Snö eller inte snö !?

Jag är väldigt kluven när det kommer till frågan om snö, tänker man på juline och Jacob så skulle den ha kommit för länge sedan.
Man minns ju själv som barn hur roligt det var att åka pulka dagarna i ända, rosen röda kinder och till med dom förfrusna fötterna..

Det är ju inget jag vill att min fröken filur ska gå miste om!
Sen har vi herrn i huset som har tjatat om snö sedan september för att få åka skoter.
Det vill jag ju inte missunna honom heller..

Så det vart inte så svårt egentligen, klart som fan det ska komma snö!!


Inte som planerat..

Snoret rinner ur min högra näsborre, och värkar inte ha några som helst planer på att sluta. Jag kom på för någon timme sen på jobbet att jag fortfarande hade långkalsongerna på mig och frös.. Kan inte göra annat än att tro att en förkylning kommer flygande min väg, och konstigt skulle det väl vara annars, då jag har spenderat en hel del tid med familjen Eriksson / Persson som har avlöst varandra i förkylningar. Men kommer den smällen tacklar jag den då, det är ju inte direkt så jag inte kommer komma ur det levande. Min tös är glad och go som vanligt, hon är hemma med Jacob och myser idag, då jag jobbar em. Jobbar fm imorgon, så vi får mysa en timme hemma innan dagis, men sen är vi lediga på torsdag, och öppen på förslag vad den ska spenderas med! Bild blir det ingen heller, för dom modernligheterna befinner sig inte här.

Nu börjar nedräkningen!

Jag kan ju säga såhär, att dagen vart inte riktigt som planerat, från ingenstans så hamnade vi i bovik tillsammans med några andra .

Hade jätte trevligt, fick höra en hel del "bus" historier från Jacobs forntida tonårsbravader :) min lilla herre har haft saker för sig han :)

Nu är det iallafall äntligen lördag, och IMORGON kommer min helt fantastiska minimänniska hem. Gosse vad vi saknar henne!

Totalt oinspererat inlägg och känner att jag inte har motivationen just nu, får se om jag återkommer under dagen :)

Är nöjd med håret iallafall :)


Rensat tankarna!

Det vart ingen tycka synd pm mig själv dag i sängen, jag tog mig i kragen och tog en långis med Ozzy istället.

Jag är inte den personen som rör på mig i onödan, men det här var verkligen befriande, har nya krafter!

Så nu tänker jag ta en dusch och sedan vänta in härliga fröken Uurinmäki som ska färga mitt hår, jätte rött ska de bli ;)
And I like it ;)


Vad var det nu igen?

Ni vet den här känslan i kroppen som sprider sig när man har glömt någonting.. Just den har jag idag, och jag kan verkligen inte komma på vad det är. Jag har kollat så jag inte ska jobba, jag tror jag minns allt jag ska göra idag.. men ändå kan jag inte skaka av mig känslan att det är något som fattas. Panik är det rätta ordet, och kommer jag inte underfund med vad det är snart så vet jag inte vad jag gör. Känner mig lite halv krasslig också, kan vara det. haft återkommande huvudvärk ett par dagar, och nu är jag seg i kroppen. Har till och med lagt mig i sängen igen efter frukosten för att vänta på att morgonkaffet kickar in. Men nu ska jag ligga här en stund till och hoppas på att det går över, och bara är en "fejk" känsla. Tänker inte lova något, men hoppas jag kan bli bättre på att skriva här.

RSS 2.0