Ursäkta torkan!

Suck, Jag har hur mycket att skriva och berätta, men jag vet bara inte var jag ska börja.

Härom kvällen fick vi åter igen åka in till barn med Juline, då hon fick feber och vägrade äta under en hel dag, så 23.30 valde vi att åka in efter att försökt en timme få kontakt med rådgivningen.

Väl inne så välje våran kära tös att slå upp ögonen börja jollra och febern har gått ner till 37.5 vilket dom tydligen inte anser som feber. Vi började istället diskutera varför hon inte behåller min bröstmjölk men ersättningen och de trodde det kunde vara komjölksallergi.
Vi fick åka hem ganska snart med en laktosfri ersättning som vi skulle börja ge pga av jag inte skulle få amma på 2-4 dagar tills mina bröst var "rena" från all laktos.
Både jag och Robert kände att vi inte riktigt köpte det dom sa utan bara trodde det kunde vara någonting jag har ätit. Väl hemma gav vi den nya ersättningen ett försök, men min dam valde att inte äta den, vi gav upp efter ca 2 timmars skrikande efter mat och bytte tillbaka till den gamla hon tog den med hull och hår.

Så nu dom senaste två dagarna har hon endast fått ersättning, för jag känner att jag inte klarar av det psyiskt att ge henne bröstet längre pga av att hon bara spyr och får ont i magen, Mår hon dåligt av mig på det sättet och det finns andra bra lösningar så anser jag att man ska göra det, och hon har fått i sig det viktigaste då jag har helammat henne i två månader.

Iallafall, Jag lugnade ner mig och vi har haft bra dagar nu, förutom hennes kolik på nätterna men det är ju som sagt BARA mellan 01.00 och 04.00 ända gångerna man kan få henne sova är när man går omkring med henne i vagnen ute, tröskel inne fungerar nämligen inte. Men det är ganska svårt ibland pga av att vi har en till liten filur här hemma som för övrigt är hur bra som helst och lyckas sova sig igenom allt men iaf..
Jag är för harig för att gå runt hela nätterna ute i forsbacka och Robert är nog en aning för lat så vi går omkring på våran uteplats så hon somnar med terräng åkning :)

Jag förstår om alla tänker att jag endast gnäller över Juline och berätta allt som är fel med henne, men nu är det faktiskt så att hon är världens sötaste bebis om dagarna, när hon inte är bajsnödig eller hungrig för jisses vilket tempramet, och jag vet exakt var de kommer ifrån..

Men andra saker i mitt liv som just nu är relevanta, är att på lördag ska vi ha barnvakt igen, och det blir ingen mindre än min stockholms mamma som kommer och ska ha dom små liven, även Nova för det är nämligen Novas far Fridas sambo (min syster) som fyller 30, så vi ska dit och socialisera oss och kanske dricka någon cider, så jag ska på systemet för 2andra gången på fredag.. ganska pinsamt egentligen, andra gången och jag fyller 21 i Januari.. Haha

Men nu står min kära sambo och trampar, han vill nämligen titta på nya avsnittet av OTH innan fröken Juline Cerny sätter igång igen.
juste, tack för alla fina kommentarer på kortet.
Fotografen har ni här: http://www.brobergfoto.se


Kommentarer
Postat av: Petra-

Tack och bock, kan bara säga desamma. Er lilla tös är förtjusande!



Det är jobbigt när ens barn bara skriker och skriker. Man känner sig så fruktansvärt maktlös. Miro hade ju sina timmar på kvällen och det som bara hjälpte honom var också att gå...ute i vagnen. . Inget annant var bra. Va trött man var den där första tiden! Helt otroligt! Men det går över. .



Hoppas det ordnar sig nu så inte lillskruttan blir mer dålig.

2009-11-18 @ 21:50:55
URL: http://petradaztar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0