Idag är jag super seriös, läser tidningen ...

dsc00556 (MMS)

Idag är jag super seriös, läser tidningen ute i solen medans juline sover en skvett. Undra om kära sandra tänkte vakna idag också, eller om hon skippar det . Hmm


Idag är det stor träning, nu ska jag krypa...

dsc00554 (MMS)

Idag är det stor träning, nu ska jag krypa snart ;)


Nu har jag , sandra , pierre och jacob var...

dsc00542 (MMS)

Nu har jag , sandra , pierre och jacob vart och fått kaffe och storasyster ;-)


Tro det eller ej vi är och spelar golf ;)

dsc00547 (MMS)

Tro det eller ej vi är och spelar golf ;)


Maaat :)

dsc00544 (MMS)

Maaat :)


Ikväll blir det girlnight , bara massa fuf...

dsc00541 (MMS)

Ikväll blir det girlnight , bara massa fuffens ;p


Fredag :)

Dagen idag, jadu den började väl mindre bra med ett sms att en kompis låg inne på sjukhuset pga av att ha kräkts blod..
Fick dock tag på mannen ifråga senare och då verkade det relativt lugnt, så jag andas igen.

Jobbade igår kväll då min systers man hade Juline, det hade gått super bra och hon hade skött sig, min syster skrämde dock skiten ur mig när hon hämtade mig, jäkla kärring och ljuga. Mindre trevligt faktiskt.

Jag kom hem, slängde mig i en dusch och la mig och sov, Juline sov hela natten och vaknade halv åtta vilket inte är fyskam då jag sovit 9 timmar och en kvart ;p
Käkade frukost och gjorde ett otroligt meningslöst försök att städa lite, men det las ner ganska fort. Robert kom och hämtade bebis då det är hans helg och jag gick upp till Sandra och snackade skit.

Jag ska även jobba idag och imorgon så det är skönt att man får in pass när jag är barnledig, får lite ångest när jag måste hitta barnvakter då och då, men det är ju pga att vi ska få det bättre och inte behöva leva på minimum så jag får nog försöka komma över den tanken.
Nu är hon iallafall hos far sin så då vet jag att det inte är några problem.

Imorgon ska jag först och främst jobba, efter det ska jag hem och dona lite ska verkligen försöka det här med att städa, för nu är det inte rent hemma hos mig, inte så mycket plock som behövs göras men dammsuga och torka är i stort behov.
Efter det har jag bestämmt mig för att inviga grillsäsongen hos Annso och Magnus.
Senare på kvällen ska jag och Sandra försöka hitta på lite äventyr. så får se hur den kvällen slutar :)

Hoppas ni vart tillfredställda med mitt "jag har egentligen ingenting att skriva inlägg" tack hej!

Slänger in en bild på bebis och än när Jacob och Melvin arbetar i Annsos trädgård.


Inte OKEY! ; )

dsc00530 (MMS)

Inte OKEY! ; )


Har ni mött min syster? : )

Folk säger att jag är hysterisk när det kommer till Juline och allt runt omkring henne, tex att jag ibland mosar hennes redan mixade mat.
Att jag kan springa upp och kolla henne så hon andas på kvällarna eller att blir hyper när hon råkar ta för stora bitar av någonting hon äter på.

Jag sitter iallafall hemma hos min syster nu och hon har släppt ut Nova för att leka lite på gården med andra barn. Och jag har nog inte träffat en mer hysterisk människa, var 30sek kollar hon som hon ser henne, gör hon inte det tar hon på sig skorna och kollar var hon är alternativt skickar ut sin man för att kolla efter barnet.

Efter det visar det sig att hon sitter 0,5 meter bakom en vägg så hon inte riktigt syns ifrån köksfönstret eller att hon leker med ett barn på den sidan av ruchkanan..

jaja, jag tycker iaf inte att man kan kalla mig hysterisk längre, man kanske inte förstår genom att läsa hur hon håll på.. men jag är road av att bara sitta brevid och se höknäsan flyga upp och orden kommer ; " Jaha, var är hon nudå? Krillan jag ser henne inte, men gud var har hon tagit vägen"  : )


Juline vill flytta in och bo vid ginas spe...

dsc00528 (MMS)

Juline vill flytta in och bo vid ginas spegelvägg, inte dåligt road ;)


Sweet!

Min tisdag har varit bra och givande. Vaknade på strålande humör, gjorde mig klar och började lunga iväg till Konsum för att ta ut pengar för att åka in till Gävle, lunkar på där i lagom takt väl utanför kommer jag på fan jag glömde plånboken.
Då var klockan 26 bussen går 38 så jag i all panik börjar rusa hemåt, och då menar jag faktiskt att jag sprang nästan hela vägen hem och sedan nästa hela vägen tillbaka.
Tog ut pengar på Konsum och satt mig vid busshålls platsen, kollade på klockan då var hon 33 förstår ni vad jag var snabb eller, vart total imponerad av mig själv :)

Väl inne i Gävle mötte Anna upp mig, jisses vad bra det känndes att se den människan bara ler av blotta tanken. Vi surrade massa skit och fikad gott. Jag älskar Javalatte. femton plus på den tror jag.
Efter det lunkade vi omkring i affärer och jag stod emot att köpa någonting åt mig själv, Juline fick dock en ny mössa :)
Vi gick hem till hennes mor och fortsatte hinka i oss kaffe och prata om allt mellan himmel och jord, kändes hur bra som hellst att det inte var en tryckt stämmning. Jag har saknat den tösen, och man får fortfarande ibland tänka en extra gång då hon pratar, för ibland använder hon ord utanför mitt föråd. Så hjärngympa blir det ;)


Perre, Sandra och Emma kom och hämtade mig, fick även take away kaffe från max av dom, söta människor som tänker på mig ;p
Vi beslutade att spela kubb när vi kom hem, så det var bara att svida om, jag och Sandra spöade skiten ur Ida och Emma;P

Njae, men nu ska jag ta mitt pick och pack iväg till världens bästa sandra, sen ska jag sitta där en stund, för nu har jag vart hyper aktiv i två dagar, brändboll igår och kubb idag.
Sooooooooooooooooooooooolong ;)

btw, jag älskar denna tisdag!


Oh vad jag gillar solen ;)

dsc00518 (MMS)

Oh vad jag gillar solen ;)


en sån där dag..

Ni vet dagarna som bara inte är som dom ska, man känner att ingenting går i ens väg och att man bara vill lägga ner och gräva ner sig.
Så har jag mått dom senaste dagarna. jag har egentligen ingen speciell anledning till något av det. men det är liksom ingenting som fungerar som det ska.

Lillskruttan min är förkyld och hostig så hennes humör skiftar som vinden, Liam är dock hur söt som helst med lite inslag av vrånghet ibland.
Så vad har jag gjort i helgen egentligen? jag vet faktiskt inte, tror den bara har glidit i snigelfart förbi. Mina vänner har haft massa annat för sig så dom har inte riktigt haft tid.
Eller jo, Ida sov här inatt och umgicks med mig, det var mysigt. Vi färgade håret och donade.

Sen har jag vart hos Annso och hinkat i mig massa kaffe också för att vara någorlunda pigg pch fått trevligt sällskap där.
Ligger problemet kanske i det, att jag sover för lite?
Men vafan, dom senaste dagarna har jag gått och lagt mig senast halv tolv och fått sove till mellan 6 och 8. ska inte det duga egentligen?

Njae jag förstår mig inte riktigt på mitt eget humör längre, det vänder väl? man kan väl inte vara på topp jämt.


Med denna bild säger vi godmorgon :)

dsc00501 (MMS)

Med denna bild säger vi godmorgon :)


Att leva sitt liv i smyg.

Jag kan personligen säga att jag anser mig själv vara en väldigt förlåtande människa, jag kan aldrig vara sur i längre perioder och jag brukar vika mig ganska snabbt vid en förklaring.
För ett par år sedan hade jag en vän, och den vännen betydde nästan mer än allt jag någonsin haft. Låt oss kalla denna vän Stina.

Stina och jag umgicks konstant, vi pratade diskuterade och jag ansåg att jag kunde berätta allt för henne utan att hon dömde mig. Även fast våra vägar skiljdes ganska tidigt av olika anledningar så viste vi alltid vart vi hade varandra, jag ansåg att vi alltid kunde ty till varandra om det var någonting.
Det är väl så vänner ska ha det ?

Men tydligen så viste inte jag allt, det fanns hemligheter och mörka sådana, hon försvann, gick upp i rök helt utan anledning. Jag försökte och försökte utan respons.
Tillslut så skickade jag ett mejl som avslutade det hela, Jag kände att jag hade gjort allt och ägnat  dagar och månader och funderat vad jag någonsin kunde ha gjort för att förtjäna ett sådant försvinnande utan ett ord inte ens en utskällning.
För skäller man betyder det att man på någon grad faktiskt bryr sig, att man lägger ner energi på att säga sitt missnöje.
Men ingenting, bara tystnad!

Men igår 00:46 fick jag ett sms som chockade mig mer än jag tydligen förstod. Stina hörde av sig. Min första reaktion var total lycka.
Vi skrev endel och jag fick en förklaring på vad som hade hänt och hur allt låg till.
Idag känner jag fortfarande total lycka.
Men jag blir ändå tveksam, kommer hon finnas kvar nu? eller kommer allt det här hända igen. Det jag trodde handlade om att jag hade gjort någonting i två år handlade inte ett dugg om mig. Det jag har klandrat mig själv för? Tankarna, Ångesten, Längtan och det att leva i oförståddhet.
Ska jag bara lägga det bakom mig nu?
Jag tror det handlar om en tillits fråga. Jag tror att förtroenden måste byggas upp att man måste ta det steg för steg.
Men en sak är iallafall klar, jag har förlåtit och jag har lagt det bakom mig, frågan är bara hur lång tid det kommer ta innan man känner det här riktigt nära igen, om det någonsin kommer tillbaka? 
Jag hoppas det, för så mycket som Stina har betytt för mig är det inte många som har gjort. 

Detta får mig även att uppskatta de vänner jag har, och jag kan berätta att jag har en vän  som  jag skulle gå genom eld och vatten för. Jag skulle nog offra mitt liv tveklöst för denna tjej.
Jag kan vara mig själv med henne, Yra omkring som aldrig förr samtidigt som hon tar ner mig på jorden igen. Hon får mig att uppskatta de små sakerna.
Hon skäller på mig när det behövs, hon säger vad hon tycker tänker. Och jag litar nog mer på henne än mig själv. Jag tänker inte nämna ut någon idag, men jag hoppas verkligen hon förstår att det är henne jag pratar om.


Hur det än är och hur vänner kommer och går kommer nog alltid vara en gåta för de flesta, och även för mig.
Men sen är en sak säker.
Juline Cerny är mitt liv, utan henne skulle jag inte vara den jag är idag. Jag skulle fortfarande stå fast. Hon har fått mig att mogna.  Att bli en bättre människa.
Hon är mitt barn, min dotter. Jag kommer älska henne tills döden skiljer oss åt!


Såhär lycklig blir man tydligen av majskro...

dsc00489 (MMS)

Såhär lycklig blir man tydligen av majskrokar ;)


Kanske inte riktigt bemästrar det här med ...

dsc00483 (MMS)

Kanske inte riktigt bemästrar det här med att äta själv än ;) nu blir det bad för hela slanten.


Barnkalas, jag suger i mig kaffe som aldri...

dsc00479 (MMS)

Barnkalas, jag suger i mig kaffe som aldrig förr ;p


Sällan ;p

Nu´har jag vart sådär oaktiv igen utan någon som hellst anledning, eller kanske ?
Mina dagar är ganska mycket annorlunda när bebis är här, jag blir lat på ett helt annat sätt och passar på att mysa så mycket jag kan.
Så vad har vi gjort? Dom senaste dagarna har vi vart ute så mycket som möjligt, knappt vart inne någonting faktiskt. och det är skönt man känner att man har gjort någonting fast man kanske bara gungar och umgås med vänner.
Igår hade Ida Juline ett par timmar då jag var iväg och jobbade, bra med lite extra pengar.

Har även fått brev om att Juline har fått dagisplats från och med den 15 september, så då ska vi börja skola in. kan inte förstå att allt har gått så fort, hon är sju månader nu.

Hon älskar när man sjunger för henne eller har musik på, spegeln och mobiltelefoner är favorit leksakerna och lasagne och spaggetti är favorit maten.
Hon har skaffat sig en helt egen personlighet. Hennes bästa humör är på morgonen och det är precis tvärt emot mig, jag är grinig kärring innan jag har fått kaffe eller bara vaknat i fem minuter.

Men hon påminner mycket om mig, just det här med musiken, så fort en låt hon känner igen eller tycker om kan hon bara stanna upp med det hon gör och börja flina.
Hon har fasta rutiner och det fungerar bra, hon älskar att ha mycket folk omkring sig, liten social fluga. och ska gärna vara med överallt.
Hon sitter ganska bra själv nu, på skötbordet och i soffan. Hon har börjat röra fötterna framåt när man håller henne i händerna när hon står på golvet, och hon ränner omkring i gåstolen som hon aldrig gjort någonting annat.

Jag tror det inte är möjligt för mig att beskriva för er hur mycket jag älskar Juline och hur mycket jag håller av henne, att hon växer och utvecklas är det bästa som finns.
Men jäklar vad fort det går, det känns som det var förra veckan man gick och klappade på magen och bara längtade, nu sitter man här med en helt ny person, som jag ska forma till det bästa.

Det vart mycket om Juline nu, men det känns bra det också.
Ska knäppa lite kort och skicka in senare.
Nu ska jag fortsätta sjunga Astrid Lindgren visor och sedan ska vi iväg på kalas.


Samma bebis men sju månader imellan.

Nu blir det mys i soffan innan det är dax ...

dsc00472 (MMS)

Nu blir det mys i soffan innan det är dax för sängen.


The baby is back :-D

dsc00470 (MMS)

The baby is back :-D


Sandras rygg är nog det största vårtecknet...

dsc00469 (MMS)

Sandras rygg är nog det största vårtecknet i världen, btw, flög det en humla förbi nyss också. ;)


SMS-inlägg

dsc00463 (MMS)


Lillnova är ute och promenerar ;)

dsc00461 (MMS)

Lillnova är ute och promenerar ;)


Haha ;)

dsc00460 (MMS)

Haha ;)


Men ojdå ;p

haha, jag har totalt glömt bort bloggen igen, yr som vanligt..
Men vad har jag gjort dom senaste dagarna ? I lördags döptes Juline, det gick hur bra som hellst och hon skötte sig exemplariskt ;p..
Senare på kvällen vart det utgång med Sandra och Johanna, massa bravader och äventyr.
Igår var jag inte så jäkla pigg på förmiddagen, det vart pizza och lite marknad.
Dagen avslutades med storstädning och krattning av gården, vet inte riktigt vad jag fick för anfall men nu är det gjort iaf, och det gjorde så jag idag kunde plocka fram utemöblerna.
Så nu sitter jag ute på altan med folket och dricker kaffe och kedjeröker.
Imorgon kommer min bebis tillbaka så då blir det massa mys och andra aktiviteter.

Men nu tror jag att jag ska vara social en stund, får knäppa lite kort och lägga ut kanske, jag har iaf en ny telefon också..
det vart en sony ericsson w995 kanske hur nöjd som hellst ;)

Idag är ingen vanlig dag, nej för idag är ...

dsc00511 (MMS)

Idag är ingen vanlig dag, nej för idag är Julines dopdag. Mamma älskar dig


Öga? ;) snart så slutar jag för idag.

dsc00506 (MMS)

Öga? ;) snart så slutar jag för idag.


Det är så roligt att kliva upp klockan sex...

dsc00496 (MMS)

Det är så roligt att kliva upp klockan sex till världens jäkla skit väder.


Aldrig mer..

Jag fattar inte vad vi tänkte igår, ingenting ingenting ingenting, Jag och Sandra var som sagt och solade, och tro på fan att vi minsan skulle sola 30 minuter det var en jätte bra idé just då.
Men inatt när jag inte kunnat sova eller idag då jag knappt kan röra mig pga av den strama huden, då är det inte så jävla roligt längre.
På grund av all sömnbrist inatt, som helt och håller är självförvållat så är jag sur tvär och vrång idag, Tänker minsan gå och lägga med mig Juline så snart hon ska sova, och det mina vänner är nog den underbaraste bebisen i hela världen, bara skrattar och är glad precis hela tiden!

Njae, men nu tänker jag gå och sura i ett annat hörn.
HEJDÅ!

Nu ska vi iväg och sola, eller jag ska jul...

dsc00484 (MMS)

Nu ska vi iväg och sola, eller jag ska juline ska få kramas med emma på café sålänge ;)


Sandra tränar Juline att ligga på mage ;)

dsc00480 (MMS)

Sandra tränar Juline att ligga på mage ;)


The baby is back! :)

Så, nu är allt som det ska igen, Juline är tillbaka :) Hon ligger dock och sover lite förmiddag nu för det hade dom inte hunnit med hos Robert.
Jag har även ringt ett hundra samtal och haft mig innan dom kom, pratade med ungdomsmottagningen, ska dit på fredag och få recept på minipiller, hade velat haft en stav men jag har bara inte råd att lägga 1100kr på en nu. det får vänta till senare tider, så nu ska jag alltså hålla reda på ett piller varje dag och ta det vi samma tid ungefär. FÖRMODLIGEN!

Jaja, sen pratade jag även med herrn som hade församlingslokalen och dit ska jag halv tolv och gå igenom nycklar etc.
sen ska jag hem och ge Juline lunch och efter det har jag faktiskt inge större planer, ganska öppen för förslag :)

Jadu, trippen till köpis igår vart dyr och jag har inte den blekaste vad jag köpte, eller ju 16 barnmatsburkar, blöjor, kaffe och lite frukost grejer till mig själv.
Sen måste jag faktiskt säga att jag unnade mig fem kronorskorv på Ikea också. Men det tänker jag inte berätta för mamma ;)

Jag funderar på en ny telefon också, eller förnya mitt abonemang (stavning) och ta ut en ny telefon, och de personer som känner mig vet att det här med avancerat och massa touch hit och dit är inte riktigt min grej, så jag har ställt in mig på en med konversationssamtal när man skriver sms, det är mitt mål ! Sen skiter jag i megapixlar och gig och allt annat tjaffs dom försöker sälja på mig.
Den  jag har tittat på är iaf en Sony Ericsson W595 kr, ganska billig och bra.
Jag tror det är en sådan Karin har, men är inte säker, Och då får hon helt enkelt leva med att vi har samma telefon ;P

Ja, men som sagt så har jag ingenting internet kabel så nya bilder får ni vänta med, men kan bjuda på gammla ;P
 jag förstår inte att det går så fort! från så lite och så GUL till så söt och underbar. det är inte klokt. mammasbebis!

Ibland är det som det är,

och idag är en jäkligt bra dag, den började inte så bra kan man ju säga, vaknade av att jag grinade och hade drömt världens jäkla marddröm. men som tur var var det bara en dröm.
Efter det gick jag hem till Emma och hjälpte henne med videoklipp på bloggen, det var en jäkla verkstad för någonting så enkelt när man väl kom underfund med skiten :)

Efter det var jag hem och visade radhuset för ett par, sedan vidare till IB för att prata smörgåstårta och annat trams ;p.. Det lutar tydligen åt att jag och sandra ska iväg till köpis och dona med det sista till dopet och kanske sola lite, jag ska ha en ljusklänning på dopet, och kan säga såhär den sjunker in bra i min skrikbleka hud, så ser snarare ut som jag går naken.
Det får vi styra upp :)

Imorgon kommer bebis hem på förmiddan så vardagen kan rulla på igen, hoppas på massa sol också så man kan vara ute lite, jag är inte så positiv på regn och slaks, men så fort solen tar sig i kragen och kommer fram så är jag ute :)
Men vi hörs senare, för mer ordbajs..


Här tänker jag bo hela dagen ;)

dsc00476 (MMS)

Här tänker jag bo hela dagen ;)


Jomen jag är pigg.

dsc00468 (MMS)

Jomen jag är pigg.


Sladdlös..

Shit vad gör jag vaken nu egentligen, det kan man ju undra? Mina sovrutiner blir helt konstigt när man väljer att lägga sig i två timmar på dagen, jag skulle sova typ 40 min men tydligen inte.

Efter det skulle jag upp till Sandra men vart kvar hemma och dona en stund, Jacob kom förbi och lyckades ha sönder min sladd från telefon till datorn, klantskaft.
Men jag skulle få hans ;p
Så nu blir det bara skickade bilder tills han kommer ihåg den :)

Vad har jag gjort idag?
Jo, jag gick tillslut till sandra, typ halv två. Vi surrade massa drack väldigt konstigt kaffe och sprang i tvättstugan efter det började vi spela tvspel, och tydligen drar det på tiden som fan för jag kom hem nyss? :O
Men jag ska minsan ta och krypa ner nu, annars kommer jag vara som ett slakt imorgon, jag är visserligen barnledig och kan sova, men om jag sover bort hela dagen kan jag inte vända tillbaka dygnet så jag ska minsan ställa klockan och ta mig upp i tid.
Har lite grejer att dona och stå i också, så det är bara bra :)

Btw, på Lördag ska min kära sötnos döpas .. :D


Idag har jag myst med bästate sandra heeel...

dsc00461 (MMS)

Idag har jag myst med bästate sandra heeela dagen :)


Måndag morgon!!

Då är helgen över, jag tycker nog att den har gått allt för fort, känns dom igår som Liam kom.
Jag fick Juline i onsdags morse men det känns också som igår. Nu ska hon iväg till pappa sin i två dagar och leka, och sen så kommer hon tillbaka igen :)
Liam har ju också vart här, och han är så duktig med Juline, leker och donar och har sig inga bekymmer alls, vart kanske lite ledsen när hon drar honom i håret eller råkar riva, men försöker förklara att det är hennes sätt att leka och att hon inte förstår att det gör ont på honom.

Då, vad ska jag göra nu på mina två barnlediga dagar? första jag ska göra idag är att försöka sova en stund, sen efter det kaffe och Sandra och sedan hem för storstädning.
Imorgon har jag tvättstuga och sedan får jag tillbaka mitt underverk på Onsdagmorgon. men ta det lugnt står på menyn.

Men helgen då som sagt, i
Fredags; minns jag inte riktigt vad vi gjorde JO vi tog det lungt och sedan ar hanna här och bakade pizza, så vare.
Lördag; det var en strålande fin dag, så jag var ute jätte mycket med Liam och Juline hittade även blommar på gården.
Söndag; det var dagen jag flyttade upp gaderoben, eller jag och jag Hanna gjorde det största jobbet faktiskt, efter det bar det av till broderjohan för treårs kalas. Och jag tror mina äldre syskonbarn vart lite småförälskad i Juline, men hur kan jag klandra dom! Hon är ju världens sötaste tjej :)

Njae, men nu ska jag minsan duka fram lite frukost och Juline kommer vilja ha gröt inom en snar framtid.

Barnkalas på högnivå, grattis fasters vikt...

dsc00458 (MMS)

Barnkalas på högnivå, grattis fasters viktor maximus som fyller 3 :)


Kalassöndag!

Idag har jag inte vaknat på fel sida iallafall, idag har jag vaknat trött istället men vafan kan man ju inte få allt. Så blir det när man får för sig att börja svara på sms mitt i natten, låg och smsa med Sandra i en kvart kanske inatt, tror det förstörde min sömn.
Plus att Juline vaknade och ville ha mat vid fyra. Men det är som det är, man får ta tröttheten med en klackspark och göra det bästa av situvationen.

Jag har alltid varit personen som ska veta allt, och kan ibland gå in fööör mycket för att få reda på det jag vill men jag tror det hör mig till lite.
Det värsta jag vet är när människor börjar säga saker, men sen kommer på sig själv och bara slutar, eller inte förklarar vad dom menar. Det kan göra mig tokig.
Det äckligaste jag vet är nog allmänna toaletter och mask, fyfan det är någonting jag undviker in i det sista.

Jag vet inte riktig hur jag kom in på det där, men jag satt nyss och läste ikapp lite på en vän? bekants? bekants kör vi pås blogg och hon hade en trailer på en film, självklart kunde inte jag hålla fingrarna i styr, så ikväll blir det överblivet påskgodis och Dear John, tror det kommer vara en redig grinfilm så måste skaffa sällskap som kan hantera mitt tjutande :)

Nu ska jag börja duka fram till frukost till barnen och mig själv.
 Så här lycklig är man när man får gröt på morgonen :)


Lördag :)

Och vad har jag gjort idag? Jag har nog hunnit med ganska mycket vad jag anser, mina bakfulla vänner kom och gav mig en gårdagensrapport och drack kaffe.
Efter det gick vi iväg till Konsum för att handla lite små saker, glömde som vanligt hälften, men det är ju som det är .
Snart kommer systerytster och plockar upp oss för att åka till Sandviken på påskmiddag, och som jag ser fram emot den. Hungrig som satan är jag också.

skriver mer ikväll..

Är det inte vår så säg :)

dsc00451 (MMS)

Är det inte vår så säg :)


Men du ..

Snacka om flachbacks det är Everwood på tv, jag kan nästan minnas när jag kollade på det sist, helt fast var jag som alla andra serier, jag har nog alltid varit lite av en serie tönt men nu har det faktiskt lugnat ner sig lite.

De som jag fortfarande följer är;
True Blood
One Tree Hill
Greys Anatomy
Gossip Girl ..

Undra om det kanske är fler? Hrm, jag får bygga på listan hur dom kommer antar jag.
BTW!!! GLAD PÅSK!!


Godmorgon världen..

Fytusan vilken jäkla bra natt inatt, jag somnade omkring halv tolv sen började Juline gny lite vid fem men somnade om på typ 5 minuter, verkade inte vilja ha mat så jag låg bara kvar och halv sov.
Sen drömde jag IGEN ca fjärde gången nu att jag har min piercing i tungan kvar, det är olika situvationer i drömmarna, inatt rensade jag fisk i Norge, men iaf den var där.
Och det får mig att fundera på om jag ska göra om det, ta tillbaka den. Jag hade den i sex år och har vart utan ett år nu, men kommer fortfarande på mig själv med att sitta och leka med den..
Undra om det hör mig till? Att det är meningen att jag ska ha den?

Jag får ta mig en funderar på det där, för jag kommer ihåg att tång jäkeln dom sätter i tungan höll på ha ihjäl mig, men smärtan går fort över.

Ialla fall nästa gång jag vaknar är klockan halv åtta av att Juline ligger och pratar och Liam sitter brevid mig och säger

- Du krillan, jag är nog lite hungrig på frukost.

Men nu när vi kom ner vart det barntv istället och Juline springer omkring i gåstolen, jag får sno ihop lite frukost snart så dagen kan börja.
Vart inge gaderob uppe igår så kanske ska fixa det idag, senare på eftermiddan blir det hem till syrran och per för lite påskmat.
Imorgon är det barnkalas för Vicktor Maximus :)

Skriver mera under dagen, eller jag som är så bright och lyckats komma på hur man mmsbloggar ;p

Pizzan är klar!! :*

dsc00446 (MMS)

Pizzan är klar!! :*


Långfredag.. ?

Nu har hela dagen gått och det känns som den nyss började, jag gjorde ett bra intiativ och gick och la mig med med Juline idag, det var skönt att sova en timme till.
Men jag kan inte påstå att mitt humör vart så mycket bättre för det, jag hamnade mer på det ironiska och elaka hållet kände jag.
Men vafan man kan inte vara perfekt varje dag ;p

Vi åkte till köpis iaf klockan ett med alex och hanna men jag glömde bort totalt vad jag skulle dit och göra, eller iaf 50% av det jag skulle dit och göra, så jag får väl gå till konsum imorgon och handla antar jag. och det mina vänner är inte ekonomiskt för min plånbok.
Jag har räknat ut att jag får göra av med 23kr om dagen nu fram tills den 20, och hur jag nu ska lösa det med dop och allt det visar sig, jag får leva på absolut ingenting.

Hanna är hem en sväng nu och skulle hämta pizzakit så vi ska göra det till middag, jag har just lagt barnen för natten och sitter ner och slappnar av en stund.

En väldigt irriterande sak är att jag städade här hemma imorse, ochd dammsög på eftermiddan, men det syns garanterat inte, ser ut som jag inte lyft ett finger på en vecka . men jag får väl börja om igen nu antar jag, vi ska även flytta upp alla min kläder så jag slipper springa ner i källarn varje gång jag behöver någonting.

Det vart en jäkla massa ordbajs ..
Bjuder på lite bilder ist känner jag ;D


eller tre ;p


Juline och fedor hade maktkamp, gissa vem ...

dsc00443 (MMS)

Juline och fedor hade maktkamp, gissa vem som vann ;)


Syyyrdag..

Ni vet när man bara vaknar och känner att ingenting kommer bli som man vill den här dagen, cirka så var det för mig.
Jag vaknade och hade fått 654467 tusen sms på telefon och inte vaknat av ett ändå, fick ett från Sandra iaf där hon informerade att hon var hemma. Vilket var skönt att veta för hönsmamman ;P

Sen ringer jag mattias för han har lovat att vi skulle åka och handla klockan tio, helvete heller han är bakfull och ligger och sover,  inte bra för mitt redan dåliga humör.
Det är tur jag har en solstråle till barn som bara skrattar och sjunger dagarna i ända, annars hade den här dagen inte blivit bra.
Nu har jag iaf fått frukost i magen, Juline har fått gröt och nu sitter hon och matar sig själv med resterna ifrån botten.
Jag ringde till Hanna, och surrade lite med henne och frågade om hon ville åka till köpis med oss, det ville hon . Så vi beslutade att ta tjugo i tolv bussen.
Efter det kom hon på att Alex skulle in på systemet så vi kanske får åka bil, vilket jag uppskattar och det gjorde min dag möjligtvis liiite bättre.

Urch, jag hatar den här känslan, jag irriterar mig på precis allt .. Folks statusar på facebook, katten, folk som inte svarar på sms etc etc. Jag tror jag måste gå och lägga mig med juline och sova middag och kolla om jag vaknar på nå bättre humör, för fortsätter det såhär kommer ingen vilja umgås med mig idag!


Har beslutat att börja blogga igen antar jag, behöver nog skriva av mig lite!


Shoffs säger det!

April april, skit nere er.. MOAH!


RSS 2.0