Nu var tog denna vecka vägen?

Jisses, om ett par timmar är det fredagen den 20 augusti, jag förstår bara inte var dagarna tar vägen längre, det betyder alltså att det är precis en månad kvar tills Juline ska börja skolas in på dagis, att det är 25 dagar kvar (imorgon) tills mitt hjärta fyller ETT år!
Njae, jag tror jag tycker allt går för fort, jag skulle vilja köra i slow motion ett tag nu.  

Jag tror inte riktigt alla förstår att jag faktiskt har ångest över att hon ska börja redan på dagis, så som jag känner är det bara en massa stora barn där, inte bebisar som min. 
Får även påpekat för mig att hon inte är någon bebis längre, men jo i mina ögon är hon lika försvarslös som när hon kom. 
Äh, överdriveri från min sida, men jag vill ju vara med också, jag vill se hennes utvecklas hela tiden.
Jag vet att hon behöver det sociala och jag kan erkänna att jag är ganska dålig på att socialisera mig med vuxna med andra små barn i Julines ålder. 
Det blir oftast barn som är ett par år äldre, men hon älskar andra barn, och jag vet att hon kommer trivas som fisken i vattnet på dagis, min lilla socialfluga. 

Men är det för tidigt? eller är det bara jag som är nojig? 
Jag har jätte problem med att komma överens med mina tankar runt allt det här.!


Här är min lillabääs, innan hon ens kunde sitta, och inte ens tala om att stå eller nästan gå.. spola tillbaka och låt mig komma ikapp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0