Husvisning

Igår var vi på husvisning och vart väldigt positivt överaskade..
Vi känner båda att det är någonting som skulle funka men vill ha lite detaljer kring att falla på plats. Så nu hoppas jag på det bästa och att allt flyter på.

Har även talat med en sjukgymnast idag och jag ska få komma dit på tisdag för att de ska utvärdera ryggen på mig.
Tydligen så måste dom godkänna att jag är född svankryggad och att det är de som påverkar min rygg ont. sen ska vi även diskutera ev "band" som dom kallade det till min foglossning.
Vet inte riktigt hur dom har tänkt att jag ska utföra mitt arbeta med någonting runt höfter och mage som ska minimera rörelsen i höftpartiet.
Men det är väl någonting jag får diskutera med dom då.

Vad annars, jag håller på bli tokig ang min blocket annons, igår ringde det 4st och var intresserade av sängen, som sa att dom skulle höra av sig idag istället, och inte har gjort det. känns lite hopplöst.
Men har dock sålt av lite andra gammla Jullan grejer idag. så det känns skönt, att saker kommer till användning någon annanstans.

Sen har jag tjuvbörjat lite och handla till bebis i magen, jag vet att det är tidigt än men som sagt.. Kunde inte hålla mig ;)
Vecka 25 imorgon, så jag tycker jag har hållt mig lääänge :)
Jag gillar den delen när man läser att "skulle ditt barn födas i detta stadie så finns det en stor chans att den överlever och chanserna ökar varje dag"

Sen kan man väl diskutera ihjäl sig över det här med förlossning, men det är nog någonting jag får börja bearbeta sedan. Ser med både ris och ros att jag ska till BM nästa vecka för första gången sen i början av Januari. Kommer inte bli kul att få den vägnings chocken!

Hur som haver, nu ska jag in till Gävle och göra mig vacker. Så på återseende!

Slänger in ett par bilder på dagens knubbis ;)


7 snabba dagar !

Nu har jag precis lämnat min skrutta på dagis, och det gör lika ont i mamma hjärtat varje gång jag vet att jag inte kommer få stoppa om henne varje kväll.
Läsa den uttjatade Gunnar, borsta tänderna allt smått som man gör. Pussarna, goset och allt hennes jäkla bubbel.

Men den här veckan kommer gå fort, har så mycket inplanerat så då flyter saker och ting på av bara farten.

Idag börjar jag jobba kl 13 sen sysselsätter jag mig med det tills det är dax att sova.
Imorgon är det först 3tim kurs och sedan arbeta kvällen (husvisning också)
Onsdag; ska jag först jobba 7-13 sen hem och dona en snabbis, och efter det styr jag och Emelie nosarna mot gävle för att sätta i hår.
Torsdag jobbar jag 7-21.30 och efter det ska jag packa.
Hela påskhelgen ska vi nämligen spendera i Bringsjöberg tillsammans med Jacobs mamma med familj.
Gjorde även det förra året, så det känns bra.

Men sen, innan jag vet ordet av det kommer det vara dax att plocka hem henne igen. Mitt snoriga lilla minimonster.

Jag är lite mer orolig att min kropp ska fixa mördar passen jag har i veckan, men det är bara att tänka "jag har semester i helgen" så kanske allt löser sig med lite viljekraft.

Vet inte riktigt om jag har någonting att skriva om helgen, den har varit underbar på alla sätt och vis, har spenderat den med många vänner, kärleken och självklart skruttis.

Sen kan jag ju informera om att jag går och bär på ett till minimonser utan dess like, för sparkarna den får till redan nu, skrämmer mig lite för det som komma skall! :p

Men nu ska jag vänta in fröken Jägeving, för jag har inte fått morgonkaffe än, då den sista mjölken gick åt barnets gröt och oboy. Vilken offrande mamma jag är!
Hörs sen.


Idiot söndag!

Varannan söndag är det bästa jag vet, och varannan är det värsta..
Idag är det den värsta och jag måste mentalt börja förbereda mig för att lämna tillbaka min underbaring imorgon.

Sen är det en vecka av total abstinens som gäller. Kan inte förstå hur mycket man är monterad för att älska så kopiöst!
Sen ska man diskutera i år och dar hur folk missunnar sina egna barn lycka. Men det ämnet tänker jag inte gå in på idag!

Nu ska jag fortsätta mitt morgonmys med de jag älskar mest!


RSS 2.0