pelle, Melody, Jobbet och självklart Ozzy!


Lagom mun orgasm!

Jag brukar vara lite sen av mig när det gäller att hålla reda på trender samt nyheter.
Så idag när jag var på affären tänkte jag samma sak när jag såg denna skapelse!

Men efter nu ha smått påpekat för mina vänner att dom suger för att de inte sagt nå , så är jag tydligen inte så efter som jag trodde! Yey för mig!

Det jag talar om är självklart den nya lokan ( enligt mig och mina homeies nya iallafall )


Noll motivation

Idag har jag absolut ingen lust att lämna hemmet, Jag vill bara vara hemma och dona med mitt. Hade faktiskt vela gjort klart tvätten, fixat på altan samt har jag saker som ska göras rent och iordning för att de ska få nya hem och göra andra knattisar glada!

Mina kvällsplaner har ändrats lite också, var meningen att vi skulle till Jacobs mamma och mysa.. Men får ta det imorgon istället, då Emelie tyckte att vi skulle köra grillafton istället :)
Och det passar min mage perfekt!

Jag har faktiskt inte något riktigt vettigt att skriva, men kan ju fråga om det är någon som vet var man kan köpa oklädda dynor?
Ska ha till bänkarna här ute, vill inte ha tunna vanliga, hittade jätte fina stora på Owes igår, men dom vart nedröstad av både Linnea och Tomas då jag tydligen inte skulle orka hålla på att ta in och ut varje dag!
Förstår inte vad dom får sånt ifrån ? : O

Nu ska jag ta min super mage, göra mig klar och sedan brumma vidare till Valbo!
På återseende!

Kör en bild på fröken filur ;)


Gammalt blir nytt!

Alltid med våren kommer känslan av att man vill göra om, köpa nytt! eller iallafall hos mig.
Jag har haft draget i kroppen i flera veckor nu att jag vill göra fint och fixa till. Har iofs börjat redan inne hemma, genom att rensa och att plocka.
Nu håller jag till och med på säljer av lite grejer som jag vet aldrig mer kommer användas. Så om det är någon som är i behov av barn saker, kläder eller andra saker över huvudtaget så är jag the girl att vända sig till.

Hur som haver, idag har jag och Linnea tagit en runda på biståndsgruppen samt ut till Owe Janssons, vilket alltid resulterar i att mitt bankomatkort går varmt.
Eller det där lät ju, tror jag gjorde av med 300kr och då kom jag hem med massa smått och gott.

Så nu är mina nya projekt att jag ska göra vårfint på altan + uteplatsen, samt att jag ska börja med vaggan som jag köpt åt Yttepytt.
Ni kommer givetvis få följa allt i den mån jag kommer ihåg ;)

Nu har jag stått och vikt tvätt i ca 30 minuter, väntar på att sista maskin ska bli klar innan jag gör bokslut för idag. Sen imorgon är det personalmöte, och efter det ska jag och fröken fantastisk åka till Svärmor för att bli bortskämd med myssällskap.
Kanske att man får med sig Jacob också ;p

Här är iallafall vaggan nu, alltså en före bild!


Kafferep :)

Efter en del fläng på loppis och owes så har vi landat hemma och kör kaffe rep och samlar krafter för att sen ska minsan jag och fröken fantastisk till svärfar och käka pannkaka :)

Härligheten jobbar dubbelt så honom ser jag inte förns till kvällen : /


Allt på en gång !

Jag kan inte riktigt förstå var tiden tar vägen, den bara flyger förbi mig och jag står kvar som ett fån och gapar.
Den största världsomvändande nyheten sen sist är väl att jag och Jacob väntar vårt första gemensamma barn ! :D Yey för oss!


Så nu sitter jag här och är enligt mig själv stor som ett hus, med alla dess krämpor som jag aldrig vetat av förr.
Har kommit underfund med att allt detta är Jacbos fel då han är ett huligarnbarn så nu hoppar det över till min graviditet.

Bebis mår iallafall bra, så långt jag kan säga. Den sparkar stånkar och står i precis som det ska vara, börjar även få lite tryck bakom rörelserna som mina tröjor fladdrar ibland .. Hur nice som helst ! :D

Vad mer? hus sökandet fortsätter, har varit på ett par visningar, men ingenting som har fallit oss båda i smaken redigt än. ganska jobbigt när man har olika krav båda två.
Men en dag kommer det nog bara och står där framför oss som en gåva från hemnet.

Jag har lyckats sluta röka HELT den här gången, och det är någonting som jag är väldigt stolt över . Rökte kanske inte som en skorsten med Juline heller, men då fanns dom alltid där att tillgå.
Kanske inte räknas som en stor bedrift för er andra som tänker
- Självklart ska man sluta röka när man väntar barn..
Ja självklart ska man FÖRSÖKA sluta röka när man väntar barn..
Men med Juline hade inte jag den självkontrollen och förmodligen inte den kundskapen att förstå vad som kan ske. eller den mognaden att inse att allt inte bara handlar om mig.
Men denna gång, står jag stolt rökfri!

Men lugn bara lugn, jag är inte perfekt och försöker garanterat inte vara, kaffe dricks det här utan reservationer och glass äter jag tills jag stelnar.


Sen då? Jag jobbar fortfarande.. på ren envishet just nu, men jag är där gör mitt jobb och är glad och trevlig. Att jag sen vill hoppa högt, sparka i golvet och grina i vissa stunder är en helt annan sak, men det får jag göra i smyg hemma sen när alla sover och ingen klandrar mig.
För att visa sig svagare än andra, det går ju inte för sig!
Jag och en arbetskollega har under dom senaste två veckorna byggt upp ett nytt schema till stället, som nu börjar ta form och vi känner oss nöjda.

Sen att det är 6 till som ska vara det också försvårar allt.
Tre gånger har vi fått gjort om det, men efter denna gång kan vi inte göra så mycket mer.


Jag ska börja skriva här nu igen, och hoppas på bra och glad respons.. för kom ihåg.. jag gråter i smyg på nätterna ;D


RSS 2.0