Vilken vecka..

jag har så mycket att skriva om dom senaste dagarna att jag inte vet var jag ska börja, Nu sitter jag på jobbet och är precis klar, så ska ta mitt pick och pack till bussen för att åka hem, och ska sedan tillbaka igen och köra kvällen.. DENNI! :D


Det rinner det rinner..

Godmorgon eller god och god vet jag inte, jag ångrade som fan imorse när Karin skickade sms att hon var påväg, vi började ju med Jordans Workout video idag och hela helavetes vad jag är otränad, ovig allt som har ett o framför sig..
Vi skulle köra lätt, så vi inte får Sveriges träningsvärk tills imorgon, men gudarna ska veta att jag kommer garanterat ha ont imorgon.
Nu är vi iallafall klara för idag och nu väntar på bara möte i Gävle sen ska jag vara lat resten av dagen.

Vägade mig idag också, och sen jag började det hela 29/12 har jag gått ner 4.4 kilo så det går garanterat åt rätt håll, och nu kommer träningen in också, så det kommer bara bli vinn vinn.
Men nu ska jag ta en dusch och börja göra mig presentabel för dagen, skriver och uppdaterar senare.


Bilder sen träningen, snacka om Ankröv krills :p


Mobil blogga..

Jag är verkligen inte teknisk av mig, jag skulle ljuga mig svart om jag sa någonting annat och jag vill verkligen kunna mobil blogga, så man kan skriva direkt därifrån och dra med bilderna, men jag förstår verkligen inte hur man gör..
Jag är dum och många kommer bara skratta och hån le när dom ser det här, men istället för det kan ni väl skriva hur man gör :) lite snällt bara, och väldigt enkelt.. dagisnivå helst..

Hur som haver, idag har jag bara vart med Karin en massa, hon kom vid nio och gick vid tre, lagomt till att jag skulle ner i tvättstugan..
Jag ringde även PFV för att kolla jobb, så nu ska jag jobba på onsdag, och imorgon ska jag in och träffa en dam och prata om att börja hos en annan brukare som behöver mer "stående" personal.
Den personen bor visserligen längre bort, men jag måste faktiskt bli duktigare på att kunna ta bussen, om inte annat så motiverar det mig att ta tag i körkortet igen för det har jag verkligen lagt ner.

Jag får tjata på Robert att han ska börja köra med mig igen, men vi måste ju ordna barnvakter, och det är inte det lättaste att pyssla ihop bara hipp som happ när vi har tid..

Eller ska man kanske göra av med alla sparpengar och börja på körskola? jag vet inte vad alls.. Pengarna vill jag ju ha till annat  tror jag.. eller? BLÄ!!


Vart bilder på Sandra och Johanna i detta inlägg..

Nu off till tvättstugan..

JUST JA.. Grattis Emelie och Håkan till bebben :P

Snacka om U sväng..

Jag hade varit duktig och planerat min dag idag, Skulle nämligen iväg till Sandra och snacka massa skit, men så kommer jag upp imorse så blir jag informerad om att Liam minsan är ledig idag från dagis.
Så det vart ingen färd, Liam blir så utråkad utan leksaker och kompisar, blir bara massa gnäll och tjat hela tiden och det orkar jag inte, så vi vart hemma istället.
Men inte jag har haft en skit bra morgon iallafall, Karin kom hit och därefter Annso vi har suttit och prata massa strunt och jag är även tagit fingrarna ur röven och fixat min telefon.
Eller mamma fixade det mesta men jag tog tag i det iallafall, så dom skulle skicka hem skicka tillbaka saker så skulle dom fixa den eller så skulle jag få en ny.. Det tycker jag låter strålande.

Liam och Emil är nu nere och leker vildar i källaren, Juline tar en stödvila, Robert jobbar, Karin köper ciggaretter och jag sitter här och donar.
Jag gör faktiskt lunch också, så lite ordning är det på mig :)

För att informera lite angående min diet så är "hel" vätske diet nerlagd, jag klarar inte en dag utan att tugga, det är totalt omöjigt det ända jag tänker på är mat.
Så jag har börja ätit enligt GI och bara ett mål om dagen, Sen imorgon ska jag och Karin börja göra Jordans workout video också, så nu ska ni se att jag snart blir slimmad :)
Imorgon är det vägning igen, och hoppas på bra resultat.


Hittade ett usbminne också med bara massa gammla bilder, och dom närmsta dagarna kommer mina vänner få lida av det :) Här har ni Robert och Karin och  min graviditetstid fram till V20.. Mysmagen :)

Hemma kväll hejdå!

Jag ska minsan iväg på något mycket mer intressant, hem till Hanna och Alex och förhoppningsvis bevittna när deras katt får kattbebisar :)
Hoppas verkligen dom kommer under tiden jag är där, jag gillar bebisar :)

Sen vill jag också tillägga att min bror med familj också var här idag.. :p

Nu ska jag väcka Juline från sin 15 minuters vila, hon ska ju nämligen sova inatt också..




Favorit leksaken just nu för Juline, Bamsegrisen hon fick av johanna, Det tuggas flitigt på :)


La Familia..

Här har det var full rulle exakt hela dagen, Mamma och daniel kom vid tio, Frida kom strax efter med Nova, och efter det rammlade det bara inte folk, Helena kom med Elin.
Sen kom Per och var kvar och kollade på skidåkning med Daniel, tydligen så har Sverige gjort bra ifrån sig, för det var en jäkla massa liv där ett tag.

Sen har det hänt en ganska stor sak idag också, Juline har vänt på sig för första gången, Från mage till rygg, tror inte riktigt att hon fattade vad hon gjorde, men nu ligger hon på filten och försöker ta sig från rygg till mage, det går ganska bra, hon ligger på höften och behöver endast tippa, men tror inte riktigt att hon vågar rulla riktigt, men jag väntar med spänning och har kolla på henne hela tiden.

Kvällen ikväll blir nog lugn, första kvällen robert är hemma på hela helgen han har ju vart ut och jobbat, men jag har haft flick sällskap hela helgen också så jag tänker inte gnälla alls :)

Men nu ska jag dona med lite disk innan maten ska lagas åt pojkarna.


Heej ..

Kryptiskt inlägg tidigare kanske ..

Dagen idag iaf, vaknade av att Robert fortfarande var nere och hade inte tagit sig upp inatt just pga den alkohol mängd han fick i sig igår..
Så jag dundrade ner och beodrade honom att gå och duscha, jag skulle nämligen iväg till köpis med Hanna, såg på honom hur dåligt han mådde men brydde mig inte om det.
Han gjorde som jag sa och efter ca 40 minuter kommer han ner och ser nästan mänsklig ut.
Jag säger att jag tänker strunta i att åka så han får sova lite, då vart han arg och beodrade mig att åka ist.

Så jag och Hanna tog tjugo i elva bussen till köpis, och jisses vad jag hittade kläder hur mycket som helst.

Inhandlade:
2st jeans leggings i olika färger
2st bas leggins svarta
1st långt bas linne
1st kort jacka typ svart
1st stickad kort ärmad grej
1st tröja med dragkedja
Sen köpte jag även kläder till dom små liven :)

Väl hemma så hade Juline just vaknat och låg och mös i vaggen och fadern låg och tyckte synd om sig själv i soffan och jag kände enorm skadeglädje :P
Efter typ 10 minuter kom Per och Nova det har kört ihop sig lite för dom och tider, så Nova ska vara här nu tills Frida slutar sen imorgon kommer hon på förmiddagen och lämnar henne och sedan när Per kommer hem hämtar han henne.
Imorgon kommer även Mamma och Daniel hit för att fika och umgås, det lät som att mina restrerande syskon också skulle ta sig ut, så då blir det full rulle igen.

Jag syndade igår också, jag är fan totalt talanglös.. 7st små godisar åt jag.
Lina, Sandra och Ida kom ju hit med världens godispåse så jag kunde inte motstå, men idag är det nya tag och än så länge har det gått väldigt bra :)

Äh, jag har försökt att hitta bilder på kläderna men det var inge roligt tidsfördriv.. Ni får ta mig för mitt ord när jag säger att jag är pissnöjd :D
 Slänger in en söt bild på Jullan ist :)

Just nu vet jag inte..

Om jag är mest förbannad på míg själv eller Robert, det är ett tajt race iaf.

Men denna dag tar aldrig slut..

Nu blir det mitt tredje inlägg idag..
Det måste vara maten som ställer till det, dagen tar aldrig slut. jag donar och fixar plockar och dricker och dricker.. är uppe i två liter vatten nu, har druckigt ett av mina tre glas buljong.
Jag mår ganska bra än så länge, men fan vad allt ser gott ut , jag har suttit och spanat på Liams lördagsgodis hela dagen, och godis har jag inte ätit på hur länge som helst, men fan vad gott det ser ut :p

Idag köpte Robert en ny napp åt Juline, vi tappade bort den andra vi köpte förstår inte var den har tagit vägen, så nu är hon hur nöjd som helst.
Special ´napp för tummsugare, säger som mamma, den är inte vacker men väldigt effektiv :)

Nu ska jag gå och pinka för 104 gången idag :p

 miniminimini Juline :)

Men bläää..

Ingenting fungerar som det ska just nu, Jag har längtat och väntat och trökat och trånat efter att greys ska börja igen så jag har någonting att göra i 40 minuter varje fredag.
Så jag kliver upp hur lycklig som helst, leker med Juline och pratar med Robert..
Efter det att Juline somnat för att ta sin stöd vila fixar jag avsnittet, sätter mig ner med en kopp kaffe och ska se, tror ni inte att det inte fungerar?
Vatusan är det för fel, jag har tagit olika avsnitt hit och dit, men ingenting vill sig!
Nu måste jag ju göra någonting vettigt med mina "fria" tid, som att städa efter igår, gå med soporna plocka och fixa. vad är det för fasoner!
PISS säger jag bara!

Dagens intag:
2.5 koppar kaffe
4 glas vatten..

En sak är klar iaf, mina urinrör får sig en ordentlig genomspolning ;)


Överallt och ingenstans!

Hej!
Jag vet att jag är totalt talanglös att skriva, och det är faktiskt ofrivilligt, jag vet bara inte vad jag ska babbla om dagarna i ända, Visst har jag saker och berätta, men varför skulle det vara intressant för er?

Jag håller ju som sagt på att gå ner i vikt, och det går framåt i tisdags när jag vägde mig hade jag gått ner 0.8 kilo till. Så nu är det bara 16 kilo kvar till min målvikt istället för 18.2..
Men jag har fått tips om nu olika metoder man kan pröva på, och eftersom jag alltid är öppen för förslag så tänker jag minsan ge mig på det där med att rensa kroppen.

Det innebär tydligen att man bara ska dricka vätska ett par dagar, helt frivilligt hur länge. Saken är den att du inte tuggar Roberts mamma har kört på det här förr, men bara vatten och hårdbröd.
Det kännde jag var lite extremt, och käka hårdbröd utan pålägg kan ju inte vara så roligt och då kommer man bara förknippa det med gå ner i vikt.
Så satt ví hemma hos Karin häromdagen, och då berättade Carina att hon också höll på med det, fast hon drack allt som rann.
Kaffe, Te, Buljong etc.. Det jag funderar på är om man får dricka läsk, saft och sånt smask eller om man ska hålla tillbaka sånt?
Jag får helt enkelt fråga, Sen efter man har gjort det börjar man succesivt ta in "tuggmotstånd" igen, Jag har tänkt att börja med grönsaker och sedan pasta, potatis och tillslut kött och annat gotta :)

Så nu är jag inne på dag 1.
Och jag har fått i mig  1.5 kopp kaffe med mjölk :)

Hur många dagar tror ni jag klarar?

För att lämna det där med vikten en stund, kan ju jag informera om att jag fyllde år igår också.
Det var massa med vänner som kom, Syster Helena och Roberts släkt..
Var en hur bra dag som helst, fick bara massa bra grejer och jag är super nöjd.
Någon dag här i helgen skulle Syster F också komma, sen kommer mamma och Daniel på Söndag, så jag kommer vara väldigt nöjd och belåten..
Det är jag ju visserligen redan.. Men vem fan lurar man när man säger att man inte vill ha mer presenter? :).

Swich, ämnesbyte igen..
Vi var på bvc i tisdags, 4månaders kontroll och information och mat och så vidare.
Min dam har blivit stor ska jag tala om .
7025gram och 65.5 lång..
Jag höll på tappa hakan, och det gjorde även sköterskan, hon mätte en extra gång men det stämmde.
Så kom vi hem och skulle kolla hur stor Liam var i den storleken..
Och han må ni tro vägde 8500gram och 66.5 så då vart inte Juline så stor längre :)
Hon  utvecklas tok fort nu också, har börja ska hålla i allt och tar det ur händerna på än, visserligen efter en eller två missar men poängen är att hon tar den :)
Väntar bara på att vilken dag som helst ska hon börja snurra, Men jag stressar inte :)


Utan titel

0-245879e973045aefb22e581128b9904d.png

Kolla varifrån!


Ops , fy mig!

Ïgår kan jag vara ärlig nog och berättade att jag syndade, inte än utan tre gånger.. Och saken var det att jag tänkte inte på det förns det var gjort, vilket är ganska dumt av mig.
Hos Johanna åt jag en minitårtbit utan att reagera, sen väl hemma så åt jag brödet till min sallad, och sedan kom jag på mig när jag hade druckigt upp halva cola burken.
Och nu sitter Robert och läser över axeln på mig och informerar att jag minsan tog en liten pizza bit av honom också.
Fan vad jag suger, jaa men vi får se det såhär, jag kommer bränna en hejdundrande massa kalorier idag när jag ska springa i tvättstugan åtta timmar.

Får kanske göra en promenad till konsum och sedan ta en sväng med vagnen också, jag måste ju säga att jag har lite ångest.. Men det är bara att ta nya tag.

Dagen idag ska som sagt spenderas i tvättstugan, inte så jäkla roligt, men det måste göras. Sen imorgon på dagen tänkte jag försöka lura med min karl till IKEA, fick ju presentkort där av mamma så nu ska det spenderas :).. Måste ha lampor, och saker till Julines rum..

Igår hos Johanna, på hennes födelsedag fick även vi presenter, vilket jag tycker är skojj, jag älskar presenter.
Johanna är nog bland dom mest omtänksamma människor jag vet, Hon hade minsan knäppt kort på mig och Jullan i början och när jag var gravid och gjort ett litet kollage av det.
Hur fint som helst, så den sitter nu på väggen i Julines rum tillsammans med den andra gravidbilen jag har som Perra knäppte :)

Jag önskar jag kunde lägga ut lite nya bilder, men min telefon har ju ballat ur och det funkar inte att föra över från den andra på någe konstigt vis..


Fjunis inte alls gammal :)


Ny hårfärg nya tag..

Morgonen började bra, Juline gav oss sovmorgon till klockan nio så det var skönt.
Efter det så var det bara att börja göra sig klar, vi har ju vart iväg på kalas hemma hos Johanna. Juline var trevlig och glad i början, men hon tröttnade ganska snabbt. Jäkla hemma barn hon är :)
Hon tog en stödvila på tio minuter och var sen snäll igen.

Nu är vi hemma, jag har färgat håret svart, vart avundsjuk igår på Emmas långa fina hår så jag funderar på att börja använda mitt löshår igen.
får se hur mycket tid och ork man har att sätta i och dona.
Men som sagt, black head again :)

Kvällen får vi se var den tar vägen, Karin kanske skulle komma över och sjunga lite Lips med mig, det tycker jag låter som en jätte bra idé. :)
Ska väl laga mat också, för det ska man tydligen äta varje dag :O


YEES!

Lite lycklig, har vart på konsum och hämtat mitt Lips till xboxet hur lycklig som helst så nu ska jag gorma för Jullan :)


Utan titel

0-22dff9e56934619f17267f689326feaf.png

Kolla varifrån!


Veckan..

En vecka har nu gått sen jag började min kamp mot kilona, och jag älskar början det är alltid då man får resultat utan att knappt behöva göra någonting, så sen i tisdags har jag gått ner 1.4kg.
Och det känns jäkligt bra må jag säga, att det är möjligt att gå ner bara man har motivationen.

Så vad har jag gjort för att få kilona att börja rasa? Jag har börjat snällt och bara tagit bort mjuktbröd, så inga mackor om det inte är hård bröd.. det är det ända.
Så, vad ska jag göra denna vecka för att fortsätta gå neråt.
Denna vecka plockar jag även bort godis, läsk och fikabröd. Så jag hoppas det har en inverkan också. Jag kan ju säga rakt ut att jag inte är den personen som tränar, är ute och springer lyfter skrot eller annat tjaffs, det är jag helt enkelt för lat för!

Det här är första gången på länge som jag har hela min vecka planerad, känns ganska skönt och främmande faktiskt ;) Igår så städade jag precis hela dagen, tog bort julen och sådär. Sen kom Roberts föräldrar och hälsade på.
Idag kommer Emma och Nova om en timme, jag ska väl dricka kaffe, och emma saft, eller vad vet jag hon kanske dricker kaffe? :D
Sen imorgon ska jag och Juline iväg till Johanna, för hon fyller nämligen år.
Sen på torsdag är det tvättstuga från 14-21.30 så det kommer nog ta sin lilla tid, jag är ju dum som vanligt och hoppar över dagar ibland.
Sen fredag, tro det eller ej så ska jag ut på krogen, vilket jag inte har varit sen i slutet av mars. :O

Just nu ligger Juline och sover middag, Robert har åkt iväg till köpis med Karin och jag spelar TM och väntar på Emma :)

Btw, Jag älskar mitt kök sen vi tog bort julsakerna, nu känns det verkligen som mig.. Robert har inte så mycket att säga till om när det kommer till inredning om jag ska vara ärlig, han får helt enkelt bara följa med i svängarna.  Men jag fick iallafall att ur honom att det var OK, så det är ju en prestation :D
JAJUSTE vi började göra ordning Julines rum igår också, så hon ska få flytta in dit inom en snar framtid, jag har seperations ångest, men det ska nog gå bra :)

Nu ska jag dona med lite annat innan Fialotta vaknar..

RSS 2.0