Mammas lillabebis!

Dagen idag vart inte riktigt som planerat, vi skulle ju ha åkt till leklandet och myst en massa, men vart andra planer..
Det jag igår trodde var ett myggbett på Julines lilltå var imorse stor som en tio öring och gul som aldrig förr fyld med var, samt att tån var jätte röd och stenhård, så fick tid på södertull.
Hon har en infektion i tån, som vanligt så var jag nervösare än vad Juline var, trodde aldrig att det skulle gå. Hon vart jätte ledsen när doktorn tog tag i foten på henne, men sen vart hon bara nyfiken när han började tvätta och greja, när han hade hål på den satt hon och peka och sa titta bara. 

Dom plåstrade om det, och det var också jätte intressant tydligen, för hon satt i mitt knä som en ljus och bara titta. Fick utskrivet pencilin som jag skulle avvakta med att ge tills imorgon och kolla om svullnaden och rödheten kanske går ner av sig själv.

Julines allmänna tillstånd är det inge fel på, inge feber och springer omkring och yrar som vanligt, så det är ju tur det!
Hon sover nu, och efter det ska hon få huur mycket glass hon vill, sen ska vi gå och handla så vi kan äta tacos ikväll.
Sista kvällen innan hon ska iväg till R och vara där en HEL vecka, det har nog aldrig hänt förr, jag vet inte riktigt hur jag ska klara av det. 
Hon kommer säkert inte lida av det, men jag kommer sakna ihjäl mig och bara vilja vara med henne, men det blir säkert jätte bra, jag ska ju jobba nätter så det kommer gå super duper fort har jag bestämt !

Idag har vi även hunnit med att köpt ny stereo och batteri till bilen så det är min kära sambo iväg och donar med nu medans juline sover! Vi har bestämmt oss för att behålla den här bilen ett tag, det ända dryga är att det inte finns AC i den, men det är sånt man får hitta lösningar på ändå.

Nu ska jag sluta ordbajsa här och försöka städa lite ute på gården istället, har inte plockat sen gårddagen än så det ser ut som ett bombnedslag nu :)

Bild på Juline då hon får några månader sen ramlade på dagis och slog läppen !

Det är inte så att jag tänker gnälla på so...

img_0530 (MMS)

Det är inte så att jag tänker gnälla på sommaren, men när klockan är halv fyra och det är 32 grader i skuggan får man gnälla lite på värmen!


Som vanligt..

Har jag inte koll på någonting, Hanna ringde nyss och informera om att det var loppis på Mariehov och i Sandviken, nu vart jag helt till mig.
Har nyss slängt Juline i säng, stackars tösen var så fruktansvärt trött, så nu blir det bara att sitta och vänta på att hon ska vakna så vi kan gå och åka iväg :)

Jacob den stackarn måste, han har inge val.. Men det hoppas jag han ställer upp på, annars får vi väl cykla eller nå :D

God förmiddag!

Nu har jag tagit bort allt jag skrivit tre gånger pga att det blir så yrt, helt osammanhängande och bara bajs!

Jag sitter iallafall och försöker informera att Linneas student var trevlig, hon var dock lite för nykter, och skulle minsan inte in till Gävle.
Men men det är väl personligt hur man vill ha det, alla vill väl inte ha det som vi hade det, aprak rätt igenom!

Nu går mina tankar vidare igen, och jag funderar på var alla kort på mig är, eller på middagen eller överhuvudtaget ifrån min student, det har inte jag reflekterat över att dom är borta / någonsin funnits  förns nu!

Mamma får bli ringd om en stund för att på svaret på gåtan, hon har alltid koll!

Jag har kommit på vart jag vill tatuera mig också, har hållt funderat på det där länge nu och har jag bestämt mig, nu är det bara vad kvar ;)
Bockar av en i sänder, får ha lite ventilation här sen om hur funderingarna går till det!


Den hade jag iaf :)


Helt off idag, varit en fin och solig såda...

img_0521 (MMS)

Helt off idag, varit en fin och solig sådan dock, har hunnit med student och bad :) nu ska jag bara ta det lugnt! Hörs imorgon kanske ;)


Vilken dag!

Jag har nog ingenting att klaga på nu när den här dagen börjar gå mot sitt slut, det har vart varmt och skönt, Juline har yrat omkring naken mest hela dagen, under dom varmaste timmarna sov hon dock, så det var lika bra :)

Hanna har vart här i ett par timmar nu och vi har pratat och skrattat på, fasiken vad jag gillar den tjejen, Jacob flydde fältet ganska snabbt när han märkte var det största samtalsämnet hamnade, men det är bara bra det, slipper jag höra hans gnäll senare :)

Nu ska jag försöka komma till ro och gå och lägga mig, men jag har som alltid varit en nattuggla och har lite problem med att gå och lägga mig en resonabel tid. 
Men ska upp och jobba imorgon 7-11 sen personalmöte till två, efter det har jag ledig helg, vilket såklart involverar massa bus med Juline, en planerad sista resa till leklandet på söndag som ska stänga igen, och fira Linneas student imorgon såklart.

Ni som föräldrar, får ni också den här dragningen att vilja gå in till barnen på kvällarna och väcka upp dom enbart för att viska hur fantastiska dom är och hur mycket man älskar dom? Så känner jag varje kväll, och varje gång innan jag går och lägger mig när jag går in och kollar till henne, så kommer jag på mig själv med att stirra och bara njuta!

Sen kom jag på mig själv nu när jag skrev, fan om man själv skulle vakna upp av att någon stod och stirra och viska en massa knappt hörbara ord i mörker, vilken människa som helst skulle nog skita ner sig, men jag har aldrig varit med om att hon vaknat, så det är en vana jag tänker fortsätta med. 
Inte väcka henne dock, det är nog bara elakt men att titta till och viska lite får man allt :)

Sen då, fixa telefon till datorn ska jag ta tag i så fort Jacob kommer hem, han har inte insett riktigt att kusten är klar eller jag har inte informerat honom om det, men han kommer nog strax..
På återseende;P
Jag kan verkligen minnas känslan.. och den värmar lika mycket nu som för snart 2 år sedan!

Men gosse!

Nu är det varmt mina vänner, jag håller på kreverar och önskar jag kunde springa naken som Juline, hon badar och cyklar om vart annat och trivs allmänt bra med livet, en och annan isglass har nog slunkigt ner i den magen idag också :)

Sängen har vi vart iväg och köpt, får se om vi monterar ihop den tills ikväll eller imorgon, sånt som visar sig. Jag börjar få lite panik över hur stor hon börjar bli, och det kan jag inte tjata nog om!

Hanna skulle komma förbi på ett besök också, så får se när hon dyker upp. när som helst förmodligen :)
IKVÄLL ska jag dona med min telefon, då har jag massvis med nya bilder jag kan skriva med istället för att dryga omkring här utan bilder ;P

Det slog mig nyss

Jag ska nog inte lova någonting om att jag ska skriva här, för jag fixar det inte.. 
Jag glömmer bort det och har för mycket för mig om dagarna..
Just idag kanske jag kommer ha tid över, för just nu sitter jag på arslet på altan och pratar på med Juline som gräver i sandlådan, hon fick minsan vara hemma och mysa med mig idag!

Jisses vad hon pratar nu förtiden, jag hinner liksom inte med, och hon är verkligen i det stadiet så man får vakta sin tunga, för nu härmar hon ALLT och då menar jag ALLT!

Sen vad har hänt i mitt liv, njae inte så mycket det rullar på som vanligt, men jag har dock börjat räkna ner till semestern nu det är endast 12 pass kvar, var av sju av dom är nätter, så det kommer gå foort :)

Bara för att informera så började jag skriva det här inlägget vid tio, nu är klockan ett.. tycker det är en vettig förklaring på att man kanske tror att man har tid :)
Nu har Tomas iallafall vart hit med lite lunch, och Juline har lagt sig för att mysa med kraaakan, enligt henne.
Vid tre ska jag och Jacob åka och köpa en säng åt Juline, hon börjar bli för lång för spjälsängen, hon har en ägg formad så inte så mycket sparkutrymme kvar, det kan bli en intressant överflytt, vi får se hur det går. Hon kanske total vägarar :)

Massa olika inhopp från allt mellan himmel och jord nu, men det är som det ska vara, Jag är en yr människa så varför försöka vara någonting annat.
Hörs sen ;)
Mammas lilla bebis  Mammas stora tjej!

RSS 2.0