Första riktigt dagen på dagis!

Som sagt, förra veckan hade jag inskolning med Juline på dagis, och igår gick hon en vanlig dag 9-14. men ingen ro och rest för henne, för idag var det igång som vanligt, jag jobbar 7-15 så jacob fick gå dit med henne innan han åkte och jobba omkring 8.
Hämtar henne så fort jag kan när jag slutat, men jag kunde inte hålla mig, ringde Hanna nu när jag viste att hon var hemma på lunch och frågade hur det gick, enligt henne så var det absolut inga problem :)

Idag skulle vi egentligen ha tvättat mellan 10-14 men det får skjutas upp som vanligt, har iofs en tid sen vid halv sex också som vi MÅSTE ta, annars blir det tajt för både mig och Juline, vi flickor har ju en tendens att göra av med mer kläder;p
Lönen kom igår, jag var nöjd och belåten. tack och hej så länge

Mammas stora tjej kan det här med att gå o...

dsc00618 (MMS)

Mammas stora tjej kan det här med att gå och fika :)


Bara för att informera så regnar det i val...

dsc00614 (MMS)

Bara för att informera så regnar det i valbo :)


Hujeda mig!

Jag vet inte var dagarna eller veckorna tar vägen längre, jag tyckte det var igår jag skrev men uppenbarligen inte!
Det är massvis som händer just nu, Juline har fyllt ett och med det kom det massa kalas och presenter hit och dit, hon var i total exstas varje dag och hur lycklig som helst över att få vara dagarnas mittpunkt.

Sen nu denna vecka har hon skolats in på dagis, jag har varit med varje dag som den hökmamman jag är, och det gick inte så bra måndag och tisdag, sen onsdag torsdag började hon slappna av och idag när jag jobbar, fick robban gå redan halv tio.
Det vet jag inte om jag hade klarat, det går bra och hon kommer trivas som fisken i vattnet men jag det är en annan sak.
Måste nog släppa lite på kontroll behovet och låta henne flyga fritt :)

Sen har jag jobbat väldigt mycket dom senaste dagarna, tisdag torsdag kväll och idag 7-13 sen imorgon 8-21 och söndag 14.30-21.30 så ingen ro och rest här inte.
Får dock klämma in en massa Jacob mys när jag väl är hemma, han har ju jobbat hela veckorna så vi har sprungit om varandra ganska mycket, men det är ju så det blir!

Sen för att sätta alla på plats som anser att mitt privatliv tydligen är roande att diskutera, Jag skiter fullständigt i vad ni säger, jag  är lyckligare än jag varit på länge och trivs hur jäkla bra som helst.
Jag är stark som person och klarar av att visa känslor, och om ni nu stör er på detta så är det eran förlust, jag tänker inte lägga ner min tid och tankekraft att älta erat skit snack.
Så varsegod, prata på!

Till någonting roligare eller mindre roligt jag vet inte riktigt, Jag har köpt mig en Iphone förra månaden men den går inte att låsa upp, så om det är någon där ute som är sådär ypersmart och vet hur man gör så får dom gärna kontakt mig, jag är väldigt villig att betala en slant för det också, jag vill ju kunna använda det dyra fanskapet, och det här med att byta abonemang är inte riktigt på kratan än.
jag trivs för bra med tele2 för det.

Sen har jag även fått lite information om att Johanna kommer hem nästa vecka, vilket jag verkligen ser fram emot om det blir så, Jag saknar henne så mycket.
Sen tycker jag även att det är dax för henne att lära känna min dotter, som hon har träffat 5 gånger kanske. FY SKÄMS PÅ HENNE!! ;)




Mammas 1årige tjej!

dsc00611 (MMS)

Mammas 1årige tjej!


Efter att ha varit på kalas hela dagen, bl...

dsc00605 (MMS)

Efter att ha varit på kalas hela dagen, blir man ganska utslagen ;)


Ibland blir det som det blir ;)

dsc00603 (MMS)

Ibland blir det som det blir ;)


Nu sitter vi i bilen, påväg till furuvik :)

dsc00597 (MMS)

Nu sitter vi i bilen, påväg till furuvik :)


Fredag kväll!

Ibland tror jag att jag hamnar i nå sorts "vet inte vad jag ska skriva om koma" jag har just nu bara en massa "mitt liv" babbel men ni får helt enkelt nöja er med det tills jag kommer tillbaka till verkligenheten.

Det har hänt väldigt mycket den här veckan faktiskt, en massa saker som jag inte vill skriva om här men som jag vet folk undrar över, och som jag påpekat förut så är jag faktiskt ingen svår person att stanna och fråga, jag är absolut inte otrevlig och jag tycker inte personligen att jag antyder på någonting sådant heller.

Meen andra saker som har hänt är väl att vi har varit på ett års kontroll med Juline. Hon börjar bli stor nu min tös.
10520g  &   77cm
sen fick hon också stelkramps sprutor, vilket absolut inte var uppskattat, vart lite kinkig av dom på kvällen men inga andra biverkningar.

Men jisses, nu kom jag på en sak som en vän berättade om för ett par månader sen.
Nu blir det än sån här "min vän hörde ifrån sin vän"
Men hur som helst.
Vi satt och drack kaffe, och då berättar hon att "kompisen" hade sagt att om ens barn väger över 10kilo innan dom fyller ett år så skulle dom ha ett sorts funktionshinder eller bli utvecklingstörd.

En annan som har gått i skolan och läst om alla olika funktionshinder dess grader, varför det blev som det blev och allt där till. Jag satt kaffet i halsen och höll på dö av skratt.
Sen när vi var på bvc häromdagen och vågen visade över tio kilo och dom hade just suttit och pratat om att allt såg bra ut med juline och att hon utvecklades som hon skulle och etc.
Så började jag fnittra för mig själv över det jag hade hört tidigare.

Jag förstår verkligen inte hur en människa kan tro att en utvecklingstörning handlar hur mycket man väger. herrejisses. njae det blev bara babbel här men jag vet inte alls vad jag ska tro om den här personens intellekt.

Meen åter till allt annat;
Imorgon ska vi iväg till Furuvik på fackets dag och springa omkring och klappa djur och åka lite karusell, man tycker ju att Juline ska kunna åka någonting om jag åker med :)
Sen på kvällen har jag faktiskt ordnat barnvakt så jag och Jacob kan gå på kräftskiva hos familjen Eriksson/Persson.
Söndag, ska jag hämta hem bebis tidigt sen ska vi iväg på födelsedagskalas.

Nog snack om det, nu ska jag vara lite social innan det är dags för sängen.. bilder får det bli från morgon dagen i ett senare inlägg.


Massa bus och lek :)

dsc00595 (MMS)

Massa bus och lek :)


RSS 2.0