50 timmar kvar!

Denna vecka är den jag arbetar som hårdast, det är den första av två nattveckor.
Det som är bra med denna vecka också är att den kommer att gå fort, kommer knappt märka att den rör sig framåt medans jag är på jobbet och alla andra sover!
Det trökiga är att jag inte kommer få sova tillsammans med min fantastiska sambo, eller kanske några få timmar på morgonen innan han kliver upp, men det är ju inte samma sak!
Fick ett sms av R för någon timme sedan att Juline ramlat på dagis och slagit lös en framtand, mammas lillahjärtegull. Dom låg på r80 då för att åka till tandläkarn så jag kunde inte följa med, vilket jag fann fruktansvärt.
Jag vill vara där, trösta och sköta om.
Tvivlar inte på att hon inte fick omvårdanad, men jag tror alla mammor förstår hur jag tänker!
Har iallafall ringt länsförsäkringar och anmält skadan, då jag inte vet hur dagis kommer hantera det, och sen ska jag även prata dagis om att jag vill att dom ringer båda föräldrarna om det händer någonting.
Jag trodde det var uppenbart, men tydligen inte!
Enligt rapport så ska hon iallafall äta mjuk föda ett par dagar så att den förhoppningsvis växer fast igen, och skulle på återkontroll om en månad.
Jacob är iväg till Gävle och donar med nå grejer så jag är hemma och har tagit tag i vårat tvättberg som har bildats nu den senaste månaden, jag tycker tvättberg är en underdrift men vet inte vad jag ska kalla det annars. jag säga att det är ca 12-15 maskiner tvätt som väntar på att bli tvättade!
Hur som haver så kommer Sandra förbi om en stund så vi ska väl fika och snacka skit antar jag, vi brukar kunna göra det :)
Men kan skriva mer senare!

Övning ger färdighet :)

Nu har det gått ett par dagar igen sen jag skrev, men har haft så hemskt mycket för mig så då glöms det lätt bort :)

Men vad har jag gjort sen sist..
I onsdags jobbade jag först mellan 7-13 kan säga att jag var väldigt yr i början men fick nog kläm på det hela tills dagen var slut.
Efter det for jag direkt hem för att hämta badkläder och sen vidare ut till bovik där Jacob & Juline var hemma hos Linnea och Pelle och sa hej.
Packade ihop oss där och åkte sedan till Brunnsvik för att bada, hade det jätte mysigt tillsammans bara jag Juline & Jacob, massa plask och lek samt sandkakor.
Halv åtta skjusade Jacob in mig och Madde till stan, för vi skulle minsan ha personalträff tillsammans med Maria också, Det var jäkligt trevligt även fast vi var på Bilagan  :)
Torsdag var jag ledig, men även den dagen spenderade vi tillsammans i brunnsvik, fast då var även Annso och Melle med, samt kom Mattias och Thula ut en snabbis och sa hej.
På kvällen var Jacob ut och fiskade och jag och Juline mös framför Lejonkungen innan sängdax.
Fredag, jobb igen, men jag mjukstartar ju bara så då körde jag ett 7-11.30 pass så det gjorde mig inte så mycket, Jacob och Juline var realtivt nyvakna när jag kom hem. 
Jacob åkte iväg med Stoffe till Uppsala för att köpa en bil och jag tog tillfället i akt och åkte med Mattias till Brunnsvik där Annso och Melle var.
Så mera bada till folket.
Dagen idag haha jadu det var verkligen inge badväder när vi klev upp, Jacob beslutade sig för att åka till Näsåsjön för att fiska hela dagen och kvällen, så han har jag inte sett skymten av sen omkring 11 idag. men han kommer väl hem inatt antar jag :)
Jag och Juline tog iallafall bilen tillsammans med Melle och Annso och åkte till Spikens för lite Loppis och till Köpis för lite småhandling.
Nu har jag precis lagt mitt övertrötta barn, efter att vi badat tillsammans i 45 minuter.
Hon har faktiskt inte sovit nå middag den här veckan, och har klarat det galant, det var lite gnäll idag på eftermiddagen och nu sista kvarten, men annars är hon en kämpe min skrutta!

Sen har jag faktiskt lärt mig göra inbakade flätor såhär på kvällskvisten också, så nu sover Juline med en och jag har en i mitt hår :)
Ganska mysigt när hon säger "Uine fiiin" och efter en stund "mamma fiin"..
Nu ska jag ta en snabbis med hunden och sakna min karl. Solong sålänge ;D
Här är hon inte mer än en vecka.
Den här är för ca 2 månader sen.
Avslutar med en av mina favorit bilder på mig och Jacob
Jag tycker det skriker glädje och kärlek om denna bild.

Sista dagen!

Idag är det sista dagen på min semester och jag hade vela spenderat den i furuvik, men min plan sprack då Jacob skulle iväg till Ikea sa han för ca 3 timmar sen.
Släppte det sur momentet ganska snabbt då Linnea och Pyret kom och lekte med mig och Juline ist, så vi har donat på här ett par timmar nu.
Dom har farit hem och Juline tar en stödvila medans jag sitter här, eller ligger.. Jag har faktiskt gått ner i källarn och lagt mig, det var för varmt på altan sen röker jag så jäkla mycket när jag sitter där ensam. 

Jacob kommer förhoppningsvis hem snart, så får se om vi hittar på någonting då istället men frågan är ju bara vad, klockan börjar röra sig emot eftermiddag, och även fast ingen vill det så börjar det bli höst, och det blir kallare så fort klockan börjar röra sig mot fyra, så det blir ju ingen badstrand direkt.

Linnea bjöd in oss till dom för att dricka kaffe, så det är kanske ett alternativ vi tar i betraktning!

Min lilla tjej börjar bli så stor nu också, jag får panik. Imorse satt hon och tjatade om att hon ville kolla på Lejonkungen, men jag sa att hon var tvungen att äta upp mackan först. 
Då la hon mackan ifrån sig och sa "Uine inte ha mamma", mitt hjärta smälte såklart och hon fick som hon vela.
Sen har hon varvat med att lekt omkring med Pyret och kollat på Lejonkungen, hon sitter verkligen i ca 1 timme och 30 minuter helt inne i filmen, men när Scar sjunger sin sång bland hyenorna, då vill hon minsan hålla mamma i handen.

Tillbaka till verkligheten!

Det är precis så det känns när man sitter och måste börja fylla i kalendern igen hur man jobbar fram tills nästa år.
Jag har sökt FP idag och imorgon, men sen är det full rulle på mig igen, Juline får dock vara hemma hela veckan ändå, jag jobbar korta pass så mina två J:n ska få mysa tillsammans.
Nu sitter jag och tänker såhär, vafan är det ett helt år kvar nu tills man har semester igen? men sen kom jag och tänka på att jag har ju semesterdagar kvar, eftersom jag vart sjukskriven och sen för att jag hade en massa komptimmar som jag har använt nu till min semester.
Så jag kommer nog ta ca 2 veckor över jul och nyår också, och det är det ju ändå inte så långt :)

Idag ska jag fortsätta spåna lite på det här med hur man ska kunna spara pengar så effektivt som möjligt, för jag är ju så att man ska ju leva också.
Men nu är jag verkligen insyltad på den här idén så då kommer jag tvinga Jacob att snåla med mig.
Nu ska jag slita Juline från Lejonkungen så vi kan klä på oss innan vi ska ut på äventyr!
Vi hörs vid ett annat tillfälle, kanske har någonting mer intressant att skriva om då .. Tjarå!
blogg.se vill verkligen inte sammarbeta med mina bilder, så det får ni en annan gång..

RSS 2.0