...

Jag har inte glömt er, jag har bara inte tid.
Återkommer imorgon.

Oops ..

Nu har det gått ett par dagar igen sen jag skrev, har inte hänt så mycket heller för den delen så ni har inte missat så mycket i mitt fantastiska liv :)

Nu ska jag och Jacob köra tillsammans på en diet iallafall, så får se hur det går, denna period i två veckor ska det ändas ätas soppa och grönsker samt frukt.
Får vi se vem som tar hem hela skiten :) varsegod och lägg era tippningar :)

Just det, för en gångs skull är jag väldigt nöjd med gavlegådarna också, eller jag kanske ska säga våran fastighetsskötare, vet ej om alla är lika snälla, men han skulle iallafall komma nu i dagarna och fylla Julines sandlåda med sand, så jag slipper köpa det, vilket jag finner fantastiskt.

Sen 300krs rutschkanan jag köpte är nog dom väl med spenderade pengarna jag har spenderat, Juline lekte säkert 2 timmar på den igår efter dagis, upp och ner upp och ner.
Och mellan varje gång kom hon fram till mig för  berömm över hur duktig hon vart :)

Jag ska försöka bli bättre på att knäppa kort också, och framförallt lära mig hur man lägger in det, får ta en grundkurs i det senare.

Min syster ringde för en stund sedan och frågade om jag ville mysa med henne på en uteservering ikväll, jag vet inte om det är ok för min diet, men framför allt så vet jag inte om jag kan, buss jäklarna går ju som dom går. Jacob sa att han kunde ta Juline ifrån sex isåfall iallafall, men vi får se hur jag gör :)

På återseende!

Efter att ha staplat ved i 1,5 timme sedan...

img_0450 (MMS)

Efter att ha staplat ved i 1,5 timme sedan käkat påsk lunch och till det en nubbe, så är jag fan värd det här;)


Här är det lunch dax med grillad korv och ...

img_0448 (MMS)

Här är det lunch dax med grillad korv och en 2,8a Ooh semester!


Här har ni mitt hem de närmsta dagarna :)

img_0447 (MMS)

Här har ni mitt hem de närmsta dagarna :)


Nu har jag laddar för tre dagar ute i skog...

img_0446 (MMS)

Nu har jag laddar för tre dagar ute i skogen ;)


Mammas tjejs nya favorit  leksak :)

img_0445 (MMS)

Mammas tjejs nya favorit  leksak :)


SMS-inlägg

img_0443 (MMS)


Onsdag igen..

Jag förstår inte var dagarna tar vägen, men nu är det dags för Juline att åka till far sin igen, det har redan gått nio dagar, jag fattar inte.

Vi sitter och äter lite frukost nu innan vi ska på påskfirande på dagis, Juline ska självklart vara påskärring. Det blir en förklädsklänning sen jag var liten, ett par snorgröna leggings, rosa strumpor och kökshandduk.
kommer garanterat knäppa kort och skicka på skönheten.

Idag ska jag jobba kväll, ska försöka hinna in på toys först och köpa en rutschkana åt Juline, nu har jag gett upp. Så hon får den när hon kommer tillbaka på måndag, jag hoppas på total lycka från barnets sida :D

Imorgon åker vi till Jacobs mormor och blir borta över påsken, så då vet jag inte redigt hur telefon förbindelsen kommer att vara, but i will do my best.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost ist för att sitta är.

På jakt!

Nu jobbar jag sista dagen för den här helgen, sen är det bara en helg kvar innan schema byte, och så som jag längtar. allt kommer bli så mycket bättre, helgerna kommer ligga rätt så jag är totalt ledig när jag har Juline, jag kommer få in nätter på schemat och har 7 mindre utgångar än vad jag har nu!
Finns ingenting negativt faktiskt.

Men för att komma in på förklaringen till rubriken så är det för jag är på jakt efter en rutschkana åt Juline, har hittat på blocket men har inte fått nå svar på mejlen än, så då blir man nojjig.
Därför frågar jag här och kollar om det är någon som kan skänka eller sälja sin ? :) 3-4 hundra kr är jag villig att ge.
Sen ska jag tvinga min kära karl och svärfar till att bygga en sandlåda åt henne också, nu vet jag ju hur skickliga dom är efter att ha sätt bänkarna dom snickarde ihop igår på noll tid.
Jag satt i total lycka när jag kom hem och fick se dom, det kunde inte ha blivit bättre!

Men nu är min rast snart slut så ska försöka vila hjärnan lite innan dess.
Skriver förmodligen mer ikväll..

Lev varje dag som om den vore din sista!

Vad är det för citat egentligen?
Lev varje dag som om den vore din sista, jag skulle personligen gå omkring hela dagen och oroa mig för att imorgon är jag död.. Hur i helvete skulle man kunna slappna av och göra en massa bra av den då , och ta vara på varenda minut, vad är det för skit snacka.
Skulle jag hålla reda på och komma ihåg varje minut av min dag då skulle jag bli tokig, eller förstå om man skulle komma ihåg varenda tanke?

Det sägs att det är mellan 40 och 65 tusen per dag! och det är 1440 miuter på ett dygn det betyder alltså att i snitt har vi en ny tanke varje sekund av dagen, bara det här gör mig väldigt förvirrad då jag anser mig väldigt trögtänkt ibland och kan ta säkert 10sekunder på mig att tänka, "vad ska jag säga nudå"

Jag tror jag lämnar det där ämnet, för just nu sitter jag bara och tänker "plopp där kom en ny tanke, plopp än till" 
Så till ett bättre samtalsämne.

Hrm, vad har jag gjort av min dag tills nu, Jag och Juline myste en massa på morgonen innan frukost, efter det städade vi hon sprang omkring med torrmoppen och jag plockade och dammsög, ett väldigt bra teamwork om du frågar mig.
Efter det var det bara på med ytterkläderna för ute lek, bjöd in oss själva till grannen och vilade lite bland deras miljoner leksaker.

Och där märkes det väldigt mycket på Juline att hon är ensam barn, eller hon har en storebror hos pappa sin, men hon är ju mest här så då blir det ju ända så.
Hur som helst, hon gick omkring och tyckte att allt var hennes, så fort någon av pojkarna tog upp en leksak så skulle hon ha den, och gav in dom sig satte hon in med den här härliga stämman som får glasrutorna att repas.

Efter det vart det en kort promenad och nu sitter jag här och Juline tar en stödvila, ska strax börja göra mig klar för att åka och jobba kvällen.

Min härlighet till karl är och göra en massa nytta genom att bygga bänkar till våran uteplats, det är någonting jag verkligen uppskattar så man kan göra det fin fint sen :D

Njae, men nu är det nog med ordbajs.
vi hörs sen.

Juline för ca ett år sedan

Juline för någon dag sen :)

Jag och Hanna sitter ute och myser i mörkr...

img_0442 (MMS)

Jag och Hanna sitter ute och myser i mörkret :)


Fick denna bild av Jacob nyss, tydligen ha...

img_0441 (MMS)

Fick denna bild av Jacob nyss, tydligen har Juline ramlat på en hink på dagis, stackars mammas lilltjej !


Men gosse!

Nu kan inge längre ha missat att våren är här för att stanna, och ur bitter jag än är så kan jag inte bara vara inne, jag har nu börjat tagit allergi tabbletter på kvällarna, vilket gör att jag får sova som en stock, men tror inte att min härliga karl finner det så romantiskt att jag slocknar som en stock halv tolv varje kväll :)
Idag på morgonen har jag och Juline tomtat omkring och gjort massa nyttigt, badat, klippt naglar och även lite på hennes hår. Det behövdes verkligen då allt bebis fjun blir som en tuss bakpå när hon sovit, så nu har jag kanske tagit av 1,5 cm och lika söt för det är hon :)

Kan dock säga att klippa en 1,5 åring samtidigt som hon sitter i ens knä och kollar på barntv är ingenting jag kommer göra allt för ofta, för det är inte lätt och jag är hysterisk och livrädd att jag ska råka klippa henne, men det vart bra, acceptabelt pga omständigheterna ;P

Jacob stack iväg ganska tidigt och skulle hämta nå däck tillsammans med robban, så han kanske kommer hem nu innan jag ska iväg och jobba, får hoppas det iallafall.

MENJUSTJA!
Jag har gjort ren uteplatsen så jag sitter där i skrivande stund och ignorerar huvudvärken och killandet i halsen, och det tänker jag fortsätta med.
Så alla som känner för det är hjärtligt välkommen på en kopp kaffe på min ooootroligt städade baksida!

Vi hörs senare :D

Nu har vi snart vart ute i två timmar, Jul...

img_0440 (MMS)

Nu har vi snart vart ute i två timmar, Juline vägrar gå in :)


Jag har en Karl som brukar gnälla på mina ...

img_0439 (MMS)

Jag har en Karl som brukar gnälla på mina skor, frågan är ju om nått av det där paren är mina?


Här har ni diskande favorit fröken :)

img_0437 (MMS)

Här har ni diskande favorit fröken :)


Molnigt med lätt regn!

Onsdag morgon och jag och Juline är uppe med tuppen som vanligt, förstår inte riktigt det här..
Är det bara hon och Jacob hemma kan Juline sova till ca 9 halv tio, men så fort vi vet att morsan fortfarande sover, så har hon som en inimini radar som tjuter som fan och vi ska upp strax efter sju.

Äh, jag ska nog inte gnälla, finns nog vissa föräldrar som skulle anse sju som en sovmorgon :)

Över till någonting helt annat, tänkte jag skulle berätta lite om dagen igår, jag var och hämtade Juline på dagis strax efter tre, vi klädde på oss ordentligt ( lite för ordentligt för min del) och sedan var vi ute och lekte i lite mer än två timmar.
Juline hittade en förkärlek till trehjuling som jag fick köra omkring henne på, sen var vi även ner i pilis och lekt med Nova med släkt :)

Hem igen och fick nog använda alla mina bestämda mammakrafter för att få in barnet genom dörren, för det var minsan inte poppis, väl inne vart det lite tvmys, sen stod Juline och diskade en timme medans jag gjorde middag. 
Åt och gick över till Annso för lite kaffe och sen var det sängen för Juline.

Magnus var god nog och hade Bvakten medans jag och Annso gjorde byrundan, så jag fick ju minsan överbevisat för mig själv att det går om man bara vill.

Ibland önskar jag att jag hade en annan telefon, för då kunde jag bara föra över bilder och direkt in, men nu har jag en förbannad iphone och jag har inte den blekaste om hur man gör, men Jacob ska få lära mig. 
Innan dess får jag väl skicka in dom antar jag, för blogg utan bilder fungerar inte!


I brist på annat.

Sitter jag just nu och kollar igenom olika sidor på internet man kan bli medlem för viktminskning, Jag skulle gärna vilja ha en sida där man fyller i vad man ätit och allt sköts åt än, att den säger STOP eller ät lite till, det skulle vara det ultimata för mig.

Grejen är ju den också att jag alltid sätter upp orealistiska mål, anser att jag ska tappa 10 kilo på en månad, i mitt huvud tycker jag det låter jätte rimligt, men tydligen tycker ingen sida det.
Mindre trevligt faktiskt, och alla sidor tycker också att jag ska börja röra på mig mer, jovist det kan jag också hålla med om, men jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt.
Speciellt nu när våren är här, det går ju fan inte att andas, hur ska man då få upp ett flås?

Jag får nog fundera lite på det här, eller att gå ner i vikt ska jag, men hur är ju en annan grej. mitt BMI suger ! hah




Vårkänslor, in my ass!

Varenda jäkla människa går omkring och kvittrar "ooh vad härligt att våren är här" , till alla dom människorna skulle jag vilja säga att dom lever fan inte med allergi.
Våren är skit, fine jag kan säga att det är ganska härligt att sommarn är påväg och att man kan gå med mindre kläder, känna att man vill vara ute mer och det blir ljusare om dagarna.

Men där går fan gränsen, våren suger! och jag är en så pass egoistisk person att tycker jag att den är dålig, så förväntar jag mig att alla andra ska göra det också!

Hela min vardag går ut på att snyta mig, torka klegg ur ögonen, konstant vilja klia mig i halsen med en tandborste och försöka andas med en knubbsäl på bröstet. YEY för våren!

Nu tänker alla, jamen varför tar du inte allergi tabbletter, jo därför att jag är småbarns förälder, och jag arbetar och jag gillar att ha ett socialt liv, allergi tabbletter sätter stopp för allt.
Dom gör mig så fruktansvärt trött, jag sover dåligt om nätterna som det är pga av syrebrist så ska jag sen när jag måste kliva upp ta en tabblett som bara gör det värre.
Jag fungerar inte, jag blir glömsk, irriterad och allmänt missanpassad till omvärlden.

Så om jag fick bestämma, kan inte vädergudarna bara skippa våren och gå direkt på sommarn?
Det skulle underlätta min vardag.

Nu blir jag är på bloggen också, för det går inte att ladda upp bilden jag tänkte..
Det är iallafall en bild på Prosit i dom sju dvärgarna, så ni kan väl fantisera fram den eller någonting själva.
Tack och hej!

Frågan är ju . .

Ha, jag suger verkligen på detta, jag tänker skriva varje dag men alltid kommer det någonting iväg och jag har bättre saker för mig än att sitta här och bräka ur mina tankar.
Frågan är ju dock nu om man kanske ska ge det ett ärligt försök ändå och kolla om det verkligen ger mig någonting eller om det bara är inmatat i huvudet att "alla" människor ska ha en blogg!

Strunt samma, jag sitter här med morgon kaffet och klockan är 10.18 vilket resulterar i att jag har sovit ca 6 timmar inatt, det är väl inte fy skam för vissa, men för mig så kan jag lika gärna sätta en kula i huvudet på en gång!

Jag ska iallfall dona lite här hemma nu sen ska jag iväg och jobba 13-21 så lär vara pigg och glad tills dess, efter det ska jag hem sova för att sedan åka och jobba igen 7-15 MEN SEN gått folk, så är jag ledig i ett par dagar, så då ska jag och Juline ha en massa mys tid bara.

Det bestämmer jag, vad hon har i tankarna och planerat struntar jag i, även fast det oftast är hennes vilja som vinner :O

Helgen har varit intressant, tänker inte gå närmar in på det och vill helst glömma den. så vi drar ett streck för intressant!

Tror ni att jag kommer vara en duktig människa och fortsätta skriva nu?
Det är upp till bevis.. 
Hörs väl senare under dagen!

RSS 2.0