BF!!

Nu har jag äntligen fått fingrarna ur arslet och skriva några rader, Det är inte så att mina dagar är helt uppstressade och jag aldrig har tid att sätta mig ner och göra det, det är snarare så att jag börjar, men så kommer någonting imellan och sen glöms det bort.
det är min ursäkt till det hela :)

Annars är det bra med oss, Jag har nästen börja sova lugnt och snällt på nätterna, men än kan jag erkänna att jag är lite hysterisk. men det måste alla vara, och är dom inte det så vet då inte jag vad jag tycker om den saken, det är bara mänskligt!
Vi var på BVC igår och nu har fröken filur börjat växa, 3400gram och 52 cm lång det är 300gram och 2 cm plus på en vecka, det tycker jag är väldigt bra pinkat :)
Robert tycker även att hon börjar bli stabil i huvudet, men det tycker nog inte jag, eller jag vet inte riktigt vad som menas med det riktigt jag tycker hon fortfarande är huuur liten som helst och hur försvarslös och ojojoj :)

Har även fått tillsägelse av moder min att jag måste sluta ställa klockan på nätterna för att ge henne mat, hon tycker att Juline ska få vakna själv och "säga till" att hon vill ha mat, men jag är livrädd att hon ska sova över och typ glömma äta. som sagt, jag är ganska hysterisk av mig..

Men nog om bebisprat, Idag har vi gjort ganska mycket faktiskt, kollat på nya avsnitten Greek, Gossip och Oth sen gick vi igenom en gammal kokbok för att hitta en gryta att laga, iväg till konsum och köpa sakerna till och sedan hämta Liam. Efter det och lagade mat tillsammans alla tre, eller fyra? Juline bidrag med att sova i vagnen brevid :)
Efter det bar det iväg till Annso för att fika och prata lite skit, och nu är vi hemma igen för att invänta Idol och sängen.
Nu ska jag sätta på en film åt Liam och sedan lägga mig i soffan och slappna av i tre minuter...

En med tummen rätt i mun och den andra där vi är lite mindre glad :D


Fredag..

Inatt är nog den natten då man fick veta att man lever iaf, Jag förstår inte att dom här små inte kommer med instruktions böcker. eller om alla bara förstår saker som inte faller mig in naturligt.
Man läser andras mammors bloggar, och de pratar om att deras barn sover så bra om nätterna, och äter och sen somnar om. Jag skulle verkligen vilja veta hur i helsike dom lyckas med det.
För min underbara älskade bästaste lilla fröken, hon ska minsan vara vaken och hålla på dona i två timmar efter hon ätit.
Som inatt, sov jätte bra fram till tolv, fick mat, bajsade, skrek, och somnade men sen när hon vaknade igen vid tre då minsan gjorde hon samma process en gång till, fast denna gång skippade vi att somna om.
Hon skrek och hade sig, spydde eftersom hon tuttade utan att vara hungrig ( mitt fel dock) sen skrek hon lite till, somnade i typ tio minuter, vaknade och donade hade sig sparkade slängde med armarna lät som en kulspruta.
Fram till halv sju imorse, då väckte jag Robert i halv panik och säger att han måste ta henne.
Efter det minns jag inte mer, vaknar dock 45 minuter senare, då ligger hon snällt och stor sover på Roberts bröst.

Förmodligen var det så att jag var för uppstressad och utmattad, och när Robert tog henne och var lugn så somnade hon direkt. Men sen sov hon iaf till tio imorse innan hon ville ha mat, och jag la inte ens märke till att Liam och Robert åkte iväg till dagis och donade.
Helt utkörd.

Men sen som sagt, så söt som min fröken är så får hon bråka med mig lite på nätterna. men bara lite ;p
Nu börjar jag dock bli nervös, för nu ska Robert åka och jobba om en timme och vi ska vara ensamma. får se om vi kanske sover på soffan inatt .. det känns nog tryggare på någe vis..
Jag är bra duktig på att gnälla :)

Idag har vi gjort ganska mycket, först var Robert iväg till Gävle, då mös vi i soffan, sen kom Alex och fick sitta lite med Juline medans jag sprang ner i tvättstugan och började tvätta, när jag kom hem 10 min senare var Robert redan hemma :D.. Sen kom Annso och strax därpå kom Karin också :)
Efter de avlägsnat sig kom Liam hem från dagis, Vi tittade på Pocahontas en stund sen till Annso för att han skulle få vara ute och leka och Robert vila eftersom han ska jobba natt.
När vi kom hem vid kvart i sex så var Ida och Hanna här för att hälsa på, så nu har dom myst med Juline och jag och Robert har sprungit omkring och pillat med en massa saker som ska göras.
Men nu måste jag titta på Idol innan sängen.. TJA.


Nybadad Fjunis :D


11 dagar :)

Hua, nu går det undan här, phft, vem driver jag med. Dagarna rullar i samma mönster, men det passar mig jäkligt bra faktiskt för jag måste erkänna att på topp, det är man inte än iaf.
Min aptit har äntligen börjat komma tillbaka och det resulterar såklart i att jag är piggare och inte ligger som en klubbad säl dagarna i ända.
Idag har jag till och med orkat vart och hälsa på ib och emma en stund, sen tittade jag på när Karin och Robert spelade tvspel. Kramades även med Melvin där en snabbis :)
Min kära Annso hon bara jobbar och jobbar hon, väldigt svår nålig nu för tiden, eller så är det för att jag har mina vilo timmar när hon väl är hemma.

Jag anser att jag och Robert har ett fungerande schema iaf, det är att jag tar nätterna och han pysslar och donar med allt under dagarna, han har lagat mat nu dom senaste dagarna och bråkat med diskmaskin som vägrar diska rent, förra veckan sprang han även i tvättstugan.
Och det är guld värt, för allt här hemma kan ju inte bara stanna upp för att Juline har kommit :)

Imorgon är det fredag, ända jobbigt med den dagen är väl att Robert börjar jobba igen, så han kommer inte ligga på snarka brevid mig..
Ida skulle dock komma ut och hälsa på oss imorgon, det kan ju bli ganska trevligt jag vägrar ju röra på mig så då får folket komma hit.. :)

Men nu ska jag göra klart innan idol, Juline är vaken för den delen också så då vill man vara med och visa upp sig. Btw, Gulsoten är så gott som väck också, hon är fortfarande gul i ögonvitorna men för övrigt ser det bara ut som hon har vart en vecka för länge i turkiet ..


Snacka om nattliga runtiner..

Hej och goddag..
dom säger att man ska passa på att sova när barnet sover, men hur ska det gå till egentligen? det finns en miljon saker att göra, plus att man inte bara kan kasta in handduken och däcka när Liam är hemma heller, han behöver ju uppmärksamhet han också..
Fast nu ska jag faktiskt ta och vila lite, för just nu är Liam hos sin mosters barn och leker av sig lite, han behöver det :)
Maud och Robert håller på mublerar om inne hos han så länge, så jag och Juline ska passa på att slagga, eller hon gör det redan men jag ska jonina då :)

Hon har börjat vakna mer nu också, inatt trodde jag att jag skulle svimma av trötthet, vaknade vid halv tre och ville ha mat, sen vägrade hon somna om, var hur vaken som helst och låg och gnöla och sparka dona och greja, det var jätte mysigt första timmen, men sen runt fyra började mina ögon gå i kors, och hon var för trött för att somna så vart hur ledsen som helst.
Men då vaknade Robert och gjorde mig sällskap tills hon somnade, tror det var omkring kvart i fem. sen fick man sova tills kvart över nio :)

Jag yrar fortfarande mycket när jag skriver känner jag, men lev med det :)

6 dagar..

Det här har nog vart dom mest nervvrakande sex dagarna i mitt liv, jag förstår inte hur man kan komma till världen på det mest smärtfulla sett och sekunden efter har man glömt allting, ingenting känns viktig längre så länge Juline mår bra.
Hon tar upp all min mentala förmåga just nu, jag är skör som ett as och gråter för minsta motgång, men så länge jag har henne Robert och Liam så fixar det sig.

Dom första nätterna var ett helvete, jag kunde inte stänga ögonen, rädd för att hon skulle sluta andas eller för att jag skulle missa något vaket ögonblick med henne.
Hon har även lite gulsot, så det mesta hon gör är att sova och äta, men hon har iaf inte tillräkligt för att behöva "sola" så vi får vara hemma och ta hand om henne själva :)
Vilket jag finner väldigt skönt, samtidigt som det är skrämmande som fan.

Igår var iallafall mamma här och lugnade ner mig lite, man tror på allt så mycket mer när det kommer ifrån mamma, och så hoppas jag min tös också kommer se på saken om ett par år.
Snart kommer även min kära far ifrån bollnäs och ska klämma lite på henne, får hoppas hon vaknar ett ögonblick eller två då, det gjorde hon inte för mamma. ;p

Jag vet inte om ni förstår hur lycklig jag är över Juline, jag tror inte det går att beskriva hur mycket hon gör mig hel och hur mycket jag har längtat att få ha henne hos mig.
Sen måste jag bara berätta att jag hade nog inte klarat dom senaste dagarna utan Robert, han har tagit sådant ansvar för allt, fixat och donat verkligen visat att han kan vill och älskar oss lika mycket..

Nu är det bara kämpandet med att Liam inte ska känna sig utanför och bortglömd, har revolterar bra, mest mot Robert som kämpar och kämpar, vi får se hur länge det håller i sig och att han bara förstår att vi inte älskar honom mindre bara för att Juline är här.

Det är nog en massa drammel mest i detta inlägg, men jag får väl försöka bli klarare och klarare i vad jag skriver med tiden :)
Nu ska jag borsta håret, för jag har vardagslyxat idag, nämligen duschat :D


Några av dom miljoner bilder jag redan knäppt :)

Juline Cerny - 13 September 2009

3298gram
50cm lång
Det är min tös :)


Jag kan berätta för er att jag inte riktigt än har kommit ner på jorden, smällt in allt och verkligen förstått vad det är som har hänt, men STORT som fan är det.
Jag skriver mer när jag känner att jag orkar och inte har andra saker för mig.. Hoppas alla mår bra.


Tror du ? ..

Jag anser mig själv som en ganska lugn människa, tar saker som de kommer och liksom inte stressar upp mig i onödan.
Men en sak ska ni ju ha klart för er, att den blandade känslan av lycka rädsla och panik jag har just nu skrämmer mig nog mer än smärtan som jag snart ska gå igenom.

Packa BB väskan ordentligt har jag gjort nu också tror jag..
bara datorn som ska ner nu, men tror ju knappast dom har internet så jag har fixat twiligt filmen som jag dock sett typ 12 gånger och den nya serien 10 things i hade about you..
Det roar mig iaf 9 timmar kanske ? :)

Nej nu ska jag dra karln min ur sängen och sen ska jag dona fram min min min min bebis :D

.. och roberts...

Igångsättning..

Imorgon klockan 08:00 ska vi infinna oss på förlossningen för igångsättning.
Jag väldigt i min egen värld just nu så vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Men där har ni en väldigt bra anledning till att jag inte kommer uppdatera på ett par dagar, och när jag gör det kommer jag ha en filur med mig också :)

Lycka till Kristina, Tack :)

Dagen efter..

Natten som varit har absolut inte vart lika jobbig som den igår, Inatt har jag faktiskt fått sovit säkert 5 timmar, och sammandragningarna har lugnat ner sig.
Det ända som är nu är väl att så fort jag börjar röra mig, gå stå förflyttar mig så får jag sammdragninar, och då är ca varannan smärtsam.
Men än tror jag det inte blir någon bebis iaf, Fjunis tycker nog bara om att jävlas med mig :)

Upd..

Jag har lugnat ner mig nu, och ätit så mätt är jag iaf.
Har haft ca 7-8 sammandragninar sen jag skrev sist och jag kan inte avgöra om det blir blött på papprena eller inte dom är inte torra iaf.
Får se hur det här utvecklar sig.
Nu ska jag försöka lägga mig på soffan och glo på tv resten av kvällen, starka order på att inte anstränga mig.

Då var man hysterisk igen..

Det här inlägget kommer bli ganska vad ska man säga utgivande, så jag varnar känsliga tittare att kanske hoppa över det!!

Natten inatt har för det första vart den värsta hittentills, Jag har sovit max 2 timmar och dom andra legat och gnola och gnällt och haft fruktansvärt ont.. När Robert åkte och jobbade imorse så trodde jag att jag skulle svimma av trötthet, men somnade tack och lov om till ca tio då Robert ringde och väckte mig för att kolla hur det var och så. Jag var bra snurrig men kände ingenting då, så sa att allt var lugnt. Tänkte sova lite till men då började värken komma tillbaka. höll på fram och tillbaka ca 40 minuter, då gav jag upp.
Pratade en snabbis med Annso och vart dit bjuden på kaffe, så jag åt frukost och började lunka.

Var där till ca halv två och snackade en massa skit, och självklart pratade vi om vattnet, jag sa att jag inte skulle märka om det gick utifall man satt och kissade eller så, Vart ganska snabbt idiot förklarad och fick även berättat för mig att man märker om det rinner en liter vatten ur mig :)
Går för att hämta Liam, då börjar värkarna komma tillbaka och jag tycker att allt är allmänt piss.
Vi går i alla fall på Konsum för att handla, påvägen hem känns det som att jag kissar på mig, blir blött som fan, så jag halv springer hem och in på toa, vitt glegg och blött är vad jag finner.
Vet dock inte vad det betyder så jag gör det som faller mig in och ringer in till BB igen.

Dom berättar för mig att det mycket möjligt kan vara så att förlossningen har startat, och att jag nu ska ha papper i trosorna ist för trosskydd pga av trosskydd har sådan bra uppsugningsförmåga att det kan vara svårt att avgöra om det är vatten som kommer, Jag tycker det låter hel skumt men hon säger även att det inte behöver vara någonting om det inte blir blött. Det ska alltså vara blött och inte kladdigt, kladdigt då är det tydligen ingen fara, då skulle vi avakta och kolla om värkarna vart värre, men vart det blött skulle vi komma in direkt på kontroll pga av att jag också har vart dålig i magen de senaste två dagarna.
Skulle även hålla koll på fosterrörelser, skulle känna av Fjunis minst var fjärde timme!

Jag vet inte om ni riktigt förstår allt jag har skrivit, för jag är ganska uppspelt och hysterisk just nu och springer på toa varanan minut för att kolla PAPPRET där.
Har även pratat med Robert och den lugna och harmoniska jäveln sa bara att jag skulle ta det lugnt, annars skulle det garanterat komma en bebis bara för min stress.
Men det känns jäkligt jobbigt också, jag har tjatat om den här bebisen nu i flera veckor, men tanken på att hon KANSKE är påväg ut är fan i mig värre.

Jag ska nog börja med maten nu för att få tankarna på någonting annat, stress, utmattning och papper i trosorna är fan inte bra för min mentala hälsa känner jag....

Marabou Nonstop

Det är nog min svaghet här i livet, choklad. Och jag är en av dom lyckliga jäklarna som inte får finnar av det heller så jag kan dra i mig hur mycket som helst :)
Just nu frossar jag M Nonstop och Magnum mandel glass, (jag är höggravid, det är ok då) har även köpt Chips och dipp som jag ska plocka fram när Robert vaknat ur sin stödvila efter jobbet :)

Idag kan jag medge att jag har vart hur lat som helst, var iväg och lämnade Liam på dagis klockan nio, sen gick jag raka vägen hem och la mig igen, och sov tills Annso ringde och väckte mig vid ett. Bara sov och sov, men skönt var det, för mina förvärkar på nätterna är inte att leka med längre, vill bara att det ska sätta igång på riktigt nu så man får ut Fjunis där inne.. jag ser mest framemot att gosa med näsan och Robert är nog en fot människa :p
Sen är man ju nyfiken på vad det är för sort också, Vi har ju fått 98% av det ena, men man vet ju aldrig jag nöjjer mig med vad som helst, bara den har söt näsa och gillar mig :)

Vi fick hem bilbarnstolen igår också, jag hade ett jätte stort paket att hämta på posten, det var mysigt. Sen började jag även plocka ner saker som man ska ha med till BB det ska tydligen vara bra att börja förbereda sig nu :)

Lite GravidInformation
Nu väger bebisen kring 2,8 kg och är cirka 50 cm lång. Bebisens huvud ligger nu förmodligen nere i ditt bäcken och skyddas av den omgivande benstrukturen. Detta ger benen och underkroppen mer plats att växa.
Jag har nu 19 dagar kvar till BF men sen har jag inte igångsättnings datum förens 9-13 oktober, så än kan det faktiskt vara en månad kvar, vilket VI INTE HOPPAS!!!


Förslag?


Idag är det Tisdag och den dagen har jag sätt fram emot ända sen igår, eller i förrgår kanske det var? skitsamma, det är iallafall idag som uttagningarna på idol börjar, och det kanske är bland det roligaste som händer på hela året.. jag skrattar så jag grinar, varje gång och då överdriver jag inte ens :)

Mina planer för dagen har jag inte den blekaste om, jag skulle vilja få sovrummet i ordning och göra fint där med hyllorna och ljusen, men oduglig karl som jag har kommer aldrig hyllan upp och han har haft 3,5 månader på sig att borra upp den. Ska försöka få han och göra det i helgen iaf när han är ledig, men tänker inte ha några högre förhoppningar faktiskt..

Jag kanske ska göra en ny efterlysning, det värkar ju fungera ganska bra här

EFTERLYSNING:
Människa man eller kvinna som är mer duglig än jag på att sätta upp en eller två hyllor på väggen :)
Och för er som funderar är jag väldigt dålig på allt som har med "karl"hantverk att göra, jag är bara inte byggd så.

Nu ska jag skicka sms till min kära Annsofie och kolla vad hon och hennes monster gör idag..


...Undrar jag

Jag måste faktiskt påstå att jag är en ganska utråkad människa nu förtiden och roas av det minsta..

Men idag har jag iaf gjort en massa nytta, jag har först plocka hemma donat så det är rent och fint och ÄNTLIGEN fått en tvätt tid, våran tvättstuga är totalt omöjlig och det stör mitt temprament nå fruktansvärt, men kul jul så har jag fått tid den 17 iaf så jag fick räkna trosor idag och klarar mig med två par till godo.. WIEHU!!!

Skitsamma, sen mer idag har jag vart hemma hos Annso som bjöd på massa god mat, hon kunde göra korvstroganoff hon, vilket jag inte kan så eloge till henne :)
Vidare hem och stoppade Liam i säng, han var bra trött och somnade fort, efter det kom karln min hem och hade köpt mcdonalds åt sig själv pga av att jag var bortbjuden på mat :)
Han åt, och somnade!
men bara en stöd vila, vaknade ca 40 minuter senare och nu tittar han faktiskt på film, ganska vid medvetande :)

Jag har badat också, massamys så nu är jag ren och snoffsar gott..
HA, justja idag höll Fjunis på så mycket i magen att jag trodde hon skulle spränga sig ur eller nå, alltså fel väg. äh, svårt att förklara, men ganska sjukt.. PLUS att jag måste sluta titta på förlossningskliniken på fyran, jag kommer aldrig klara av att föda barn. PSYKISKT!!!


Här vilade två av mina tre pojkar middag för någon dag sen :D

Idag är en bra dag :)

Idag vaknade jag och ansåg mig vara ganska pigg, så jag klev upp och gjorde Liam klar för dagis packade ryggsäcken också för storkillen har gympa på måndagar nu så då ska innekläderna med :)
Robert plockade upp honom pga av att skorna låg i taxibilen, fråga ej varför.

Efter det har jag vart på konsum och handlat lite frukost varor och ägg, för idag serveras det pyttipanna ägg och rödbetor i detta hushåll .
Sen har jag även plockat och städat lite med, inte extremt mycket men det är fint nu iaf och det är bara sovrummet kvar :)

Men över till det som gör dagen extra bra, är att jag hittat boken som jag faktiskt har ansträngt mig ganska mycket för att finna, eller jag har kollat på olika loppis, bokia och cdon efter det. sen även googlat och donat, men IAF jag fann den idag på Tradera :p
Jag har kanske läst boken 5-10 gånger men jag anser den vara lika fångande och bra varje gång.
Självklart pratar jag om boken "Inte som andra döttrar" skriven av Deborha Spungen.


KÄRLEK PEOPLE KÄRLEK!

Kalas x3 och första vurpan!

Jo tro på fan att jag har lyckats, jag har vart så jäkla försiktig under hela graviditeten och titta mig för var jag sätter fötterna, för jag har en historia i att vara otroligt klantig plus att mina knän har en tendens att hoppa ur led lite som dom vill, så tur är väl att jag inte går hög gravid på vintern.
Iaf, jag och Robert gick ut ifrån konsum där vi köpt lunch, jag köpte en glass som jag skulle äta innan lunchen och hade öppnat den, skulle vara miljövänlig och slänga pappret i papperskorgen vid bussen, men självklart går jag i min egen lilla värld och trallar och total missar Sveriges värsta trottoarkant och faller, men tydligen har man bra instinkter också, för jag slängde först fram knäna och sedan armbågen och landaden slutligen på händerna, men hysterisk efter var jag och satt och knuffade och buffade på magen för att få liv i den lilla, och efter typ 5 minuter vaknade Fjunis och börja sparka och slåss där inne, så då lugnade jag ner mig.
Robert har övertygat mig hela dagen nu att jag inte landade på magen, för jag såklart blundade under hela fallet.
Men det mest otroliga var, att under hela tiden så behöll jag glassen i munnen (!) .. helt sjuk..

Meen över till någonting annat, Idag har Liam vart på sitt första "utan" föräldrar kalas hos sin dagis kompis, där dom fick åka fyrhjuling och fiska så han var hel nöjd, efter det hämtade vi honom och for ut till Bomhus för där hade Saga 7års kalas och det bjöds på massa gott fika och tårta, jag var extra förtjust i bullarna, dom var farligt goda :) .. Sen vidare hem till Roberts mamma som fyller imorgon, men jobbar då så det vart ikväll ist så där pressade jag i mig lite mer tårta innan det vart hem färd, så nu har jag kastat Sveriges tröttaste barn i säng och skickat iväg karln min till jobbet. Han jobbar 22-06 idag och sista natten nu innan bebisen kommer.
Jag är för en hysterisk människa för att sova själv, plus att man sover så mycket bättre när man har någon som håller om än och pussar på än när sammandragningarna och förvärkarna är..

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska nog försöka ta det lite lugnt, vilket var min barnmorskas order sist vi var där på grund av mitt blodtryck etc, men heter man Kristina Kraft så är det inte alltid så enkelt, jag blir ju så jäkla rastlös!

Detta mina vänner är vad man kallar ett inlägg utan mening och en jäkla massa ordbajs :)
Kolla på nått avsnitt av Privileged nu innan sova..

Höstväder..

Jäklar vilket väder det har vart hela dagen, kan tydligen inte bestämma sig för om det ska regna eller om det bara ska blåsa och vara kallt.
Jag och Liam har i allafall hållt oss inne hela dagen, han har vart hur duktig som helst, hjälpte till och lagade mat och fixade.
Vi åt omkring fem, kunde inte vänta på Robert för vi var så hungriga och tur var väl det för den karln var inte hemma förens vid halv åtta.. fick jobba över.

Sen hela kvällen när Liam myst framför disney har jag legat framför datorn och kolla på dom första avsnitten av Privileged, har bara skummat igenom när det gått på tv så nu när jag inte har nå liv kan jag ju lika gärna titta på  datorn i stället och vara oberoende av tider :)

Sen vill jag bara tacka Elin igen för att hon fixade min blogg, är super nöjd:)
och eftersom jag är så fruktansvärt oteknisk och inte vet hur man gör för att lägga in någon annas blogg i texten så tänker jag göra som jag kan, sen får ni håna mig bäst ni vill ^^
Http://ElinCaash.blogg.se <-- Där hittar ni henne :)

Men nu tänker jag avsluta denna fredagskväll, som det tydligen är (har gått och blivit dagsblind) med att kramas extra mycket med min karl som för första gången på en månad är hemma på helgen :)

Hittan ;p

Jag har hittat min mobilsladd, men jag tänker inte berätta var >_<


Jag börjar bli stor nu :)

Träningsvärk eller gravidklaga?

Jag vet inte var jag ska börja klaga först idag, har nog ont i alla muskler jag äger, vilket uppenbarligen är betydligt fler än vad jag någonsin kunnat drömma om, kan inte svänga på kroppen eller böja mig ner efter saker, och det är ganska frustrerande när man har en Liam hemma som ska ha uppmärksamhet.
Robert har delad tur idag så han kommer hem vilken minut som helst och ska ta med monstret till dagis, jag klarar garanterat inte mördartrappan i detta tillstånd.

Över till någonting roligare, så har jag hittat mig en hemlig bloggdesigner vilket jag finner hemskt så bra och givande, personen i fråga värkar ha arbetat hela natten och jag är toknöjd och imponerad, lite rädd att jag startat nå slavarbete men det är ju som det är..

Nu ska jag lägga mig på soffan och fortsätta tycka synd om mig själv, hör väl av mig sen antar jag..

under ombyggnad


under ombyggnad

bada bada :)

Phu, jag är helt körd som människa, sitter här nu och vet inte om jag ska fnittra eller skratta åt situvationen, jag är totalt tom i huvudet och säger bara en massa underliga saker som ingen förstår och allt pga trötthet.
Men en jäkla trevlig dag har jag haft iaf :)
Började med att Liam var på bra humör och lät mig och Robert ligga och dra oss i sängen till klockan nio, sen hörde Annso av sig och ansåg att vi måste göra någonting av dagen, så då tog hon jag och Melvin oss till parkbadet för att bada, det var hur mysigt som helst, massa strunt prat och Melvin var nöjd.
Efter det så var det lunch dax på mcdonalds, prövade summer blahaabla, men den smakade ingenting så den tänker jag inte rekomendera >_<
Melvin ville åka lite ruchkarna och det fick han, men hur tänkte dom när de byggde den egentligen? Han ramlade i den och varken jag eller Annso tar oss upp, barnet skriker så tillslut fick jag mosa mig in i röret och klättra två steg så fick jag tag i honom sen, bara rann blod ur näsan på stackars barnet..
Jag hör och häpnas sprang till bilen efter våtservetter medans Annso försökte lugna Melvin, det gick bra och han hanterade det ganska bra, tror han också var mest upprörd över allt blod.

Efter den stressperchen så gick vi in på ica för att handla lite små saker, blev mjölk och bröd typ sånt som man alltid behöver :)
Hem till Annso för kaffe och där joinade Robert och Liam oss också, för jag var snäll nog och köpte mc mat med hem åt dom, som vägrade följa med och bada, töntarna!

Nu sitter jag här och väntar på att min tvkväll ska börja, Robert har jag skickat över till Alex så jag får ha dosan ifred, så han ser jag väl inte förns inatt någon gång, han sa visserligen tio.. men jag tänker inte lita på dom orden :)

EFTERLYSNING OMGÅNG 2:
Nu tycker jag faktiskt att någon som springer här inne ska ta sig i kragen och erbjuda sig att göra om min design, Jag blir tokig snart, och någon måste ju kunna det, eller hur ?  Så kom igen :)

Jag & Robert               Melvin :)                    Annso :)

Frissan och Melodifestivalen..

Nu har jag inte skivit sen igår, vilket inte är så farligt enligt mig :) Jag var iaf helt utpumpad efter min städnings dag men ni skiner stället ska jag tala om, och jag har klarat av att hållt undan idag iaf :)

Imorse när jag och Robert lämnat Liam på dagis åkte vi ner till hans mamma en sväng för att titta på lite babykläder och snacka strunt, hittade en kassa med saker som föll oss i smaken, eller mest mig ska jag väl erkänna.. Fick även ett babygym med oss hem som knappt är använt och jätte fint, så det tackar och bockar jag för :)
Efter det gick jag till frissan här i forsbacka för första gången, har vart väldigt skeptisk mot det eftersom jag alltid varit så kräsen när det kommer till mitt hår, men nu ska vi vara ekonomiska¨så jag fick svälja stoltheten och gå dit. Hon klippte och färgade mig för 550kr vilket inte är NÅGONTING!
Jag var nöjd också, lite ovan men nöjd.

Men sen sörrni, har jag spenderat min dag hemma hos Annso, vi har druckigt kaffe och snacka massa skit, mest melodifestivalen faktiskt, vet inte riktigt hur vi kom in på det från början, men det slutade med att jag fick sitta och gissa vilka som vunnit vilket år, hade kanske 30% rätt iaf med lite hjälp ibland, kan ju inte direkt påstå att jag är värsta schlagerbruden..
Men jag tycker iaf det ska bli roligt att gå nu när det ska vara på göranssonska den 13 februari, fast biljetterna släpps ju redan 19 oktober :)

Men nu ska jag och Liam äta chips och titta på tv innan sängdax.. för hans del..
En skit irriterande sak till bara, jag har tappat bort sladden som är från telefon till datorn, den har suttit i datorn flera dagar nu men sen när jag städade igår försvann den och jag kan tammefan inte minnas var jag lagt den, så ni får vänta med dom fula bilderna från frissan.


RSS 2.0